Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata cu ochii in tastatura.

Vreau la mama!!!!!!!!!!!!!! sa ma trezesc si eu la 10 si cu mancarea pe masa si sa nu fac nimic o zi intreaga, sa stauuuuuuuuuuuu

asa urlam eu la 3 noaptea, in timp ce fii-mea plangea de mama focului din pricina a 2 bucati de canini ucigasi de somn si liniste.

Ieri fu prima zi oficiala de munca, cand am ajuns acasa mi-am amintit cu durere in oase !? cum e oboseala de munca in comparatie cu cea de plansete de bb, dar combinate rezultatul este unul infernal.

In fine faceti loc in butoi ca nu incap . Va tzuc , azi ma duc la doc ,daca mai am timp intru sa va povestesc de intalnirea mea cu bb2.

Nu am apucat sa citesc din urma, dar am o sugestie la finalul capitolului sa se faca un rezumat cu ce s-a intamplat . Nu ma luati in seama, trebuie sa formatez hardu ca am multe info vechi si trebuie sa fac loc la cele proaspete.sper sa nu ma virusez

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 10+

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Buna dimineata si multumesc de cafea!!!
Sex zilnic, nu am mai avut parte de asa ceva dinainte de a ramane insarcinata si sincer nici nu mi doresc, hormonii mei cred ca dorm ca eu nu mai am nicio tragere de inima pentru asa ceva. Zicea si sotul ca parca suntem frate sora .
Mayane Cand am citit prima oara sfaturile pentru viitori parinti eram insarcinata si le-am luat drept gluma, am zis ca nu poate fi asa rau. Acum majoritatea s-au dovedit a fi adevarate
Simo Ia sa pui mana matale frumusel si sa ne bagi intr-un team building cu tema : "Organizarea eficenta in gospodarie"
Cu locul de munca si eu trebuie sa incep sa caut, dar mai intai am zis ca ma apuc de scoala de soferi. A doua oara. Sunt un rateu, in afara de copilul asta nu cred ca am facut ceva bun pana acum.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Postat lista de homeopate pe blog, la "Ingrijire"

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

World all details Wallpapers on view

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Sunt un rateu, in afara de copilul asta nu cred ca am facut ceva bun pana acum.

nope..nu esti un rateu.
din cauza acestei gandiri atat de negative si a parerii despre tine,ajungi sa crezi asta indiferent ce ai face.
cauta micile victorii,ai sa vezi ca ele sunt,ca ai facut ceva,ai realizat ceva..indiferent ce.
apoi te mobilizezi si zici ''pot mai mult,voi face mai mult''.
cand tu vei fi convinsa ca ce faci e bine,ca poti face orice...totul in jur se rezolva.
vei reusii si cu scoala de soferi si cu serviciul,daca iti pui in cap ca iti doresti foarte mult.
conteaza foate mult cum gandesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata fetele

Fragrant..am incercat cu mc, cioco, etc..nu merge

Anduta sanatate multa pepenasului

DAria asa aveas i nati. vreo2 sapt si ceva ne chinuiam. pana la urma a trecut cu spalari fff dese cu apa calda si bepanten la greu.

Tunde asaeram si inainte de sarcina.mancam si nu se depunea. tot 50kg. dar probl e ca acu am scauzt. tati zice sa mai facem un bb poate raman cu ceva dela a 2-a sarcina. dar mie mi-e frica sa n uscad mai mult cu 2 zhubi

Magnetism sa va ajute DUmnezeu sa realizati tot ce va propuneti

Andry imi pare rau ca e varza cu somnu. ne luam de manuta si plecam in lume, vrei? cat sub 50?? hmmm..nu zic ca si mie mi se face rau cand ma gandesc cat am

Roxx wow..zilnic??? eu cred k as claca si m-ar tine astia pe perfuzii sa stau cu ochii deschisi bv felicitari

CArmen nu vreau sa ajung la cure. dar macar 4-5 kg sa mai pun si e perfect

Fragant poti sa mergi in locu meu in butoi, ca eu nu sunt inca in butoi dar pe Roxx o dam sigur afara ca are parte de atatea..si tot se vaita

Mayane super tare sfaturile le citisem si eu inainte sa raman gravida si ziceam: ete na...hai ca nu are cum sa fie chiar asa. iar acu mi se pare de 100 de ori mai greu decat ce au scris ei acolo

Simo vezi sa nu te ia raceala. baga ceaiuri, aspirine, paracetamoale, lamaie

Ocsanica poti sa ii dai de 3 ori pe zi cate juma de tub de oscilo dc da semne de raceala.

si acu noi...
am fost la fini pana pe la 10.30. nati a adormit la 8 si ceva cu buni, dar s-a foit, s-a trezit pana ne=a simtit acasa. bun...se linisteste gaza ca suntem acasa si nu am plecat in lumea, hai sa ne iubim si noi (eu cu tati) cand era mai interesant hop mandra in picioare ce sa iti mai vina chef frate..ce sa mai faci, ce sa mai zici..intr-un final adoarme, adormim si noi..la 2 era in picioare cu chef de joaca a adormit pe la 3 si ceva cred, la 7 trezirea finala si iar cu muuuuciiii nu multi, dar destul de deranjanti cand respira horcaie asa ca iar am luat-o de la capat cu oscilo mom si vedem pe parcurs ce sicum

am emotii diseara ies rez la analizele de sange. azi a dus tati si pipi si caca. sa vedem ce iese.

si sa ma laud si eu un pic..tortu pt fina a iesit demential nu stiu frate ce i-am facut, cum i-am facut, ca pe bune dc am mancat vreodata un tort asa bun. sa ma ajute Dumnezeu sa o tin si de acu tot asa si poate reusesc sa fac o mica afacere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deea, eu zic sa te cercetezi mai atent. Sigur mai gasesti ceva bun pe acolo.

Alinushali, in butoaie nu e voie... Ca o sa ajungem pivnita pana la urma. Ia uita tu ca printesa plange. Bucura-te ca are cine sa planga. Asteptam vesti despre bb2

Mai, despre sex eu zic sa aveti grija ce va doriti. Cica "atunci cand zeii vor sa-i pedepseasca pe pamanteni, le indeplinesc rugile".

Deci un amic imi povestea ca intr-o zi, el si frati-su au prins-o pe maica-sa in toane bune si au intrebat-o care era "ritmul", cat de activ era tatal lor la pat. Chestie pe care au regretat-o 20 de secunde mai tarziu, pentru ca raspunsul a fost "pai, in ultimul timp mai imbatranise, era si bolnav... o faceam doar o data pe zi"

Bucatarie curata... in cel mult 2 saptamani o sa am si eu Al meu isi ia concediu saptamana viitoare sa terminam ce mai e de facut si sa ne luam mobila.

Dupa ce bucataria va fi gata, urmeaza restul

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Deea, eu zic sa te cercetezi mai atent. Sigur mai gasesti ceva bun
Deci un amic imi povestea ca intr-o zi, el si frati-su au prins-o pe maica-sa in toane bune si au intrebat-o care era "ritmul", cat de activ era tatal lor la pat. Chestie pe care au regretat-o 20 de secunde mai tarziu, pentru ca raspunsul a fost "pai, in ultimul timp mai imbatranise, era si bolnav... o faceam doar o data pe zi"

Dupa ce bucataria va fi gata, urmeaza restul

ce tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

deci voi v-ati pus in cap sa ne..sa ne...nu stiu ce sa ne faceti.
sa ne bagati in depresie...auzi, 49 de kile si acum are 51, tztz ce multe...grassoooo

sex zilnic?doar atat?ati inbatranit
iar shines, tu esti culmea, dar culmea obrazniciei

imi iau jucariile si plec, nu ma mai joc

Mergi la inceput

si eu ma uit la Neveste diperate, sunt la zi dar e asa prostioara, si spre sfarsit chiar devine asa un fel de telenovela. Dc vreti un serial mai bun/serios Mad men sau Boardwalk empire, mie mi se pare super tari

noi ne uitam acum la mash, al meu nu s-ar uita in veci la seriale gen grey's, neveste,etc

Mergi la inceput

da, La multi ani!!! scumpi bebei nascuti pe 2!
La multi ani Darius, puiul meu scump si iubit!

Mergi la inceput