Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Anaemi , imi pare rau ca nu esti bine, sper sa iti revii cat mai repede.
Corry ma bucur tare mult pt tine ca esti ok cu 2 bebelusi , nu e usor , dar esti o mama puternica , toate avem momente grele dar e important sa ne revenim repede si sa fim pozitive. BRAVO!
Miha , ca sa nu iti faci griji ca nu mai alaptezi noapte , ai putea sa ii dai san la 8 si apoi pe la 12 noaptea sa te mulgi si ii dai cu bibe masa de la 1 , asa poate doarme mai mult dupa . DAR , asta daca mai face inca asa , daca vezi ca s-a potolit , dai direct san in continuare , poate a fost un puseu...Cred ca Mamutz a vrut sa spuna ca se mulgea tocmai pt ca facea galme , in nici un caz ca le facea de la muls, gresesc MAMUTZ?
nu mi-a venit menstruatia si nu ma supar ca m-ai intrebat. fie ca te mulgi , fie ca dai sanul direct , pt corp e totuna . Intr-adevarv , bebe stimuleaza mult mai bine sanul decat pompa, insa la mine nu se simte diferenta pt ca bebele meu nu a supt decat de vreo 3 ori decand l-am nascut si atunci ca pe suzeta, Insa daca te mulgi odata pe zi , mai bine zis pe noapte , nu cred ca intervine vre-o schimbare. Insa , ma repet , asta daca o sa mai faca urat noaptea , daca isi revina da-i sanul , nu te apuca de muls .

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Anaemi, imi pare rau ca te simti rau...offf, sper sa iti revii repede

Laura si Miha, da...ma pompez in timpul zilei din cauza ca suntem plecate la activitati cu Anusca. Imi e mai usor sa pompez 10 min de 3 ori pe zi decat sa stau cu el agatat de mine. Noaptea si dimineata si suge. Practic avem 6 mese, 3 din biberon si 3 de la san.
Azi sunt un pic suparata ca nu prea a mancat, el mananca de obicei intre 850-900 ml plus ce suge de la san, azi a mancat 700 de mil si acum sa vad de cate ori se va trezi. Starea generala f buna, zambeste si gangureste non stop.

Si eu sunt rupta de oboseala, Filip doarme f rau, se trezeste sa vada ce fac, el adoarme repede la loc...eu nu.

Ana inca mai tuseste, nu este o tuse seaca, dar eu m=am saturat de tusea asta a ei. Cred ca e deja de 3 sapt. Sper sa treaca repede.

Nici eu nu ma grabesc cu statul intre perne, sincer pe Ana eu nici nu am pus-o deloc. Am sa vad cu Filip cum va fi! Daca il pun in pozitie semi sezut va fi in balansoar. Am eu ce am cu pernele astea

De diversificare nu va zic ca stiti parerea mea. Eu sper ca Filip sa se sature cu sanul pana la 6 luni.

Talida, si Filip a avut o perioada inc are urla cand il puneam in scaun, urla oriunde si orcand, i-ampus o jucarie la scoica si i-o agut si ii trece.

Miha, nu toti copiii sunt la fel. Sunt unii care nu se trezesc deloc de la 2-3 luni si sunt altii care se vor trezi pana la 1-2 ani de mai multe ori pe noapte. Sa speram ca toti strumfii vor face parte intr-un final din prima categorie

mamutz, cam asa face si Filip, tare draguti mai sunt. Oricum e la unison cu tine

Roberta ma bucur ca voi sunteti ok.

De Antonia mai stie cineva ceva??

Laura, relux??? no asta iti mai trebuia acum. Ai si tu un noroc ...cu caru. Cum stati cu varicela??? Cat e perioada de incubatie?

Gata ca merg la culcare. va

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Lissa , stiu ca fiecare bebe are ritmul sau si nu ii putem compara , insa parerea mea ca oricum mananca bine. Mai trebuie luat in calcul si greutatea , stiu ca Filip e mai mare ca Gabriel , la kg ma refer , deci e normal sa pape mai mult , dar chiar si asa eu zic ca papa bine , AM observat ca depinde si cat doarme , cat sta activ , cat a papat cu o zi inainte, daca a facut kk.... asa ca doar pt o zi , incearca sa nu te ingrijorezi.

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roberta, vai ce mai tragi tu cu mulsul asta! Sunt impresionata de atata abnegatie. La odiseea Evei a fost o fata care s-a muls un an si doua luni.

Ana, imi pare rau ca nu esti bine, sper sa treaca perioada rea cat mai curand.

Betty, a ramas si fii-mea cu o tuse stresanta, o sa-i iau niste Sinupret sa vad daca merge, anul trecut a functionat. E homeopat, nu prea am incredere dar asta chiar a mers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Roberta, eu zic sa se ia Eric de mana cu Gabriel, ca el tot de vreo trei ori a supt la san si atunci cu scandal ca ce nu curge din prima dar trebuie el sa munceasca....hahahaha
Va dati seama ca daca am lapte o sa-i dau si dupa 6 luni....asa ca vacuta se va tot mulge...hahahaha
Noi ne-am trezit la 1.30 si la 5.30, apoi la 7.30 si acum da sa doarma.
Diseara probam colacelul pt ca ne-am cumparat si noi de pe un site, vom face poze si vom filma si vom pune pe Fb. Sunt tare dulci cu colacelul acela in apa.

Va doresc o zi minunata, cu soare

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Neata si de la noi
Miha ma bucur ca te-ai mai linistit
Anaemi multa sanatate, sa iti revii repede
Corri ma bucur ca bebeii tai sunt bine
Natalia a dormit aseara de la 10 jumate pana la 3, a papat si a adormit pana la 7 cand a mancat iar a stat vreo jumatate de ora si s-a jucat si a dormit apoi pana la 10. Acum se joaca singurica pe pat, e asa dragalasa cand e odihnita si sta cuminte.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(5ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Neatza!

