Scoala buna Dr. Taberei
Buna,
As avea nevoie si eu de un sfat din partea mamicilor care au deja copilasii la scoala. Baietelul meu are 6 ani ( este in grupa pregatitoare) si la anul urmeaza sa-l inscriem la scoala. Stam in Dr. Taberei aproape de liceul Antim Ivireanu. Bineinteles ca imi doresc ca baietelul meu sa mearga la o scoala buna si din informatiile pe care le-am strans pana acum, scoala 197 ar fi cea mai buna din zona. Am fost la scoala aceasta si am vorbit cu d-na directoare care mi-a spus ca din pacate anul urmator vor fi mai putine clase decat cu un an inainte si ca oricum criteriul principal de inscriere aici ar fi sa locuiesti in proximitatea aceastei scoli. Pe de alta parte mi-a zis ca in clasa I (din anul acesta 2011-2012) sunt foarte multi copii in clasa si ca este posibil ca si anul urmator sa fie la fel, dat fiind faptul ca este o scoala foarte solicitata.
Voi incerca sa mai vad si alte scoli din zona,sa-mi fac o parere.
Dupa parerea voastra care sunt criteriile dupa care ar trebui sa ma ghidez in alegerea scolii?
Astept parerile/ideile voastre si multumesc aanticipat.
Loredana
Raspunsuri
lbelciug spune:
Eu zic sa te orientezi in primul rand dupa o invatatoare buna, startul in cl I e f important.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
claujro spune:
http://www.evaluareineducatie.ro/disciplina-matematica/Rezultate-participanti/etapa=65/p1=4/p2=B/p3=346371/p4=346446
http://www.evaluareineducatie.ro/disciplina-romana/Rezultate-participanti/etapa=64/p1=4/p2=B/p3=346113/p4=346189
Astea sunt rezultatele la clasa a IV-a din octombrie 2011- centrul de test a fost la Lovinescu-, dar poti gasi rezultatele pt orice scoala si nivel de clasa te intereseaza. Inclusiv pentru "renumita" scoala 197.
Cum ti se par rezultatele de la Ivireanu?
Edit: nu stiu de ce te baga in pagina principala nu in cea cu rezultate, cum scrie in link...
Lory2004 spune:
Liviana, as fii foarte fericita daca as avea o recomandare despre o invatatoare buna la scolile din zona, dar din pacate pana in acest moment nu mi-a recomandat nimeni vre-o invatatoare "ok" care sa ia la anul clasa I. Tocmai de aceea am scris aici, pentru ca orice idee/recomandare este binevenita.
Claujro, multumesc mult pentru link-uri. Ma uit imediat sa vad rezultatele.
lbelciug spune:
Mai intreaba, Lory. Mergi si la scoala cand ies copiii de la ore, poate gasesti parinti amatori sa-ti faca recomandari.
Succes!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Lory2004 spune:
Claujro, m-am uitat peste rezultate si mi se pare destul de ok si Ivireanu. Ma duc maine dimineata pe acolo. Am vorbit cu secretara si mi-a zis ca pot sa trec si sa o intreb ce ma intereseaza.
Liviana, voi incerca sa merg la scoala pe la orele cand ies copilasii de la scoala. Poate am noroc :)
Oricum mi se pare asa o "mare loterie"....