Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Andri, masuta de papa = scaun de masa? Eu il am pe asta
Premergator nu, si nici nu planuiesc.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

World all details Wallpapers on view

saru'mana !
esti anti premergator ? ce-i drept ca nu m-as arunca nici eu... doar am o "mamaie" care se ocupa de ea ... dar pt "libertatea" ei ...

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andri noi avem premergator. dar nu a atras=o. asa ca acu sta in cutia lui bine mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Seara buna mamici!

Ma bucur ca Andreiut a iesit cu bine din operatie! Putere pentru toti trei, pentru puiut sa se faca bine si sa alerge cat 10 si pentru parinti sa-i fie alaturi si sa se bucure alaturi si prin el.

Azi a fost atat de bine afara incat am iesit de doua ori...bine de fiecare data cu cate ceva de rezolvat dar piscot a tras doi puiuti de somn la aer ca pe vremuri...si da, si piscot a ramas pe vechea ora...s-a culcat si trezit mai devreme decat de obicei si s-a foit toata noaptea.

Bebelu, noi am dus un recipient cu gel cu caca si trei din celelalte simple dn farmacie, unu in fiecare saptamana..asa ne-au cerut cei de la synevo unde am facut noi...spor la alergat dupa pipi!

Angie, Simo - sa purtati cu placere noile bijuuri!

Referitor la suzi, deget si alte alea...noi suntem fan suzi ori la somn, iar ziua daca o gaseste o baga singura in gurita si a invatat si cum sa o roteasca ca sa fie bine...deocamadata nu imi fac griji...la noi a inceput chestia cu suzi cand i-au dat primii dinti si asa a ramas pana azi.

De luat in brate, noi o luam de fiecare data cand cere epntru ca nu pot rezista la ce mutrita face si cum imi ia mainile sa o ridic...e foarte haioasa cum se catara pe patut ca sa iasa de acolo...exceptie fac plimbarile cand nu mai pot sa o tin mai mult de 200 de metri si incerc sa-i iau gandul...la mine nu prea cere in brate...dar cand ne plimbam si cu ta-su nu se lasa pana nu o ia...asta e valabil si acasa...cand e al meu acasa sta cu el aproape tot timpul...asa mai imi vad si eu de-ale mele.

https ://picasaweb.google.com/112405648754153104139/Noutati2510#5667387611100563442 - acesta e situl cu hainute de unde am luat una din gecute...pe prima si cealalta dupa Hainute noiANglia de pe FB.

Tunde - primit colet azi...iar fu Craciun la mine aici...acu stiu ce tre sa fac cand vreau sa ma simt bine...hop un pachetele de la "Mos Craciun". Multam

Sunt pe aici...vesti de la Carmen mai aveti? Sa treaca cu bine de noaptea asta!

Pup.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Andri noi avem premergator. dar nu a atras=o. asa ca acu sta in cutia lui bine mersi

dar voi mergeti ? sau macar aveti tentinta?
eu sunt aia cu bebe care nu se roteste in pat , nu se ridica , daca o tin de manute aia daca face cativa pasi .... am fost cu ea la dr , totul este ok atata doar ca e o mare puturoasa. dr mi-a spus clar sa nu o fortez! o fi "fortat" sa o pun in premergtor la 9.5 luni ?
curu greu , pampersul si mai greu ... nu da semne ca ar vrea sa o taie prin casa.....

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Fragrant,phytolaca de care vb tu este acceeasi cu [url=http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/medicamente/carmazul-phytolacca-americana_14494]asta[/url] ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenuta8 spune:

Tunde, ridicat in seara asta coletul. Multumim si multi! Prompta imi esti ca totdeauna! Tu ai primit banutii, ai verificat?
Nu desfac coletul pana nu vine Diana acasa; ea se bucura ca un copil, cand primeste cosmeticale si macheli . Asa ca-i las placerea asta ei.
Inca o data multumesc in numele celor ce folosesc continutul cutiutelor asezate de tine cu migala si pricepere si un intreg buchet de , macar virtual. Pupam si copilasii tai cu drag!
Lori, imi cer scuze, pt. necazul tau cu catina. Cred ca m-am exprimat eu aiurea atunci. In camera tii doar cantitatea ce o dai in scurt tp. copilului. Sa-ti spun cum fac eu: amestecul de suc de catina , miere si suc de lamaie il pastrez in borcane de sticla in frigider; inainte de a-i da portia de 2 linguri o scot cu 5-10 min. inainte intr-o cescuta mica, uneori o pun pe calorifer sa i-o incalzesc, alteori cand i-o dau in graba, dimineata cand ne grabim la gradi, ii dau cate o inghititura si o rog pe ea sa o tina cateva secunde in gura si apoi s-o inghita; ea e mai mare si mai intelegatoare iar acest amestec il ia cu placere.
Inca o data scuze pt. greselile mele de exprimare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Seara buna shi de la noi!!!!
Carmen sanatate multa shi recuperare rapida la pitic!!!!! nu vreau sa stiu prin ce ai trecut!!!!!

Noi suntem plecati de ieri la Tg.Ocna , a murit bunicul sotului, ultimul lui bunic shi am plecat in mare viteza ca s-a stins f. repede.Vom sta aici toata sapt!!!

Va pupam pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna seara!

Carmen, Andrei Refacere rapida!

Mayane, mi-a stat inima in loc pana sa ajung la finalul pataniei tale. Felicitari pentru cursul incheiat cu brio.

Deea_sav, felicitari pentru dintisor!

Al meu nu-si suge degetul (doar daca il deranjeaza gingiile) si nici suzi nu folosim. Am folosit-o doar cand avea colici si cam tot p-atunci ca sa adoarma mai repede. In rest, e cam ca o jucarie. O mai ia, o mai roade pe parti, o arunca.

Vin si eu cu niste intrebari :)

1. Voi dati ceapa fiarta la bb?
2. Dar semintele de la rosii? Eu inca le scot cand le pun la fiert, dar ma intreb daca le-as putea da deja.

3. Voi cum va descurcati cu mersul bebelusilor? Aveti ham/premergator ? Ca noi nu facem fata la dorintele lui de a merge. Transpiram, ne doare spatele si el tot mai vrea.
Nu prea i-as lua premergator, dar azi l-am pus in magazin intr-unul si a fost super incantat. S-a invartit p-acolo, de mi-era ca vin aia sa ne faca observatie. De hamurile astea ce ziceti: http://www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_listItems.asp?strSearch=ham+moon+walk ? (primele doua modele: moon walk si baby trooper) Or fi indicate la vasta lor?

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Seara buna shi de la noi!!!!
Carmen sanatate multa shi recuperare rapida la pitic!!!!! nu vreau sa stiu prin ce ai trecut!!!!!

Noi suntem plecati de ieri la Tg.Ocna , a murit bunicul sotului, ultimul lui bunic shi am plecat in mare viteza ca s-a stins f. repede.Vom sta aici toata sapt!!!

Va pupam pe toate!!!

Mami de Bogdanici Pogonici si pisicutza Teo

Condoleante! Sa ii fie tarana usoara!!!

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Carmen este bine,linistita,''zen''..Andreiu e bine,vesel,da din maini cica ca si cum nu ar fi fost operat.
totul este ok..maine se intorc acasa.

revin si eu maine cu raspunsuri,azi nu am fost in stare de nimic.

Mergi la inceput