Calendarul gradinarului vesel (22)
Raspunsuri - Pagina 12
olympia spune:
Hello, hello (ca -Ho, ho, ho- nu gata , trecu), va salut pe toate!
Gabi, tu chiar ai fost harnica , daca ai si bucatarit ai si gradinarit!
Bird, ce straniu imi pare sa zici de rosii, in perioada asta. De fapt nici la noi nu-i zapada asa ca decorul nu-i cel clasic, daca la Gabi deja au aparut floricelele de primavara... asta daca se mai indoia cineva de-ncalzirea globala.
Tala, bine ca te-ai odihnit, la noi acu mai urmeaza o tura zdravana de curatenie inainte de Rev. Noi de Craciun am lenevit din plin ( papa, somn, tv, net, de-astea de pensionari) Iar eu am mai mesterit ceva floricele de voal, tafta, organza... La mine n-a rasarit nimic in curte, iarba-i insa verde si aici, parca ar trebui sa vina direct primavara.
leeloo2004 spune:
Tala, eu nu stiu de nicio modalitate - am comandat o singura data, dar livrarea s-a facut la cineva din SUA care venea aici in Rom...
Eu nu mai fac nicio curatenie pina de Revelion - oricum o sa stam acasa - o sa fac o masa mai "exotica" - creveti, icre de Manciuria si mai vad eu ce mai gasesc ca sa fie si mai usor de digerat si usor si de facut si cam atit!
Bird - chiar, ce ciudat mi se pare sa ne povestesti ca rosiile tale au facut flori ...spor la cumparat si plantat!!
Olympia - sora-mea imi spunea ca a auzit prognoza meteo si ca dupa jumatatea lui ianuarie o sa fie si minus 20 de grade...problema mea nu e atit frigul, cit lipsa zapezii - in toamna nu a plouat, acum in iarna nu e zapada...nu e ok pentru agricultura, zic eu...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
valentinag spune:
Buna ziua boieri (boieroaice) mari!
Bird, ce tare esti cu rosiile tale!Am si eu o prietena care sta la voi si cand imi spune ca se duce la plaja, pfuaaa, ma apuca asa o invidie!Spor la gradinarit!
Gabi, cum de nu pleci tu de Revelion?Bine ca ai strans frunzele, ai mai facut exercitiu fizic, ca oricum zapada nema, ca sa putrezeasca sub ea, pe gazon!Si ai dreptate cu precipitatiile, e nasol rau la tara, nu-s ce grau mai facem la vara...
Tala, eu nu stiu daca te-am felicitat pentru sarcina, asa ca-ti spun acum, sa fie usoara si sa vina bebe sanatos!
Eu de curatenie am scapat, ca am fost stramba de spate, sciatica bat-o vina, asa ca al meu sot dragut, s-a ocupat el!A consumat sticle intregi de diverse, dar mai conteaza
Azi am in plan spalat, calcat, spalat pe jos, d'astea.
O zi faina va doresc!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Tala spune:
Multumesc Valentina pentru urari. Suntem bine doar ca sunt cam lipsita de energie si vlaga si ma enervez pt ca am atatea in plan...
Vad ca ti-ai programat si tu suficiente cat sa uiti ca te-ai odihinit
Aoleu Gabi! asta e prognoza? Si la noi parca e primavara (noroc insa ca nu mi-a rasarit nimic).
Olympia daca treci prin Bucuresti saptamana viitoare da-mi un semn, poate ne vedem si noi (eu intru in prenatal si voi avea destul timp la dispozitie)
leeloo2004 spune:
Valentina, nu plecam de Rev, dar plecam pe 5 ianuarie in Austria, la schi - urmareste sotul prognoza de acolo in fiecare zi, cica e destula zapada, spre nefericirea mea...
M-am uitat si eu pe net acum, la prognoze - se cam bat cap-in-cap...dar ultimele pe care le-am gasit ziceau ceva de o iarna blanda dar cu variatii si geruri de pina la -30 grade...prin urmare cine stie ce o mai fi...
Poze
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Zau ca nu-i normala vremea asta... de dimineata am dat o tura prin gradina - ghioceii sunt rasariti cam de 2 cm, toate narcisele timpurii sunt tot asa rasarite, irisii Hollandica au deja 10 cm inaltime, frunzele muscarilor oricum sunt rasarite din toamna...ma intreb daca mai vine pina la urma iarna - ieri seara, la 7, erau 6 grade in Bucuresti...
Dragele mele gradinarese, intrucit nu cred ca am sa mai intru pe forum pina in ianuarie, va urez un An Nou mai bun, cu sanatate, cu bucurii si fara griji!!! LA MULTI ANI!!
Poze
Gradina mea
John D. Rockefeller, Jr.
Tala spune:
La multi ani! si de la noi. Eu cica incep pregatirile de Revelion si nu stiu cat voi mai intra aici pana la anul
Va sfatuiesc sa nu uitati de lista de dorinte pentru la anul. Noi practicam asta de 2 ani si va spun ca cel putin din ultima lista nu cred ca e ceva ce nu putem bifa (inclusiv fetita care vine). Asa ca puneti-va chilotei rosii si puneti cu liniuta ce va doriti pentru la anul (si nu va fie teama sa va doriti multe). Eu va doresc doar sa vi se indeplineasca
olympia spune:
La multi ani tuturor si din partea mea!
Gabi in ultimii ani frigul si zapada au venit dupa Revelion, asa ca mai e timp. Eu una as vrea sa nu vina prea tare. Un pic de zapada pentru copii dar nu din aia de sa fac partie non-stop. Si fara geruri mari ca s-au scumpit gazele! Alo, 2012, ne-am inteles, da?
valentinag spune:
Tala, si unde tin hartia, mi-o bag in sutien sau in chiloti
Un an nou fericit iti doresc!
Gabi, si tie un an nou bun, cu realizari, sanatate si cat mai multe vacante, ca sa ma mai delectezi si pe mine cu povesti, ca eu n-am nicio sansa la anu sa plec undeva!
Olimpia, chiar asa, ne-a venit o factura la gaze la tara...in conditiile in care a fost cald afara si am facut destul de putin foc, daca or sa fie -20* am pus=o! La Ottawa ieri erau -29* cu factor vant!Mi-e groaza!Nici n-am indraznit sa-mi intreb prietena cat plateste incalzirea casei!
Tuturor gradinareselor, inclusiv celor care ne-au parasit, nu ne mai iubesc si nu mai intra pe la noi, va doresc un an, asa cum vi-l doriti voi!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea