Cele mai scarboase lucruri pe care le folosim
Raspunsuri - Pagina 4
cipcipcip spune:
Clar ca sint bacterii peste tot, sa vedeti ce e in sistemul nostru digestiv (mai ales intestinul gros ). Nu e cazul sa ne apucam sa dezinfectam tot ce e in jurul nostru, asta e sigur.
Victoria_mami spune:
Da' pe butonul ala pe care apesi sa tragi apa la WC inainte de a te spala pe maini... oare cate bacterii or fi?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
corap spune:
si in loc de tot articolul asta, nu era mai simplu sa spuna: "nu uitati ce-ati invatat la gradinita: mai spalati-va din cand in cand pe maini si pe fata, aerisiti inainte de culcare si pastrati curatenia"
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Eu o si flambez! |
stiam eu ca ai gusturi excentrice, dar nici chiar asa!
adevarata invazie de microbi pe lumea asta. ma gandesc ca trebuia sa fim morti la cate milioane umbla libere pe unde vor ele.
si mai sunt uimita de precizia cu care au fost numarati microbii.
asa ceva....
mina spune:
Banii locul 10? Nu, zau, ar tre sa conduca detasat, ca pe aia nu-i curata nimeni. Nafara de cosul de cumparaturi (pe care nu stiu, l-or curata?) pe alelalte din clasament tot se presupune ca le mai curata omu.
Cu ani in urma lucram intr-un birou notarial si incasam banii de taxe. Oricat ma straduiam (spalat pe maini, grija sa nu pun mana pe fata, etc) aveam constant o acnee nesuferita, care a incetat odata cu schimbarea jobului. Vorba cuiva, tot mai bine cu cardul.
A, aia cu buretele in cuptorul de microunde e pe bune, nu scoate fum? (mi se pare mai simplu sa-l inlocuiesc.... sau sa-l flambez, dar tot de unu nou am nevoie ).
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
cleo78 spune:
intr-o noapte cu enterocolita urata (din aia cu ligheanul in brate pe WC), am zacut pe canapea si vazui Kitchen Crime - parca pe reality show. Acolo luau probe de laborator, si buretele de vase ruls, si le locul 2 era frigiderul.
Whatever, fiica mea a umblat si in carutul de cumparsaturi, si a inchis lumina in case (intrerupator sters 1-2 ori pe an), am prins-o cu fundul in toaleta lasata jos pana la apa, cand era mai mica incerca sa scoata apa din toaleta cu o cescuta, a plimbat cu lingurita crantzanelele pisicii amestecand cele 3 vase ale ei, de lins sireturile am si uitat .... etc. Nu are nik. Nici noi. Dar noi suntem mai dezinteresati asa (pt unii niste mizerabili, spalam vasele a 2a zi de ex.)
Whatever, va multumesc din suflet ca mi-ati regasit subiectul drag: cum flambam toaleta. De cate ori ma simteam prost, bagam la cafea catevapagini acolo, mnotiv de ras in hohot (poate de aia mi s-a ridicat imunitatea)....Inclusiv vara mea, care are fixuri asemanatoare, a zis ca se simte bine ca is altele mai duse cu pluta.
edit: aaaa, nu e subiectul ala... mai are cineva pe ala cu toaleta flambata la hotel in vacanta?
blue eyes spune:
Cosul cu rufe murdare se pune? Vasele murdare idem? Vasele se pot si flamba pentru dezinfectare.
anca74 spune:
Sa inteleg ca acum e musai ca toata lumea sa fie mai murdara, lenesa, neglijenta, slinoasa, soioasa... ca sa fie in trend?
Eu ma numar printre cele care fac scandal urat de tot cand vad jeg si mizerie in jur.
Toaletele in casa la noi sunt bec de curate, toata ziua frec la ele.
La bucatarie la fel: sterg aragazul zilnic, iar frigiderul il spal o data pe saptamana de regula.
Dushul il spal saptamanal fiindca este utilizat zilnic de 3 persoane: eu, sotul si fetita.
Dau cu aspiratorul si spal pe jos saptamanal, iar in bucatarie la 2 zile maximum.
La serviciu la fel: biroul meu este curat, sters de praf, tastatura calculatorului sclipeste, mouse-ul la fel.
Cand merg la toaleta in afara casei curate bec nu ma asez cu posteriorul pe colac (cum fac mai toate proastele aici) fiindca nu vreau sa iau cine stie ce varcolaci de la altele care nu se sinchisesc de sanatatea lor sau a celor cu care vietuiesc.
Da, imi place sa fiu curata, spalata, sa miros a curat, sa-mi fie casa bec si ordine si curatenie in jur.
Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca-i ceva de lauda in a fi puturos, murdar, ingalat, dezorganizat, etc.?
S-a intors lumea cu fundul in sus...
Letitia1 spune:
Citat: |
cleo 78: intr-o noapte cu enterocolita urata (din aia cu ligheanul in brate pe WC), am zacut pe canapea si vazui Kitchen Crime - parca pe reality show. Acolo luau probe de laborator, si buretele de vase ruls, si le locul 2 era frigiderul. Whatever, fiica mea a umblat si in carutul de cumparsaturi, si a inchis lumina in case (intrerupator sters 1-2 ori pe an), am prins-o cu fundul in toaleta lasata jos pana la apa, cand era mai mica incerca sa scoata apa din toaleta cu o cescuta, a plimbat cu lingurita crantzanelele pisicii amestecand cele 3 vase ale ei, de lins sireturile am si uitat .... etc. Nu are nik. Nici noi. Dar noi suntem mai dezinteresati asa (pt unii niste mizerabili, spalam vasele a 2a zi de ex.) Whatever, va multumesc din suflet ca mi-ati regasit subiectul drag: cum flambam toaleta. De cate ori ma simteam prost, bagam la cafea catevapagini acolo, mnotiv de ras in hohot (poate de aia mi s-a ridicat imunitatea)....Inclusiv vara mea, care are fixuri asemanatoare, a zis ca se simte bine ca is altele mai duse cu pluta. edit: aaaa, nu e subiectul ala... mai are cineva pe ala cu toaleta flambata la hotel in vacanta |
Si te mai miri c-ai facut enterocolita!
michelle-usa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Androix
Eu o si flambez! www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
michelle