Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

aaaaaaaaaaaaaaa fragrant ai fost tare haioasa in dimineata asta !!

ziki multa bafta draga mea...parca te vad pe covorul rosu deja !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata.
Bai, ia afara din butoi voi alea care ati pus monopol pe el de ceva timp, ca azi vreau si eu neaparat in el. Fii-miu iar are muci. Nu unul-doi, ci din-aia seriosi. Nu doarme, respira numai pe gura, e nervos la maxim si eu cu nervii prastie. Abia trecusera dupa O LUNA si dupa nici o sapt s-au intors. Nu mai suport! Cand l-am auzit dimineata cum respira imi venea sa imi iau campii. Si nu inteleg de unde au venit. Sunt tot aia sau altii?
Acum l-au apucat si pe sot bazdacii ca nu-l imbrac bine, ca ceva se intampla de copilul asta e numai cu muci la nas. Vroiam sa mergem in w-e la munte. Adio nene! Cred ca la vara mai mergem.
L-am bagat pe aerosoli sa vad daca prima oara au trecut de la ei sau a fost doar coincidenta. Daca in 2-3 zile nu e mai bine o sa iau si Sinupret, desi parca la noi nimic nu merge.

Mergi la inceput

Gabi taman cu cycling vrei sa incepi? Mie mi se pare foarte greu. Eu daca ma urnesc pana la urma sa fac ceva, ma duc la Pilates. Am fost aproape 4 ani. Ce sa zic, e addictive. M-au facu fetele curioasa si cu Zumba, dar cum nu reusesc sa imi mobilizez fundul raman cu curiozitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Madalina ce aparat ai luat,din ala de la Penny?face zgomot?va trebui sa ma dotez si eu cu unul in curand,dar vreau sa fie silentios,sa i fac si cand doarme, ca nu ma vad bine
cred ca o sa iau omron,pareri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Roxx, sa nu faceti basici sau bataturi de la atata munca ! Aaaa.... uitasem, de fapt nu-i problema, tocmai ce s-a vorbit de creme de fundulet

Uite domne, cum sexu atrage pe toata lumea, ne-am repezit toate sa scriem cate ceva !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Hello! Eu, dupa cum ma stiti, cu perfuzia.
Am fost la dr, veste nasoala, dar la care ma asteptam, cunoasteam simtpomele: bronsita (si bronsiolita, nu stiu ce-i aia) si rosu in gat. Antibiotic-Azitrox (pe care nu stiu cum sa i-l dau, ca il simte si in bibe, e scarbos). Dr mea nu e cu antibioticele decat in cazuri extreme. Si se pare ca asta e unul. N-am dormit azi noapte, atat a tusit, a harcait... Si e atat de ragusita, mor cand o aud. Nu poate plange, nu poate rade..Mai, dar macar de erau niste muci care sa ne avertizeze, ceva. Dar direct bronsita. Eu stau iar acasa, pana la sf saptamanii.
A propos de asta, fetele care dati bebeii la cresa si vreti sa va schimbati jobul, sper ca ati luat in calcul doua-trei luni in care veti merge 2 zile, 3 veti sta acasa... Eu cred ca mai bine , de cand inca stati acasa, sa duceti bebeii la cresa,pana se imunizeaza. Ca la un job nou...nu stiu cat de intelegatori sunt sefii. Daca la mine, desi lucrez de 4 ani, incep , deja strambaturile.

Implanturi nu mi-as pune. Dar nu stiu cum e sa fii complexat rau de ceva. Eu nu-s narcisista, nici de departe, dar nu-s complexata. Am invatat sa imi accept si sa-mi iubesc corpul si nu am complexe. Exceptand cearcanele. Bine, mi-ar placea sa am fundul mai mare, dar cand voi avea timp, "mai incolo" (vai, Anka, m-am regasit pana la ultima silaba in tot ce-ai scris despre asta) voi merge la sala sa il lucrez. Eu sunt, ca bebelu, slaba. Am sperat ca raman cu doua-trei kg in plus, dar nimic, au fost in primele luni dupa, acum sunt exact ca inainte. MI-au ramas niste pliuri pe burta, sper ca atunci cand ma voi mobiliza sa imi iau aparatul de masaj miraculos, sa le rezolv. Si nu ma vad la batranete, cu pielea atarnand pe oase, dar tzatze de adolescenta. Daca tot imbatranesc, macar sa imbatranesc peste tot. Si, la o adica, as da tzatzele pe un gat fara piei si riduri.

Sex zilnic?? Mie nici daca imi desenati, nu pricep. Dar nici nu mi-as dori (acuma sa nu spuneti ca-s vulpea aia de nu ajunge la struguri). Sa va povestesc faza: eram de putina vreme cu musiu, de vreun an. Aveam o relatie sexuala ok, nici prea des, nici prea rar. Dupa cum percepeam eu. Si am tot inceput sa aud in jurul meu discutii la job de cat de des o face unul, altul. Frate, nu stiu cum, toti colegii mei erau niste sexuali grupa mare, o faceau zilnic. Si eu, desteapta pamantului, imi zic ca ceva nu e in regula la mine si musiu. Si incep sa bat apropouri. Si dupa aia, daca vad ca nu merge, incep sa fiu directa. Nika. Omu' cu ritmul lui. Si intr-o seara, trecuse, cred, inca vreun an, eu, dupa dus, frustrata si nervoasa ca uite, suntem odihniti, e we, ce misto, dar el sigur nu vrea. Si frustrarea crestea pana mi-au dat si lacrimile. Pana ma trazneste gandul" Bai, dar eu am chef???" si descopar, evident, ca eu nu aveam nici cel mai vag chef de prostiute. M-am calmat instantaneu si am avut no seara foarte draguta, fara s afacem sex. Si uite asa, analizandu-ma dupa aia, mi-am dat seama ca asta e ritmul nostru, rar spre foarte rar, asa ca nu are rost sa ma uit in patul altuia sa vad daca sunt in grafic. Deci eu fac parte din caterogia ciudatelor care nu-si doresc sex zilnic. Si, mai grav, MUSIU face parte din categoria extrem de rara a barbatilor care nu-si dorescx sex zilnic!
Fragrant, ai fost super amuzanta!
Simo, baga ceva repede!

