Casutele fulgusorilor in sarbatoare:2 ani!{19}

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

LA MULTI ANI GABITA sa ai parte de tot ceea ce iti doresti
vias curaj ca totul va fi bine

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am vb cu teacher si mi-a zis ca sa nu merg dupa el..fortam nota..stau in mana cu telefonul si nu pot sa fac nimic...imi vine sa mus c din tastatura asta....
doamneeeeeeeeeeee..dar nu am crezut ca poate fi asa crunt...serios!!!

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

La multi ani Gabitza

vias mama linisteste-te....o sa fie bine o sa vezi...ii greu acuma la inceput si pt tine sa-ti tii emotiile in frau, si pt el sa se acomodeze.....dar o sa-i placa mai tarziu si totul va fi bine
hai curaj
uite, daca nu prea plange cand il lasi, si apoi toata ziua ii cumintel si se joaca, asta ii un lucru mare...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

A_driana..nu e chiar asa..pt ca el azi a pland dupa mine...l-au potolit repede, acum au zis ca era cam adormit putin si teacher crede ca il poate adormi la pranz..a zis sa incercam azi...
Ma gandesc la el, la ce simte el in sufletelul lui mic si scump...am inima atat de grea

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

si pentru ca nu am stare...nu pot sa fac nimci constructiv...nu pot sa gandesc...stau langa telefon...am intrat pe prima pagina si am facut modificari la sarbatoritii lunii..ca sunt muuuuuuuuuulti luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

vias eu cred ca ti greu...dar si educatoarele alea cam stiu ce sa faca cu el....o sa fie bine o sa vezi....fii increzatoare
p.s. de la prima pagina ai uitat-o pe Becca de lady, pe 29

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

My_lady stii ca nu a fost cu intentie, da?????..dar sa stii ca am reparat greseala

A_driana

Mergi la inceput

peste o ora merg dupa pui mic...abia astept...cred ca am albit azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Vias, mai linisteste-te..iar te agiti si iar te ia vreo boala de ceafa si face lupte greco-romane cu tine!

eu de maine voi disparea trei zile din peisaj-fug la tara..deci:
La multi ani, Andreas Georgian de cryss-oana!!

26+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Multu de urari !!
Cinsteao lasampeWE,ca mucosii sunt mucosi (cum altfel) si tusaciosi....asa capas la manifestai

Vias, si noi am fost la gradi o saptamana,apoi ne-am pricopsit cu viroza asta si suntem in vacanta de aproape 2 saptamani
Primele 3 zile au fost cele mai usoare,fara lacrimi, cu pa degajat si fugala copii. Apoi se pare ca a disparut noutatea,sa nu stiu ce a fost ca Eva incepea plansul dimineata cand plecam. O linisteau repede la clasa,stiu pt ca nu plecam eu din gradi pana nu era liniste. Mi-au spus ca in rest au fos tok, probleme la masa cu Dragos care nu a vrut sa manance(el nici acasa nu mananca,asa ca nimic nou.)
Sunt tare curioasa cum va decurge reacomodarea incepand de luni...

vara asta :)

Mergi la inceput