Aspirante optimiste 728 HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 3
lorena_86 spune:
fetelor plec la munca
yna ai disparut, sper ca esti bine
miha sper sa te gasesc la titlu diseara
va pupic pe toate
dianalaura spune:
Lore, multumesc de intrebare, sunt bine.
Sarcina a fost o perioada frumoasa pentru mine, la fel ca si la Stefan, fara greturi, varsaturi sau alte dureri. Acum normal ca mai am ceva arsuri, mai intepenesc, dar deh..sunt pe final. Am placenta cam joasa asa ca mi s-a recomandat sa ma odihnesc mai mult, nu prea fac mare lucru, sunt in prenatal, afara ies dupa Stefan la gradinita, sau la medic....
Cu puiul cel mare am scapat de racelile interminabile, asta dupa ce l-am operat de polipi in iunie si apoi in august i-am scos si amigdalele. de atunci ii merge foarte bine, a pus cam 3 kg pe el, s-a inaltat...acum are o mica tuse, dara fara muci sau febra.... Insa i-a revenit alergia (cred ca la lapte si caseina, cum a facut si anul trecut), asa ca saptamana viitoare cel mai probabil o sa ii refac analizele, inclusiv Panel 2, sa vedem clar daca la asta face alergie. Dar per ansamblu suntem bine. Am cezariana programata pe 12.12, asta daca vrea si piticul sa stea pana atunci in burtica
diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 41 zile
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Si mie mi se pare ca acest mesaj l-ai mai scris Nelia...acum ceva timp Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
PAI sensul mesajului era acelasi dar in alta perioada care sa incheiat.TRAGIC,asa cum se poate incheia o etapa si cu sperante cum incepe o alta.m-as fi trezit eu acum dupa 4 luni sa va dau un mesaj nespecific ,uitat de atata vreme..hm...fiecare are dreptul de a se retrage sau a reveni cand se simte prost sau bine,important este cum e primit...
Fericirea are chipul tau/Luminat de dragoste mereu/Ochii mi-au daruit/Cerul lor infinit/Pentru inima mea!
lucianamoga spune:
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!Felicitari!
Important este si cum te retragi , cand si cum apari...dar poate astea nu conteaza atunci cand ne intereeseaza doar persoana noastra.
O zi buna fetele.
Ne citim maine la cafea!
stefulici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui neliaCris
PAI sensul mesajului era acelasi dar in alta perioada care sa incheiat.TRAGIC,asa cum se poate incheia o etapa si cu sperante cum incepe o alta.m-as fi trezit eu acum dupa 4 luni sa va dau un mesaj nespecific ,uitat de atata vreme..hm...fiecare are dreptul de a se retrage sau a reveni cand se simte prost sau bine,important este cum e primit... Fericirea are chipul tau/Luminat de dragoste mereu/Ochii mi-au daruit/Cerul lor infinit/Pentru inima mea! |
Felicitari Nelia!
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Sarcina usoara si la termen!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
mrenescu spune:
Mda, deci z1 clar . Asta e. Sperante noi pentru luna viitoare. Kimi, macar ai ramas tu in carti? Te rog, spune-mi ca da.
Cat mai curand
andradame spune:
Buna fetelor...
sunt noua pe forum si pot sa declar ca aceasta e prima mea postare...
sper doar sa imi iertati stangacia.
va citesc de mult timp si am fost alaturi de voi cel putin sufleteste cand multe dintre voi ati aflat vestea cea mare si m-am bucurat.
la fel ca si voi am sperat sa fiu mamica de august dar nu s-a intamplat.
sa revin la subiect.... sunt si eu o mamica aspiranta la fel ca si voi, insa nu asta m-a indemnat sa va scriu ci un alt motiv si anume sa va cer un sfat
ca sa nu ma lungesc va spun pe scurt. de cand ma stiu sunt ca un ceas foarte bine reglat. ultima menstruatie a avut loc pe 25 sept, trebuia sa vina pe 25 oct insa nici urma pana acum. mentionez ca sunt casatorita si ca ne dorim amandoi asa ca.... nu am stat degeaba am facut cateva teste printre care ultimul aseara si era negativ
va rog sa imi dati un sfat nu stiu ce sa fac ce sa cred