Prietene la bine si la greu - 142
Raspunsuri - Pagina 4
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
La multi ani, Janisz!!
La multi ani, Maysaa!!
Ionela vad ca inca sta Tudor la caldurica...tin la incalzire...poate..poate...
Mami fericita de strumfita si 20+ cu Motzata
raluci_b spune:
Saluti,
Vladu drag, itit urez si aici La Multi Ani fericiti, ai parinti minunati, Familia de Bubu va imbratiseaza tare
La Multi Ani sarbatoritilor dragi ai zilei, printesa Maysaa si Janis de "5 ani" sa fiti sanatosi sa aveti o viata minunata
Many draga mea servici usor abea astept cafeaua de la tine
Intreba cineva de lapte, se fierbe DOAR cel neUht si cel nepasteurizat
Zi frumoasa va doresc, la noi e soare si frumos
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 33+cu
Lumi_Richard spune:
La multi ani, Mayssa!
La multi ani, Janisz!
Multa sanatate si fericire,puiuti dragi! Sa va fie viata frumoasa,si fiecare zi sa va aduca multe zambete!
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Magda ma bucur ca se simte bine Rares .Dupa cum l-am vazut in poze ,ma gandeam ca nu se mai incadreaza la categoria pana ,deci i-ar trebui o noua titulatura . |
Ne reorientam in privinta carierei pentru ca nu se mai incadreaza in silueta de topmodel.
Rares - clipe si zambete
angi_san spune:
Buna ziua, fete dragi!
Am pierdut deja un mesaj asa ca redau pe scurt:
Mayssa si Janisz! sa cresteti mari si frumosi!
Multumim cu raspunsurile cu lapticul si micul dejun, mai am o intrebare: ce cadouri pentru varsta frumoasa de doi anisori mai luati la copilasi?
Pup fetele.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009) si din nou cu 12+
Ancutza_Bro spune:
salut...mi-am dat seama ca am uitat sa raspund la niste intrebari, nu a fost cu intentie, sunt doar uituca
1. Lumi sotul nu a zis nimic, doar a ras de mine ca m-am intors acasa cu alta oglinda decat a mea si m-am mai si chinuit sa o montez la loc cu toate ca era clar mai mare decat locul unde ar fi trebuit sa se potriveasca
dupa ce am auzit bufnitura, am oprit la vreo 50 de metri, dar pt ca Sabina plange daca o las singura in masina m-am grabit si am luat ce-am gasit prima oara in mijlocul drumului, oglinda de la cealalta masina
2. M-a intrebat cineva ce ii dau Sabinei pt imunitate, sa ma ierte ca nu am retinut cine ... nu i-am dat nimic...doar multe fructe si legume crude...si ingrijitoarele mi-au zis ca Sabina este un copil rezistent, in prima luna nu s-a atins nimic de ea, dar uite ca acum e mucoasa si mai trage si cate o tuse (una pe zi,seara cand o pun la orizontala, cred ca tot din cauza mucisorilor)... o sa incep sa-i dau propolis, miere si vit C
fugim la buni, va pup pe toate
Ionela ?????
Ramonika spune:
MAYSAA LA MULTI ANI
JANISZ LA MULTI ANI
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
cristina_boc spune:
Buna seara,
Vladut
Maysaa
Janisz
RamonaC, eu stiam ca acum angajatorii sunt nevoiti sa te tina dupa CIC minim 60 de zile (de verificat!!!). Poata asa ai ajunge la cei 6 ani. Imi pare tare rau ca esti in situatia asta.
Noapte buna!