Nu mai stiu. Mai citesc si revin!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

L-am luat pe asta: https://comenzi.farmaciatei.ro/aparatura_medicala/nebulizator_heilen_a_200-p10021187

Face zgomot, dar eu i-l pun ziua, asa ca nu ne deranjeaza. El nu se sperie de zgomote, chiar e atras.

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Madalina ce aparat ai luat,din ala de la Penny?face zgomot?va trebui sa ma dotez si eu cu unul in curand,dar vreau sa fie silentios,sa i fac si cand doarme, ca nu ma vad bine
cred ca o sa iau omron,pareri?

mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Mai, eu criza de 30 de ani n-am avut-o. Sau nu mi-o amintesc... Sau n-am avut timp de ea...

Pe la 30 de ani eram in culmea carierei profesionale, plecam dimineata la 8 si veneam seara la 10 acasa. Si ma ajezam la calculator sa ma joc, ca ma asteptau oamenii, ca eram piesa de baza. Intre doua questuri faceam conversatie cu al meu, care... se juca si el, la biroul lui. Noaptea ne bagam la nani, dar dura si cate o ora pana adormeam, ca debitam ba unul, ba una la tampenii de se zguduia patul la cat de tare radeam (nu va ganditi la prostii, ca patul este pentru dormit(si ras), nu pentru prostii).

Pe mine criza m-a luat la 35 de ani. Fix in ziua cand i-am implinit m-am trezit plangand in metrou. Ca am ajuns la 35 de ani, ca maine-poimaine "asta" ma lasa si isi ia una de 20 de ani si-i toarna si trei copii ca sa invarta cutitul in rana. Ca o sa imbatranesc singura ca o bufnita si n-o sa gasesc putere sa-mi adun cioburile.

Habar n-am ce s-a intamplat, si nici nu vreau sa stiu, dar dupa 4 luni ne-am apucat de exersat facutul de copii, peste 5 luni fluturam testul cu 2 liniute, peste 10 luni ziceam "da" la primarie si peste 13 luni tineam in brate un pufletzel frumos si sanatos (fie vorba intre noi, cand ma uit pe primele poze mi se pare ca tare sfrijit si galben era...).

Acum sa ma iertati ca n-am chef sa intru in butoi langa voi. Prioritatile mele sunt satisfacute. Ei da, nu-s nici pe departe fotomodel, nu castig +1000 de euro pe luna, or mai fi si alte minusuri... Dar sunt numai detalii.
Am un copil sanatos, un sot bun si muncitor, restul le descurcam noi impreuna.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

World all details Wallpapers on view

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

salutare!

chestia asta cu...cum se numeste???..aaa, sex zilnic...e ca faza aia cu bebelul cand eram gravide, va amintiti? intrebare: mai faceti sex? si bebelu: noi rar, de 3 ori pe saptamana!

voiam sa incep un Sf ceva, X-men...dar am aici sf de nu-mi mai trebe, sex zilnic, bucatarie curata, kg sub 50...hmmm, eu ma laud ca mi-a schimbat cineva cupilul: tipa, striga, vrea in brate, o iei, se zbate s-o dai jos, jos se agata sa se ridice, etc....si ce copil linistit aveam...eh, sanatoasa sa fie!

deea,in leg cu durerile tale de juma de cap...am o prietena care a patit la fel, medicatie variata, fel de fel de pareri si nici nu trecea. Stii cu ce a trecut? cu tocuri de hartie aprinse in ureche! o trasese curentul rau de tot si tocurile i l-a scos...in juma de ora era ca noua ca ea avea si o falca umflata. Poti incerca, nu are ce srica. Multa sanatate! ce mai face Medeea?

lorich, doctorii fara de arginti sunt mai multi de-a lungul anului (eu asa stiu) si incerc sa-i tin pe toti, adica nu cos si nu spal, atat.

Stiti ce ma gandeam aseara? de luna viitoare bebelusii nostri incep sa devina copilasi. Propun ca fiecare luna sa avem la capitol La multi ani, cutarel, cutarica (aniversatii de luna respectiva), ce spuneti??

La multe lunite, Diana, Catalina, Darius, Florin, Eduard, Adriana!

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ce tare, rar, de 3 ori pe saptamana,hahahaha

Mayanne imi place cum gandesti,important e sa fim sanatosi, mai ales puii nostri iubiti,

ador sa o citesc pe Anka, cand vad in stanga paginii anka maria, ma gandesc oare cu ce povestiri sau pareri ma mai incanta astazi

sanatate Mirunei, si lui Razvanel, merci de raspuns Mada

Mergi la inceput