aimentatie bebe 1 anishor
Raspunsuri - Pagina 3
J.D. spune:
Stefi, mi se par cam mici copilasii sa manance fast food. Ce descrii tu nu e chiar asa rau in comparatie cu mcd sau ceva de genul asta, dar grasimea, maioneza, etc din shaorma si kebab, sandwich nu sunt bune pt copii. Daca tot sunt in Italia de ce nu le da pizza? Al meu e disperat dupa pizza. eu fac in casa cam la 2 saptamani.
Finn Constantine 15.10.2009 si 18+ Euan Tudor
emanouela spune:
ficatul are fier dar nu este singurul aliment ce contine fier. nu inteleg incapatanarea asta a ta, bati cu pumnii in piept ca ficatul it's the best....nu e, e organul cu cele mai multe toxine, e bad bad, in cantitati mici, o data la 2 sapt e ok, dar de 2 ori/sapta rau. sunt alte alimente bogate in fier, mult mai sanatoase. degeaba-i dai fier la calup daca nu-i dai si alimente care ajuta la absorbtia de Fe. nu vad decat ft putine fructe la copilul tau si nu vad nici o leguma cruda sau sucuri naturale de fructe ....aici tre sa lucrezi
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Sara_Maria spune:
Nu bat cu pumnul in piept ficatul is the best. Raspund doar la fel de imperativ cum mi se pune problema. NU am dat ficat de capul meu! Am consultat medici si nu unul. Stiu ca este un subiect controversat si ca in strainantate (mai ales SUA), organele animalelor nu se maninca. Din ele se face mancare pentru animale, insa in Romania nu este asa. Am prieteni medici in Statele Unite, care se duc la magazine speciale ca sa cumpere organe de pui spre ex. pentru copiii lor. Medici care au studiat medicina si aici si in State. NU ma intelegeti gresit, nu sustin ca ficatul este ideal, insa studiind multe surse am tras concluziile mele.
Referitor la subiectul discutiei, caci FOARTE IMPORTANT sa NU ne abatem de la el, am dat doar exemplu de mese principale.
Fetita mea maninca foarte multe fructe: spre ex. 3 portocale facute suc + mere rase cu biscuiti sau pere sau nectarine atunci cand le gasesc etc / zi. Se pune accent pe fructele de sezon intotdeauna in alimentatia ei.
De asemenea, ia vitamina C zilnic, care ajuta la absorbtia fierului de catre organism. `
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sara_Maria Nu bat cu pumnul in piept ficatul is the best. Raspund doar la fel de imperativ cum mi se pune problema. NU am dat ficat de capul meu! Am consultat medici si nu unul. Stiu ca este un subiect controversat si ca in strainantate (mai ales SUA), organele animalelor nu se maninca. Din ele se face mancare pentru animale, insa in Romania nu este asa. Am prieteni medici in Statele Unite, care se duc la magazine speciale ca sa cumpere organe de pui spre ex. pentru copiii lor. Medici care au studiat medicina si aici si in State. NU ma intelegeti gresit, nu sustin ca ficatul este ideal, insa studiind multe surse am tras concluziile mele. Referitor la subiectul discutiei, caci FOARTE IMPORTANT sa NU ne abatem de la el, am dat doar exemplu de mese principale. Fetita mea maninca foarte multe fructe: spre ex. 3 portocale facute suc + mere rase cu biscuiti sau pere sau nectarine atunci cand le gasesc etc / zi. Se pune accent pe fructele de sezon intotdeauna in alimentatia ei. De asemenea, ia vitamina C zilnic, care ajuta la absorbtia fierului de catre organism. ` |
scuze, aia cu sucul de fructe si legumele era pt initiatoarea topicului, scuze
legat de ficat, raman pe aceeasi pozitie.....daca x, y,z mananca gandaci prajiti, crede-ma ca n-am sa fac la fel
revenind la subiectul initial....niki, cred ca tre sa inmultesti nr de fructe si legume si sa-i introduci sucuri de fructe. si ce nu inteleg.....de ce branzica dietetica?
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
J.D. spune:
Sara Maria, ii dai fetitei ficat de PUI? Eu personal nu m/as lua dupa americani pentru ca nu au o dieta foarte sanatoasa.
J.D. spune:
Si eu am glumit. Dar tot nu mi/ai spus de care ficat ii dai copilasului. De PUI?