Bravo Miha, reintrati in normalul vostru. Bine ca te-ai odihnit!

Corry, ziceai ca ai pe cineva care te ajuta? Ma gandeam, cum faci cand au amandoi o nevoie in acelasi moment (papa, schimb, eructat...)?

Anaemi, ce faci? Imi pare rau ca nu te simti bine.... asa e, mai sunt si zile mai putin bune. Sa treaca repede!

Laura, multa sanatate!

Adra, am citit reviewul tau despre manduca. Din comentariile primite, am ajuns si pe un alt site, unde mai scriau cateva mamici. Cred ca doua spuneau ca nu au putut folosi manduca in jurul varstei de 3 luni, pentru ca bebeii nu se simteau bine din cauza puntii dintre picioare. Asa am observat si eu, nu prea reusim sa iesim inca cu manduca, caci Stefan nu isi pozitioneaza picioarele bine. Dar sunt convinsa ca am facut o investitie pentu viitor, asteptam sa mai treaca vreo luna.

Fetele cu reflux... cand v-ati prezentat la medic pt reflux, sau cum s-a manifestat pana atunci? Stefan vomita la greu de vreo 2-3 saptamani, in special in prima parte a zilei. Vomita mult si vad ca deja si-a facut un obicei sa vomite in jet cam de 2 ori pe zi. Trebuie sa-l schmb de haine de cele mai multe ori. Doctora a spus ca nu este nicio problema atata vreme cat a luat bine in greutate, insa mi se pare o abordare superficiala.

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Florina, daca bebe expulzeaza laptele la distanta de supt si este abundent, este refluxul gastro-esofagian si te sfatuiesc sa citesti pe net despre asta sa vezi daca se potriveste cu ce cred eu. Culoarea, textura, trebuiesc studiate. Stiu ca daca varsaturile sunt dese ii expun pe bebelusi la deshidratare. Daca pediatra ta a spus ca e ok...nu stiu ce sa zic decat sa mai consulti alt medic pt ca mie nu m-i se pare normal
Multa sanatate

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Neatza!

Bravo Miha, reintrati in normalul vostru. Bine ca te-ai odihnit!

Corry, ziceai ca ai pe cineva care te ajuta? Ma gandeam, cum faci cand au amandoi o nevoie in acelasi moment (papa, schimb, eructat...)?

Anaemi, ce faci? Imi pare rau ca nu te simti bine.... asa e, mai sunt si zile mai putin bune. Sa treaca repede!

Laura, multa sanatate!

Adra, am citit reviewul tau despre manduca. Din comentariile primite, am ajuns si pe un alt site, unde mai scriau cateva mamici. Cred ca doua spuneau ca nu au putut folosi manduca in jurul varstei de 3 luni, pentru ca bebeii nu se simteau bine din cauza puntii dintre picioare. Asa am observat si eu, nu prea reusim sa iesim inca cu manduca, caci Stefan nu isi pozitioneaza picioarele bine. Dar sunt convinsa ca am facut o investitie pentu viitor, asteptam sa mai treaca vreo luna.

Fetele cu reflux... cand v-ati prezentat la medic pt reflux, sau cum s-a manifestat pana atunci? Stefan vomita la greu de vreo 2-3 saptamani, in special in prima parte a zilei. Vomita mult si vad ca deja si-a facut un obicei sa vomite in jet cam de 2 ori pe zi. Trebuie sa-l schmb de haine de cele mai multe ori. Doctora a spus ca nu este nicio problema atata vreme cat a luat bine in greutate, insa mi se pare o abordare superficiala.

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

da, si eu l-am pus de cateva ori si era prea cracanat, adica un picior ii statea bine si altul intins. Dupa care am observat ca daca il pozitionez central, sta f bine, iar piciorele se pot sprijini chiar pe banda de material

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Neata si de la noi.

Aseara Imi a adormit la 8 si s a trezit exact cand am inchis calculatorul si camera prin care o vad. Am alaptat o cam 3-5 minute si a adormit la loc. Apoi s a mai trezit la 3.30 si a stat treaza pana aproape de 5 dimineata, chircindu se si alaptand o... Apoi mie mi s a facut un somn.... Si am pus o la ea in basket... Si s a mai frichinit ea un pic si a adormit la loc. La 7, sotul a aluat o si a schimbat o si de atunci nu mai doarme.

Am incercat noua jucarie. Vad ca a stat un pic si apoi a inceput sa maraie, dupa inca 10 minute nu i a mai placut! Chestia e ca nu si tine tocmai bine capul pe spate si inca mai are de practicat, deci mai am inca sperante sa i placa!!! Plus de asta, pentru ca veniturile s au injumatatit, cica sotul mi a zis ca nu ne permitem sa dam drumul la caldura!!! Azi dimineata chiar m am enervat, dupa experienta de ieri cand Imi a adormit singura pe patul Elenei unde era foarte cald in camera. Asa ca i am zis sotului ca incepand din seara asta, macar intr o camera, vreau caldura dimineata. El zicea s o imbrac mai bine, dar stiti cum sunt copii, le place doar sa fie goi!!! Ieri am tinut o pe Imi doar in pampers la Elena si tare i a mai placut!! Nu a plans asa mult ca altadata... Deci in seara asta o sa deschida caldura... La momentul actual, in camera sunt 19 grade, uneori urca pana la 20. Cred ca ar trebui sa fie macar 23, nu?

IUSTIN si MATEI de Corry_28
FILIP de Adra_bell

Mergi la inceput