Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 9

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Mona, Sovietica, asa mi s-a parut si mie, ca am mai citit niste odisei ca anticipez ca o sa ma simt coplesita cu bebe mic care nu vrea sa suga, face febra, mucisori, etc. si oricum deja parca restu' lumii e undeva intr-o lume paralele, nu vreau sa-i sec cu info de sarcina, de-asta m-am gandit ca e util sa vb cu gravidute care trec prin acelasi lucru si-s interesate cam de aceleasi subiecte, cum ar veni.
Mie deja mi-e drag de voi. Eu am mai fost pe grupuri online si chiar am ramas prietena cu ceva lume, adica pe la facultate sau alte chestii la comun, unde ne-am sprijinit, dar asta e de departe cel mai sensibil subiect :) Vad ca ti-a dat Mona parolele, saraca anunta ea PM-urile ca DC am descoperit ca anunta din 3 in 14.

Sovietica, tu ai primit si mail de la mine? Ca eu am trimis si mail prin interfata DC, dar eu stiu daca le livreaza...

Poate facem si un google docs cu userul comun, ce ziceti?Era si propunere de grup pe FB am vazut. Stiu ca alte fete de la odisei si-au facut, dar mereu s-a zis sa se continue si pe forum, ca sa gaseasca si alte gravidute info utile. Adevaru' e ca si eu imi notez info de pe la odisei, zic si pe-aici daca descoper ceva interesant, ati vazut.

16+

*MTHFR C677T Homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Dara, acum am vazut ca mi-ai dat si mail direct, eu nu il mai deschisesem, ca am crezut ca e doar mesajul in care ma anunta ca am pm. O sa fiu mai atenta, uitasem cum arata avertizarile astea pe mail. oricum, de obicei le primesc.
Editez:
bebe sasa in primele zile, era ok, nu avea nici o problema, si tot ma stresa orice partz! chiar daca citisem recent ca tre sa tin minte ca nou-nascutii sunt mult mai rezistenti decat par, si ca e normal sa si planga. eu simteam ca mor putin la fiecare plans. Dupa ce l-am scos de la prima baita am plans si eu alaturi de el. Atunci am intrat disperata pe forum, si m-au linistit fetele. M-au invatat o smecherie cu feonul indreptat spre el.
La ana deja, alta mancare de peste, ea plangea, si noi n-aveam nici o treaba.

Monna multumesc pentru parola, sper cat de curand sa am timp sa explorez.

fug, ca sunt atacata. ii apuca dezmatul exact inainte de culcare.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin: dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Am scapat de febra...dar am ramas cu maraiala si alintatura de dupa...
Am citit tot si am retinut nimik...sunt intr-o stare ciudata...ma simt far vlaga si in acelasi timp n-am stare... as manca intr-una si n-am pofta de nimik...
Va multumesc pentru comentariile la poze...dar vreau sa va zic ca si eu v-am admirat in pozici dar nu ma pricep la comentat...
Nush ce mai era de zis...dar va pupik pe toate si astept sa citesc numai de bine.

Mami fericita de strumfita si 22+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

am venit si din semnatura vedeti ce e

L-a masurat pe toate partile (s-a chinuit putin ca era tare miscacios), cica are picioarele lungi ca ma-sa si e cam cu 5 zile mai mare decat varsta dupa UM dar midwife a zis ca inca nu schimbam DNP pt ca nu e o diferenta foarte mare si bebe nu creste in acelasi ritm in fiecare saptamana. Totul e bine, mi-a zis si greutatea dar cine s-o tina minte la cate emotii aveam si mai era si in pounds . Oricum concluzia finala e ca bebe e bine.
O sa pun 2 pozici pe picasa.

le: cica eu m-am ingrasat cu vreo 2 kg de la ultima vizita dar cica de-acum urmeaza partea mai frumoasa cu kg

Monica, fericita 20+ cu Cezar Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Heeei, felicitari mamica de baietel, Mona :) tati lui Cezar Andrei ce zice?

Strumfy, numai bine si la tine :)

16+

*MTHFR C677T Homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Heeei, felicitari mamica de baietel, Mona :) tati lui Cezar Andrei ce zice?

16+

tati lui Cezar Andrei e in culmea fericirii si-mi tot zice "ti-am zis eu!" ca eu trageam sperante ca e fetita
dar cel mai important e sa fie sanatos indiferent ce e

Mergi la inceput

Si apropo de vise, ca tot vorbeam, pana sa raman insarcinata in toate visele mele cu bebe aparea fetita. De cand am ramas insarcinata n-am mai visat bebe pana zilele trecute cand am visat ca am mers la eco si-mi zicea ca e baietel. Nu v-am zis cand am vb de asta pt ca eram curioasa sa vad daca mi se indeplineste ultimul vis sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

buna seara!
ma bucur ca sunteti bineeu am fost astazi la intalnire cu bebe si se pare k visele mele s-au km adeverit 75% sanse sa fie fetitadar dr zice k ink este prea devreme sa spuna cu exactitateasa miscareata era numai k pt poze se pare k nu avea chefa crescut ,totul este normal asta ma bucura fff mult, multumesc bunului Dumnezeu ca totul este bine ceea ce va doresc din tot sufletul voua si bebelusilor vostriapropo de simtitul bebelusului cred k este prea devreme dar ieri am simtit cverau ca niste aripioare de fluturasin partea stanga jos au durat cateva secunde dar s.au repetat in acelasi loc cu aceeasi intensitate de cateva ori in zece minute, l-am intrebat pe dr dak e posibil sa fie bebe. a zis k e prea devreme dar nu e exclusazi eram tare curioasa sa vad dak in locul unde am simtit eu se afla bebe, era chiar acoloo sa vad eu dak mai simt cv asemanator dar cred k bebe era sanatate multa va doresc si sa ne ajute Dumnezeu sa auzim numai de bine, curaj mult tuturor celor care au o sarcina mai cu probleme, fiti optimiste ajuta mult la dezvoltarea sanatoasa a bebelusilor

14+

Mergi la inceput

nelli felicitari pt si pt vestile bune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dara76
Poate facem si un google docs cu userul comun, ce ziceti?Era si propunere de grup pe FB am vazut. Stiu ca alte fete de la odisei si-au facut, dar mereu s-a zis sa se continue si pe forum, ca sa gaseasca si alte gravidute info utile. Adevaru' e ca si eu imi notez info de pe la odisei, zic si pe-aici daca descoper ceva interesant, ati vazut.

16+

eu sunt de acord si cu google docs (acolo o sa trebuiasca sa-mi dai lectii ca nu ma pricep deloc) si cu grupul pe FB. numai ca la grupul de FB s-ar putea sa nu participe multe fete pt ca nu toate au cont. oricum daca se face asa ceva I'm in

Mergi la inceput