Cele mai scarboase lucruri pe care le folosim

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna

Anca, da' sotu' nu pune mana la smotru? Singura singurica?

Ba nu, face si el, dar are nevoie de directionare. Si eu sunt mai mult decat dispusa sa-l ghidez.
Asa ca ne impartim sectoarele de curatat & frecat, si e mai usor in 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca74

Eu nu am facut decat sa ma ca mai toata lumea aici a facut misto de subiectul ala cu "Obiceiuri ciudate" in care multe fete povesteau cat de "tacanite" sunt cu ordinea si curatenia (mai ales).

Chiar m-a socat faptul ca nu se (mai) pune pret pe asta acum ca, deh... e catalogat la compulsive behavior, si ca e mai cool sa fii lenes, dezorganizat, spalat cand ne aducem aminte, etc.

Ciudata optica de viata... n-am ce zice.

Pai da ...tu te-ai mirat,dar nu te-ai mirat cum ma mir eu de ex de cunostintza mea cea cu betzele de curatzat urechi si intrerupatoarele,tu te-ai mirat caracterizind negativ restul,pe cei ce nu fac ca tine!

Tipa spunea ca ea asa se simte ok si eu pot intzelege lucrul asta!Asa cum si pe tine te intzeleg cind spui ca freci toaleta de luceste!Insa asta nu inseamna ca cine nu face ca voi...face parte din categoria aia spusa de tine!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Insa asta nu inseamna ca cine nu face ca voi...face parte din categoria aia spusa de tine!

Da' din care categorie face parte?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Insa asta nu inseamna ca cine nu face ca voi...face parte din categoria aia spusa de tine!

Pai nu stiu!Spune tu!

dana

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Pai nu stiu!Spune tu!

Eu am zis deja. Nu stiu daca e cazul sa mai accentuez ideea.
Contrar a ceea ce se vehiculeaza, lucrurile sunt deseori mai putin complicate decat credem. Ori e alba, ori e neagra. Rareori e gri.

Mergi la inceput

Pai eu uite ca n.-am intzeles!Mai repeta odata ca nu-i bai!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

N-am retinut: flambezi toaleta? Ca freci la ea toata ziua e o chestie dar ii dai foc?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Au omis sa includa: volanul auto, schimbatorul de viteze, liftul, clanta.......s.a.m.d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Desire,mi s epare ok cu un desinfectant,e chiar recomandat la un anumit interval de timp,insa sa freci zilnic intrerupatoarele cu betzul de curatzat urechile...spune multe despre persoana respectiva!

Cumpatare in toate!Asta-i cheia!

Dana

Dana, cumpatare, cumpatare dar noi de vreun an incoace dezinfectam cam orice: am gel dezinfectant de maini in geanta (de fapt, am trei), acasa dezinfectez TOT si pe unde mergem nu pre o lasam sa atinga multe, sau dezinfectam mainile imediat ce iesim din magazin. DAR noi avem o scuza MAJORA: Victoria inca e la tratament de leucemie, asa ca sistemul imunitar e compromis, deci trebuie sa o protejam atat cat putem. O sa facem 'intariri' naturale de sistem imunitar (aka contact cu virusi) dupa tratament. Oricum, in iulie terminam tratamentul, in sept. incepe gradinita...

PS: eu recunosc ca sunt 'clean freak' din-totdeauna, dar 'germ-freak' am devenit doar de un an si 4 luni. (De la diagnosticare).

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Citat:

Eu nu am facut decat sa ma ca mai toata lumea aici a facut misto de subiectul ala cu "Obiceiuri ciudate" in care multe fete povesteau cat de "tacanite" sunt cu ordinea si curatenia (mai ales).

Chiar m-a socat faptul ca nu se (mai) pune pret pe asta acum ca, deh... e catalogat la compulsive behavior, si ca e mai cool sa fii lenes, dezorganizat, spalat cand ne aducem aminte, etc.

Ciudata optica de viata... n-am ce zice.

Pai da ...tu te-ai mirat,dar nu te-ai mirat cum ma mir eu de ex de cunostintza mea cea cu betzele de curatzat urechi si intrerupatoarele,tu te-ai mirat caracterizind negativ restul,pe cei ce nu fac ca tine!

Tipa spunea ca ea asa se simte ok si eu pot intzelege lucrul asta!Asa cum si pe tine te intzeleg cind spui ca freci toaleta de luceste!Insa asta nu inseamna ca cine nu face ca voi...face parte din categoria aia spusa de tine!

Dana

Socrul meu (Dumnezeu sa-l odihneasca!) avea multe obiceiuri d'astea: curata ventilatiile alea de la masina (prin care sufla aerul, caldura) cu betigase de urechi. Isi calca pantalonii si se suia pe scaun sa-i imbrace, sa nu se ia praf de pe mocheta (el facea curatenia, asa ca praful pe mocheta era absolut inexistent!).

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput