Prietene la bine si la greu - 142
Raspunsuri - Pagina 21
many_bani spune:
Shtephy de mult vreau sa te intreb, cum este mana?
Andre si eu fetele. Deci daca nu este buni la voi veniti dupa ea . Ma bucur ca ai dat un semn de viata. Vacanta placuta.
monis5 spune:
Ramonika n-am apucat sa-ti scriu. Si mie mi se pare traumatizanta intarcarea brusca, prin plecarea ta de acasa. Eu l-am intarcat brusc dar am stat cu el in brate. Nu m-ar fi lasat inima sa ramana si fara mine si fara tzitzi dintr-o data. Dar ma alatur in corul celor care zic ca ar fi bine sa te dai ranita din prima si sa nu pleci in delegatii. Oricum nu poti sti ce va urma la munca, asa ca macar tu si Ruxi sa fiti bine .
mai vroiam sa zic ceva dar am uitat , am fuga de idei azi
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
DianaR spune:
Salutare! Vroiam in primul rand sa o felicit pe Ionela! Bine ai venit pe lume bebe Tudor!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum si de aici inainte ca cine stie cand mai intru... Si o imbratisare mamicilor care s-au intors la lucru...
Teo merge si ea la gradi, ieri a fost prima zi si a stat cmintica pana la 3 sau vedem si azi daca tine minunea... Oricum e cu Timi in grupa si cred ca asta ajuta.
Ramonika si eu zic sa o iei incet. Eu asa am facut cu Vlad, l-am intarcat incet in o luna si eu tot gravida eram. Eu zic sa astepti, sa vezi cum e mai departe, ii reduci treptat mesele si durata fiecarei mese si poate se va hotara singura sa se intarce. Iar la lucru mi se pare anormal sa te oblige sa pleci in delegatie cata vreme Ruxi e inca micuta. E buna ideea sa le spui ca n-ai cu cine lasa copilul si cu asta basta.
Raluci, chiar ieri ma gandeam la tine ca trebuie sa intri in prenatal... Din pacate n-am habar ce se poate face...
Stephy, asa ma bucur sa te vad activa! Pupam familia frumoasa!
Va las, mi-a expirat timpul...