Licurici de ianuarie-februarie 2009 (155)
Raspunsuri - Pagina 18
cris30 spune:
Te duci singurica sau o sa fie si Lucian acolo?
Iti urez si eu inca odata nastere rapida si usoara si abia asteptam sa o vedem pe Nadia!
miereamara spune:
Lucian sta cu Aidan si il va duce la gradinita la ora 8 ca de obicei apoi va veni la spital.
O sa vina Sinziana in noaptea asta si merge ea cu mine dimineata la prima ora.
Am emotii, am senzatia ca nu mai misca cu trebuie,noroc ca am dopplerul ala si ascult inimioara cand si cand, i-am dat niste cafea strong sa o pun in miscare.... neuroni gravizi![]()
Multumesc pentru sustinere!
De Paula mai stiti ceva?Cand vine acasa?
Tiny baby gator
Baby gator
anna-mama spune:
Miere, iti tin pumnii, o sa fie totul bine, abia asteptam vestile cu minunea Nadia! Cu Paula am vorbit ieri, era cu gandul la tine, ti-am scris si ieri urarile ei de bine. Zicea ca spera sa-i dea drumul acasa vinri, ca doctorul ei a plecat la o conferinta si abia vineri revine la spital.
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
35+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
iuliacris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Astia sunt mai matinali, m-au chemat la 6 dimineata si operatia incepe la 8. |
Ha, ha, stiu ei pe cine sa trezeasca cu noaptea-n cap! Eu cred ca nu eram buna de nimic daca ma puneau sa ma trezesc la ora aia, ce sa mai zic de Cipri, cred ca adormea la capul meu!
O lasa si pe Sanzi in sala de operatii sau doar pe Lucian?
iuliacris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Iulia zi drept, ce mai mananca Carla? |
Imi mananca mie rabdarile si se pare ca-s destul satzioase, ca are 13,800 kg.
Andreea, lasa ca-i bine si la gradi, o ia mai domol un pic.
Eu am fost cu Carla la frizer si i-am taiat breton ca nu mai puteam, tot cu parul in ochi era. De vreo doua saptamani nu ma mai lasa nici sa-i fac codite, doar cate-o agrafa mov mai accepta din cand in cand.
iuliacris spune:
Am gist pozici cu bebe Bogdan, e un scumpic
https://picasaweb.google.com/117217166595223721001/BebeStrumf2BogdanAndrei

scumpa Iulia (10 februarie 2009)