Licurici de ianuarie-februarie 2009 (155)
Raspunsuri - Pagina 22
anna-mama spune:
Am vazut si eu acump pozele, e o frumoasa Nadia, Irina arata fff bine! 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
35+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Felicitari Miere
!!! Bine ai venit Nadia!!!
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
miereamara spune:
Buna fetelor, mutumesc pt urari, sunt bine, necajita pt ca nu am vazut puiul toata ziua decat 10 secunde, au luat-o imediat si este la oxigen, acum vreau sa ma ridic din pat si sa merg sa o vad, nu mai rezist. A aspirat lichid amniotic si are ceva problemute cu saturatia, i-au facut radiografii si astept si eu sa vb cu neonatologul, in principiu e bine, trebuie sa ii scada oxigenul treptat si sa vada cum se descurca.
Update; Gata, m-am ridicat si am vazut-o, e superba, cra,cra:)), am pus-o la san si a supt ca o baracuda o ORA, acum primeste o baie si apoi sper sa o aduca in camera cu mine. Eu ma simt grozav, merg singura, ma tine un pic taietura dar e super ok, mi-au adus dinnerul - mi=era o foameeee..
Va puuup si multumesc!
Tiny baby gator
Baby gator
Selene_Bunny spune:
Felicitari, miere!
Bine ai venit pe lume, Nadia!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
cris30 spune:
Iri, acasa cand crezi ca va da drumul? Ma bucur ca te simti bine si ca deja te-ai ridicat din pat, sper sa se rezolve repede si problemele cu saturatia ale Nadiei.
miereamara spune:
Inca nu stiu, sper ca sambata sa plecam, mi-e dor de Aidan....el e foarte bine, mi s-a luat o greutate de pe umeri, am noroc cu Sinziana, o place foarte mult si a mai atenuat din soc, maine o sa aiba si un playdate cu un baietel...cica i-a aratat Luican poze si era foarte fericit.
Tiny baby gator
Baby gator
iuliacris spune:
Ce vesti bune aduci, Miere! Inseamna ca e mai bine Nadia din moment ce ti-o aduc in salon, nu? E grozav ca te-ai ridicat asa repede si ca Nadia vrea sa suga. Pupici.
Daiopri spune:
Bravo mami! Asa si al mare al meu a inghitit, da a fost totul bine. Am stat doar o zi mai mult din cauza asta.
Salutari la nasica![]()
vrem si noi pozici[flo, ca doar are mama 2 baieti;)
Iar ma apuca nervii ca nu sunt si eu pe FB
, da numai de asta nu mai am timp
Ana, acuma tu urmezi?
Numai bine tuturor
sdcristian spune:
FELICITARI PAULA
FELICITARI MIERE
Sa creasca mari si sanatosi puii vostri
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
roxanaz spune:
iupiii!!!
welcome Nadia!!!! Irina sa iti traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa, fericita, iubita, plina de noroc!!!! 

vreau sa vaz si io o poza!!! zi-i lu Sanzi sa-mi trimita si mie pe mail nu ma lasati in ceata ![]()
ma duc sa fac capitol nou, stati asa ![]()