Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Cata sanatate multa. Te cred ca esti usor varza, dar primeste de la mine o

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Laura multi de la mine.

Catalina Doamne ajuta sa treceti cu bine si peste asta. Dar cum s-a intamplat? A cazut de pe scari? S-a impiedicat de ceva? Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau si cat de tare sufera puiul mic. Multa sanatate.

Un wk minunat tuturor.

Mergi la inceput

Buna,
Monica mereu sa faci sa zambesc!
Cata mami cum mai sunteti?
Fetele va doresc o saptamana minunata!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Salut, dragelor!
Suntem ok, nasul e vanat, i-a facut radiografie si s-a vazut ca e fractura fara deplasare. Maine trebuie sa mergem iar sa il vada, momentan se pare ca e bine. Nu se plange de dureri, tot nazdravan e.
Cum s-a intamplat? A alergat direct, dar direct cu fata intr-o chestie ornamentala de marmura, nu s-a ferit deloc. Inca am cosmaruri cum s-a izbit, dar sunt fericita ca nu a dat cu gura sa isi rupa toti dintii, ca nasul se lipeste dar dintii...
In rest, nu a mai luat in greutate de 3 luni, asa ca am decis sa insist mai mult cu mancarea, deja mananca de 2 ori pe zi ciorbita, mancare gatita, pe langa iaurt, fructe si cerealele de toate zilele.
PS Daca tot am ajuns la ORL-ist cu nasul lui, s-a uitat in urechi si se pare ca ar avea ceva acolo de la raceala. Mi-a zis sa ii dau Lekoklar, antibiotic, dar cand am citit prospectul m-am ingrozit de efectele adverse. Stiti ceva despre acest antibiotic?

Va pup.

Mergi la inceput

Cata nu stiu nimic de acest antibiotic, dar daca zici ca este activ de ce te stresezi cu greutatea?

vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
x_ggg, ce cosmar!! E bine ca nazdravanul a ramas tot nazdravan, inseamna ca e bine Despre medicament nu stiu nimic
laura, o saptamana buna si tie!Am vazut pozele, o scumpica Ramona

Vine Craciunul, vine Craciunul!!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Salutare!!!
x_ggg, ce cosmar!! E bine ca nazdravanul a ramas tot nazdravan, inseamna ca e bine Despre medicament nu stiu nimic
laura, o saptamana buna si tie!Am vazut pozele, o scumpica Ramona

Vine Craciunul, vine Craciunul!!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

multumim acum asteptam serbarea de sfarsit si vom fi fulg de nea.

vine

Mergi la inceput

Buna!
Cumparati cadouri de craciun?Va simt lipsa.
Noi suntem mai bine.

vine

Mergi la inceput

Bun gasit fetelor,

Noi trecem printr-o perioada mai naspa. De fapt, eu trec printr-o perioada tare nasoala la munca si ma simt mult prea obosita pt ca nu reusesc sa ma odihnesc deloc si pt ca imi e rau in permanenta. Din pacate nu reusesc sa jung la dr ca sa vad de la ce imi e asa de rau. Am senzatia ca mi-am distrus stomacul/ficatul de la oboseala si stres. In fine.

Cata ma bucur ca sunteti totusi mai bine. Doamne ajuta sa scapati repede de toate problemutele. Sa stii ca nici Rares nu a mai luat in greutate deloc din sept de cand a inceput cresa dar s-a mai inaltat un pic. Deocamdata nu mi se pare slab asa ca... inca nu im fac griji. De antibioticul ala nu stiu nimic din pacate asa ca nu te pot ajuta.

Laura sunt sigura ca va fi un fulgusor minunat Ramona.

Kem am vazut ce mare s-a facut L. O minune de copil. Sa mai pui pozute cand poti.

Si noi avem maine la ora 11 serbare la cresa. Va dati seama...deja avem prima serbare. Oare cand a trecut timpul? Sa ne tineti pumnii.

Despre cadouri... pai noi deja i-am luat un set lego. Am fost in Real wk trecut si s-ajucat mult acolo la o masa de lego si am decis sa ii cumparam. Partea naspa e ca acasa nu a mai fost atat de entuziasmat de el. In fine, eu trebuie sa ii cumpar cadoul de Craciun in ziua respectiva pt ca altfel oricum nu rezistam si ii dam toate jucariile atunci cand le cumparam. Sincer nu stiu ce a sa ii mai cumpar pt Craciun. Oricum, sigur va fi ceva cu butoane, luminite si muzica pt ca astea ii plac.

O zi minunata va doresc.

Mergi la inceput

Ioana, Danuta unde sunteti? Sper ca sunteti bine atat voi cat si copilasii.

Lali ai terminat curatenia? Imi tot propun sa te sun si numai nu apuc. Pup.

Mergi la inceput