Licurici de ianuarie-februarie 2009 (155)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Bine ai venit pe lume, Bogdan Andrei! Sa fii sanatos si fericit!
Paula, felicitari! Refacere grabnica!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Felicitari PAULA!!!!

refacere usoara, bb necolicios si mancacios!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Bine ai venit pe lume bebe Bogdan-Andrei! Multa sanatate si o viata lunga si linistita, dar pana atunci zile si nopti fara colici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari Paula! Bun venit pe lume Bogdan Andrei. Sa ai parte numai de o viata frumoasa si linistita!

Miere, mult noroc poimaine, sa ai o nastere usoara ca un fulg si de un bb sanatos.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andre_ea cum mai e Tudor la scoala??? mai zi de el. Ilinca ce face? mai vrea la bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am vorbit cu Paula, se mobiliza sa inceapa miscarea si refacerea dupa operatie! Bebe este un somnoros, a papat de dimineata un pic de laptic de la mami

Miere, iti transmite Paula ca e alaturi de tine, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!!!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 35+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Imi pare bine ca sunt vesti bune de la Paula!

Eu azi am hotarat sa lucrez de acasa, ca nu-mi ridica nimeni statuie la servici, in plus ma simt cam ciudat, ma doare burta si ma duc cam des la baie, eu care sunt apogeul constipatiei.

Mai stau putin si il duc pe Aidan la gradinita si apoi ar trebui sa rezolv ce mai e de rezolvat pe email la servici.

Sa ma epilez, sa iau niste cadouri si sa spal rufele, cumparaturi si eventual facut mancare...sa vedem daca imi iese planul

Va pup si multumesc pentru sustinere!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci zici ca te duci de multe ori la baie si te simti ciudat? si mai crezi ca apuci sa faci tot ce insirasi mai sus? io iti tin pumnii. da' tine bagaju pregatit, da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Miere eu am avut toata bunavointa sa iti urez o zi de miercuri relaxanta, ca tot ziceai ca vrei sa chiulesti. Dar la cum descrii tu pe acolo, am zis ca, decat sa ratez, mai bine bag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

miere pai atunci ma grabesc cu urarile, ca poate nu mai apuc sa le fac la timp ... sa ai cea mai usoara nastere cu putinta, atat de usoara pe cat de grea a fost cealalta!
O asteptam pe Nadia, de abia astept sa vad poze!
Sa vina sanatoasa!

Mergi la inceput