Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-lui sergiu i-a iesit si cel de-al 2-lea dintisor. si sonia nmu are inca nici unul.sapt trecuta, de luni pana joi- inclusiv, a fost show- pana nu i-a iesit si lu sergiu al 2-lea, si sonia a intrat intr-o perioada de calmie, a fost un test de rabdare, calm, si imagini vizuale cu capul meu care se dadea de dulap-ei plangeau amandoi inainte de somn, trageau de mine efectiv dc tineam pe unul langa mine, in brate,ma trageau de picior, de mana, de haine, sa-l iau si pe el, sau doar pe elpana la urma lasam pe unul sa palnga ,incercam sa daorm pe celallat in camera cealalta- in timp ce pe creier nu aveam decat plansul coplului nr.2,mi se rupea sufletul in bucatele, si incercam sa fiu calma in timp ce-i sopteam la ureche astuia.cand unul adormea, fugeam repede la celalalt, care adormea in 5 minute dupa luat in brate.dc nu adormea, il lasam pe asta, il luam pe celallat, pana ceda unula durat 4 zile, si apoi ne-am linistit
-de, a pocnit si cel de-al 2-lea dinte la sergiu.dar sonia era cea mai maraita, si lipicioasa, si nimic. de fapt, vad ambele amprente dentare ,asa ca sa nu iasa amndoi deodata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata si de la noi...

Alexina draga mea..si noitot pe ora veche suntem..si acum David face nana..pai daca se scoala devreme???

Eu ii fac supa de praz azi ca v-am tot auzit pe voi..sa vad daca avem reusite.Dupa-amiaza ma duc cu el la vaccin!!

A..si eu ma "diversific".Mi-am facut un shake:banana,mar,iaurt si biscuiti..este super!!!As vrea sa imi fac mai mereu dar nu reusesc cateodata nici sa mananc la pranz...Ieride exemplu am avut doar doua mese..Poate raman naiba fara lapte..

In rest suntem binisor!!

Inca nu am inceput sa dam calciu si fier..calciu nu cred ca voi da pt ca are bebe niste microcalculi..sa vad ce zice pediatra azi de fier!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

deci am revenit ca mi-am adus aminte ca nu am parat-o pe fiica mea pe aici pe la voim poate se da pe brazda de rusine cand o auzi cati copilasi papa bine si de toate ...numa a mea nu si nu ieri nu a mancat deloc, da deloc cartofior dulce cu laptic de la san si cred ca era dulce si bun ca am gustat fara lapte inainte sa ii pun lapte si era bunutz , si tot nu stiu de ce nu a vrut cum sa o pacalesc ??? ce sa ii dau, cum ??? para ieri a mancat iar destul de ok, cam 70-80 ml... si apoi nu mai voia, dar am spus, ieri a fost destul de mofturoasa cu mancarea , nici san nu a supt mai deloc, nici macar pe jumate cat sugea ea de obicei, de aia am si ajuns aseara sub dus sa scot lapte la mana ca ma dureau sanii

am sa ii fac azi butternut squah, e o leguma, ca un dovlecel, il recomanda pe aici prin toate cartile, mi-a luat 3 carti nick cu retete pentru copilasi si la inceputul fiecarei carticele fiecare autoare vorbeste putins i despre diversificare si tot si recomandau niste legumne pentru copilasii astia mofturosi, gen piscoata mea... cartof dulce, dovlecelul asta si inca una parca dar am uitat care, oricum, incerc azi cu dovlecelul asta ca oricum nu pot sa zic ca tre sa fac pauza 3 zile ca ieri a luiat maxim 2 varfuri de lingurita, adica numa atins buzitele de lingurita ca de deschis gura nici vorba

