Nasterea la Arcadia- Iasi(25)
Raspunsuri - Pagina 18
gravidacori spune:
oiyoy, merci, am inteles! ps- am si eu un pescar inrait in casa..prea inrait cateodata.. of..pasiunile astea
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Ionela, Maia cea dulce si politicoasa nu a plans nici la 37-38 la cat ii facem noi, nici la 40 aproape cat i-a facut bunica. Claudia, prevenar e pt meningita, otita si pneumonie. Oiyoy, si la noi se raceste apa, dar adaugam fierbinte, ca sa o mentinem :). Nastere usoara surioarea tale Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Stiu ptr ce este ca m-am documentat cand ai scris despre el ,dr nu a zis nimic plus ca pe carnetul de vaccinuri e trecut la optionale.
O sa sun dr sa itreb si de asta si cand se face.
Azi am facut Pentaxim si Euvax
Claudia David Andrei 12 sept 2011
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claumarcoci
Stiu ptr ce este ca m-am documentat cand ai scris despre el ,dr nu a zis nimic plus ca pe carnetul de vaccinuri e trecut la optionale. O sa sun dr sa itreb si de asta si cand se face. Azi am facut Pentaxim si Euvax Claudia David Andrei 12 sept 2011 |
Se face la 2 luni. Asa mi-a spus mie pediatru
claumarcoci spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui LenaC
Se face la 2 luni. Asa mi-a spus mie pediatru Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
tot despre vaccinuri:
http://pediatruldebuzunar.blogspot.com/search/label/Vaccinare
DadaIna spune:
Fetelor si la voi tot asa ingusta se vede pagina?E cam aiurea...
Ne-a sosit azi casca de protectie.E foarte faina insa ne e putin mare.Scrie ca se foloseste de la 7 luni...asa ca o sa o punem la pastrare inca o lunita poate ne mai creste putin capusorul:)).E usoara ca un fulg.Cred ca are mai putin de 100 grame.Cand am primit coletul la posta am zis ca am luat teapa si e cutia goala.Intai mi-am pus eu casca pe varful capului sa vad cum reactioneaza cand o vede si a inceput sa rada de fata mea si a intins manutele spre ea.I-am pus-o si ei pe capusor.Vad ca nu o respinge, chiar se uita in oglinda cu ea pe cap si radea.I-am prins-o si sub barbita insa este larguta putin pe parti si ii aluneca pe ochisori.Mai tarziu cu siguranta o sa o folosim des pentru ca e super ok facuta.Cred ca pana la 2 anisori o sa mearga super bine.La spate are un elastic si vine si pe capusor mai mare.
Sunt multumita de achizitie.
Legat de diversificare...noi papam doar mar cu biscuit (masa de la 10).Mananca 1 mar si 2 lingurite de biscuit ras echivalent a 2 biscuitiintregi fara gluten si lapte de-al meu la greu, 1 litru pe zi.Am mai incercat sa ii dau branza de vaci facuta in casa insa nu ii place, supica de legume nu vrea (am avut 2 tentative) si o refuza.Cereale la cutie se stramba de mama focului si imi da mana cu lingurita deoparte.Presimt ca am sa mai stau multa vreme legata de pompa de muls...
oana.irina spune:
Buna fetelor!
Dada, 1 litru /zi!!!??? Chiar ma gandeam: oare cat lapte ”produc„ eu intr-o zi? Eu nu m-am mai muls de f mult timp pentru ca nu am mai plecat in deplasari, si habar nu am ce cantitate mananca fata. Acum, in ultimele saptamani a luat ceva mai bine in greutate, dar media tot sub 750 gr/luna e. Mie nu mi se pare slaba, dar nu stiu... Acum o pun cat de des pot la san. Daca e la cerere, asa sa fie. Nu mai respect program de 3 ore. Azi a mancat de 3 ori la cate o ora jumatate diferenta.
Problema e ca eu nu reusesc sa ma alimentez tocmai corect si sper ca laptele sa nu fie prea putin consistent, adica prea slab. Am slabit destul de mult si nici depozite de grasime nu mai sunt cine stie ce.
Despre diversificare nu stiu decat ca nu trebuie sa ii dau sare, zahar si gluten. Ce bine ca va avem pe voi! Pana ajungem noi la diversificare, le invatam pe toate de la voi.
Lena, eu mai scot uneori muci verzi si nu a fost racita niciodata Maria. N-a avut nici cel mai mic semn de raceala. Vad ca voi iesiti afara. Noi ne-am cam ”blocat”. Mi-e teama sa o scot, ca sa nu raceasca. Sambata, sapt trecuta am stat jumatate de zi pe afara la 7 grade. Am dat o fuga la munte si era insorit, frumos, dar friiig. I-a prins bine aerul tare, a dormit mult si a doua zi, acasa.
claumarcoci spune:
Buna dimineata !!!
Astazi va servesc o felie de tort , cea de 2 lunite ale lui bebe David Andrei, care este un bebe foarte alintat.
O zi frumoasa la toata lumea
Ramonika spune:
cand deschideti urmatorul capitol, sa ma scoateti de pe lista. ieri am pierdut sarcina.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika cand deschideti urmatorul capitol, sa ma scoateti de pe lista. ieri am pierdut sarcina. Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |