Nasterea la Arcadia- Iasi(25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Dada, am incercat sprayul, am pulverizat in ambele nari. Am incercat afara si iese multutz la o pulverizare... a stranutat dupa, dar mucisorul care era tot se vedea :(. pana la urma l-am scos cu betisorul, ca fornaia mititica
O sa ii iau si eu vibrocil si o sa scot cu asta.
Oare e din cauza k am fost afara azi pe frig, k pana azi parca nu erau asa muci... delirez yo cred.

Eu nu m-am uitat la video, parca nu am curaj, k inca nu am facut botezul... hai k ma uit si eu [scared]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Si eu am avut emotii cu botezul tot din cauza asta. Am intrebat preotul cum procedeaza, ca eu nu vreu sa mi-l bage in apa de tot si l-a udat doar pe cap, nu l-a scufundat de tot, oricum tot emotii am avut.
Ce tupeu pe popa ala, ca cica erau pagani parinti de aia s-a intamplat ce s-a intamplat
Maine avem vaccinul de 2 luni, alte emotii , si colac peste pupaza ma incearca o raceala, deja stau cu mascuta la nas si bebe se uita ciudat si trage de ea

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

LENA ai iesit afara azi ?eu nu am avut curaj dar daca maine anunta tot 5 grade o sa ies putin macar jumatate de ora.
DADA deci dupa ce pulverizez apa de mare in nauc trebuie sa intoarc bebeul pe o parte sau pe burta?
fetelor care ati luat GALAFOR cat timp ati luat ? ca eu le-as cam intrerupe ,i-au de 7 saptamani si beau si ceai pt stimularea lactatiei .Lactatia nu cred ca s-a instalat sau reglat ,cum se zice ,deoarece cateodata imi simt sanii tari si am inteles ca nu ar trebui sa mai fie asa...
bebe ANDREI cred ca are un puseu de crestere ,ca aseara nu a mai dormit toata noaptea ,a mancat la 22 apoi la 3 apoi la 6 ,pana acum manca pe la 21-22 si se trezea pe la 5 dimineata ....ehe s-a dus cu somnul lui mami...
CLAUMARCOCI ce mai face bebe al tau ?,mai are colici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

iulia_iulia e ok si pe o parte si pe burtica.Ideea e sa nu ii vina apa de mare in gatut deci sa nu lasi bebelusul pe spate culcat dupa ce ii pui.Nu se inneaca asa usor insa e bine sa fim precaute.
Mucisorii care se vad ii trag cu pompita.Cei care sunt la marginea narilor si se pot scoate asa ii iau ce degetele, cu servetel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

LENA ai iesit afara azi ?eu nu am avut curaj dar daca maine anunta tot 5 grade o sa ies putin macar jumatate de ora.
DADA deci dupa ce pulverizez apa de mare in nauc trebuie sa intoarc bebeul pe o parte sau pe burta?
fetelor care ati luat GALAFOR cat timp ati luat ? ca eu le-as cam intrerupe ,i-au de 7 saptamani si beau si ceai pt stimularea lactatiei .Lactatia nu cred ca s-a instalat sau reglat ,cum se zice ,deoarece cateodata imi simt sanii tari si am inteles ca nu ar trebui sa mai fie asa...
bebe ANDREI cred ca are un puseu de crestere ,ca aseara nu a mai dormit toata noaptea ,a mancat la 22 apoi la 3 apoi la 6 ,pana acum manca pe la 21-22 si se trezea pe la 5 dimineata ....ehe s-a dus cu somnul lui mami...

eu am avut canal infundat si sani tari si la 9-10 luni!!!

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Iulia, am iesit... , dar am stat putin, vreo jum de ora.
Poate iesim si maine desi s-au intensificat mucii... nu stiu

Stie cineva de ce la baita tb sa fie 37-38 grade si nu mai mult?

Mergi la inceput

Citat:

Buna Iulia
Bebe David azi a fost la vaccinul de 2 luni, abia am ajuns acasa, e vesel, rade la jucariile din balansoar
LA 2 luni are 60 cm si 6100 gr, suntem in grafic .
Mami bebele tau papa asa rar , al meu si acuma tot la 2 ore, numai cand iesim la plimbare rabda 4 ore , si noapte la 2 ore jumate , foarte rar la 3 .
Declar coloci alungati, sa traiasca soacra si medicamentul din Italia , la ei unul si bun nu ca la noi sute si proaste
Bebelosul meu gangureste si rade asa frumos si de 2 saptamani ii plac toate jucarioarele cumparate, inca nu le apuca , dar avem timp.
Ne-a zis doctorita azi ca s-ar putea sa aiba piele atopica de aia tot face pe fata bubitele, ne-a dat niste mostre de la Roche Posay sa le incercam, poate ii priesc.
lui bebe Andrei si lui mami

Mergi la inceput

Lena de ce mai mult de 37??? vrei sa oparesti printesa??Scrie peste tot intre 35-37, recunosc ca lui bebe David numai la 37 ii place, la 38 mi se pare si mie prea calda, iar mai jos de 37 dardaie de frig
Am uitat sa va spun ca sunt oficial racita , stau cu masca, bebe vrea in brate si o sa incep sa fac aerosoli diseara.
Sfaturi cum opresc muci sa nu-mi mai curga??

Mergi la inceput

Claudia, felicitari pentru vaccin. Ati facut si prevenarul sau doar ce e de la stat?
Eu nu vreau mai fierbinte, sotul zice k e cam rece apa :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Citat:

Buna Iulia
Bebe David azi a fost la vaccinul de 2 luni, abia am ajuns acasa, e vesel, rade la jucariile din balansoar
LA 2 luni are 60 cm si 6100 gr, suntem in grafic .
Mami bebele tau papa asa rar , al meu si acuma tot la 2 ore, numai cand iesim la plimbare rabda 4 ore , si noapte la 2 ore jumate , foarte rar la 3 .
Declar coloci alungati, sa traiasca soacra si medicamentul din Italia , la ei unul si bun nu ca la noi sute si proaste
Bebelosul meu gangureste si rade asa frumos si de 2 saptamani ii plac toate jucarioarele cumparate, inca nu le apuca , dar avem timp.
Ne-a zis doctorita azi ca s-ar putea sa aiba piele atopica de aia tot face pe fata bubitele, ne-a dat niste mostre de la Roche Posay sa le incercam, poate ii priesc.
lui bebe Andrei si lui mami

ce vesti bune ! si noi trebuie sa ne ducem la vaccinul de 2 luni dupa data de 19 ,am asa niste emotii dar am inteles ca copii nu prea au reactii la acest vaccin ,care apropo am inteles ca de fapt vor fi 2 .Ma bucur ca ati scapat de colici! la noi inca nu ,oare mai pot aparea?,eu sper ca nu .Noi am fost recent la dr pediaru ,din nou,si noua ne-a zis ca ANDREI are dermatita atopica ,are pe fata ,si ne-a dat tot asa o mostra de la ROCHE-POSAY dar mie mi-a dat si reteta sa-i cumpar si creama si gel de dus .Si tocmai comandasem de pe net niste geluri de dus pt bebe si am dat vreo 70 ron pe ele ,acum trebuie sa cumpar altele .Mi-a zis dr ca si din cauza acestei dermatite copilul poate fi f agitat si nu doarme bine ,acum parca s-a mai linistit ,cred ca il manca fata dar el nu stie sa se scarpine ,pe de o parte mai bine asa ,ca daca se scarpina cred ca isi facea rani...uf tare-i sensibil bebeul asta .Si mi-a mai zis dr sa mai reduc din lactate ,ca cica is alergene sau asa ceva
David-Andrei cred ca e un urias ,la 2 luni 6 kg ,al meu acum cred ca are 5 kg (la 7 sapt),ce marime folosesti la pampers ,3?eu inca nu am indraznit sa-l schimb de pe marimea 2 ,i-am pus unul intr-o zi de proba si a murdarit toate hainutele
si la voi si sanatate multa !

Mergi la inceput