am sa ajung sa ii cumpar borcanele in ritmul asta numa` sa manance si ea ceva

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Neata la toata lumea. Am lipsit 2 sapt dar cu motive bine intemeiate. Am fost inbternata la Iasi cu copii pentru investigatii. maria a iesit perfect sanatoasa, Andrei a iesit cu ficatul marit iar lui bb Stefan i-au gasit o otita umeda si a trebuit sa facem punctie pentru ca nu scapam de puroi. Am facut 10 zile antibiotic injectabil si a fost cumplit. Am rezolvat cat de cat si cu constipatia. Adica am aflat ce are bb . Am facut o irigografie si am descoperit ca, colonul are cateva pliuri in plus si aceasta este cauza constipatiei. Pana va creste si vor disparea aceste pliuri( SPERRRRRRR) va trebui sa luam medicamente si sa facem microclisme cam de 2 ori pe sapt.

iar acum una peste alta Maria mea s-a inbolnavit si are de 4 zile temp si ne-am dat seama ca acum 2 luni jumatate i-au cazut dintii de sus si nu ii mai cresc cei permanenti. Este cam umflata si seplange ca o doare. Sper sa nu ajungem la operatie din cauza asta.

Acum am si o veste buna. Cat timp am stat in spital lui bb Stefan i-a iesit un dinte.

gata ca v-am facut capul patrat. Ma duc sa mai citesc din urma atat cat pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

miki, delia, multumesc de sfaturi

viss, sa folositi cu placere noile covoare si sa le tociti bine, bine la mersul in 4 labute
Cand mai pui pozici cu ei? eu mereu ii arat sotului pozele voastre, sunt asa dulci cum se joaca impreuna hai ca acum tb sa ne arati si covoarele cele noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-de fapt, ei boceau, si mai boceam si eu cu ei. culminant a fost sambata, cand pe sot l-au chemat la servici, desi nu era tura lui- bause unul cu o seara inainte si acum nu era de gasit-era lemn,si a plect ptr 2 ore, ulterior pana la 15, cand a venit unul dormea, unul urla, iar eu aveam lacrimile siroind pe obraz.m-am luat de el, ca e prea bun, treb sa nu se duca bla-bla..mi-a parut rau dup-aia, dar aveam o depresie..o taiai cu cutitul, felii.si apoi m-a apucat o migrena restul zilei..in final, la 22- mi-a venit ciclul.atunci m-am linistit, si m-am bucurat ca de, totusi nu-mi sta in fire sa fiu asa depresiva-si deci, de acolo era, hmmm..ce bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

viss, ma mai gandesc la voi si cand ii citesc andrei dintr-o carte de poezii cu animale , care fac si zgomotul lor specific si ce=ti sugereaza tie versul: " leul asta este Laur..." ma pufneste rasul gandindu-ma la tine citind poezia; bucura-te cat nu o iau in 4 labe a mea a inceput, si se duce repede la o margine de canapea, masa, biblioteca si se ridica in picioare,... asa ca la dublu,.....ai grija!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

lalely, ia vitamine, mananca consistent si proteic cand apuci si bea multa APA si n-ai sa ramai fara lapte.... eu dau sfaturi, eu am ramas fara laptic de la tratament cred si de la boala
azaz, of Doamne, sanatate multa!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am terminat si noi cu papica si acum am dus-o pe Anastasia intre jucarii sa se joace ea acolo. dar credeti ca se joaca? cum o pun jos cum imediat este la margine sa se ridice acum a descoperit ea ca poate sa se ridice si numai asta face, si tipa, chiuie...
o astept pe mama la o cafea cu lapte, deja este facuta si ea nu mai apare si se raceste cafeaua.

madutza i-am luat 2 puloverase, strampi grosuti(din aia flausati pe dedesubt), o pereche de yegari(sau cum s-o scrie) tot asa flausati pe dedesubt, astia ii mai dau si prin casa nu numai afara, o salopeta de raiati matlasati, foarte faina este si body-uri groase ca nu-i mai sunt bune decat vreo 3. cam astea

merg sa citesc si eu ce-ati mai scris.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna dimineata

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput