Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
Moldoveanca cred ca si-a intalnit bebicul, sper ca sunt bine amandoi. Astept vesti.
Roxana, felicitari stelutei.
multi de la mine.
Papanash, nu am ajuns ieri, din pacate, a intervenit o vizita neasteptata, dar urmeaza.
Valentina, sanatate Alexandrei.
Despre noi, suntem bine, vb lui Luy sper sa ramanem asa, avem si noi maine la gradi sedinta de pozat pt Craciun...un craciunel
. Sunt tare mandra de el, este fan piticlik si numai asta vrea sa joace...
s-a dus linistea mea la PC...dar accesul lui este conditionat![]()

moldoveanca spune:
Daa am comis-o!!!e un scump de 3600 gr si 50 cm,copie fidela a lui Vlad.suntem bine amandoi !va pup
mandarinutza spune:
Felicitari Moldoveanca! Sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume! 
Roxana_G spune:
Moldoveanca, felicitari, sa va traisca, sa fie sanatos si norocos!
Eu sunt la munca, azi e iar nebunie. Dar Steluta va multumeste pentru felicitari. Andrei e ok si el, am primit ieri raport de la logoped pentru C-ul lui cu ecou, e totul bine.
Ieri a desenat Andrei familia lui si m-a surprins ca personajul cel mai mare care este de mana cu el este Alexandra. Eu sunt sunt cea mai indepartata..(.mi-a dat de gandit.
Oricum deseneaza din ce in ce mai bine.
De ceva timp imi tot cere sa ii scriu numele sa invete si el. Ieri a scris la gradi pe o foaie cu portretul lui, cu cap mare si zambet larg: IERNA. Mi-a luat ceva sa inteleg ca era ANREI scris invers, de la dreapta la stanga, si fara D. ![]()
Erina spune:
Felicitari Moldoveanca!

Sa va traisca baiatul sa fie sanatos si norocos toata viata!!!
Roxana, bravo lui Andrei. Daria ieri a exersat I LOVE YOU tot asa la cererea ei.
Maine o duc la gradinita sa vad cind si daca au sedinta foto. Aveam in caietul de corespondenta si o nota cum ca se distribuie rolurile pentru piesa de Craciun.
isabeluta spune:
Moldoveanaca sa va traiasca gagalicea! Pai daca seaman cu fratele mai mare trebuie sa fie un frumos!!!!
Papanash iti scrisesem un mesaj luuung! O sa mai incerc o data...mai tarziu. Acum sunt asaltata...
myral spune:
Bine v-am gasit IN CASA COPILARIEI!V-am urmarit de cand ati facut primul pas aici dar abia acum mi-am facut curaj si timp sa scriu
Sper sa fie la fel de multa activitate pe aici ca e asa bine cand am ce citi
Myral cu Darius, Elisa si Isabela