Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Zumzu eu am luat initial o paine speciala de bebe, din alac, de la DM. Dar e din-aia uscata si nu o poate manca ca il zgarie rau la gingiute si cerul gurii. I-o pun in piure cand iese prea lichid. Altfel ii dau paine normala. Ce avem pentru noi. Oricum, nu ii dau prea des.

Mergi la inceput

Tunde eu nu am folosit nuci. Am mai zis aici, eu spal cu ceva universal de la Amway.

Mai, se uita cineva la Dansez? Moama cat de varza sunt Solcanu si partenera. Si la dans dar si ei ca si pereche. Se cearta ca chiorii.

Mergi la inceput

Pe de alta parte, cat de tare e tipa cu care danseaza Pepe. E si frumoasa si danseaza si super bine. Mi-a placut si Andreea a lui Cabral cu partenerul. Belly dance e chiar interesant.

Edit: ce o fi la gura Zavorancei acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Salutare adunare!

Sunt chioara de somn, dar sunt prezenta !

Deci.... tinem pumnii pentru fumuselul Andreiut! O sa fie bine !

Ppisic, sanatate multa Adelinei!

Mimo, inteleg foarte bine prin ce treci ! Incearca sa-ti faci un spatiu numai al tau si al puiului tau, de exemplu o camera unde sa poti sa te retragi cu el. La mine a ajutat. In rest, rabdare, intelepciune si vorba cursului Ankai, alege-ti bataliile pe care vrei sa le duci.

Doloress, pe unde esti? Probabil te tin cei trei baieti ai tai ocupata.

Intrebarea de vineri seara: Sotii vostri au prietene? Sunteti de acord cu ele?

Mergi la inceput

Lori, stiam eu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

lorich mi-am adus aminte...vroiam sa iti zic de first defense...ca vorbeam noi ca nu o s ane ajunga sa le dam o luna. la noi chiar functioneaza. nu mai are muci l-am scos si pe vant ,si nici nu l-am infofolit. la tine cum e ? ai zis ca daca merge bine ii mai cumperi . daca ii mai iei , ma gandeam daca vrei sa cumparam amandoua o sticla si sa o impartim in doua. nu are rost sa dam atatia bani pt inca 30ml . ce zici ?

eu ii mai dau sa molfaie paine e'a noastra ... dar s-a terminat cu molfaitul, deja trage cu dintii si mananca de'a binelea.

eu nu folosesc nuci ! nu sunt asa de bio ... doar pe jos spal cu dezinfectant .

gata, somn !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Bre, ati scris un capitol de unde v-am lasat eu...

Daca citesc tot si scriu la sfarsit, n-o sa-mi mai amintesc ce ziceati voi acolo...

Lori, am impresia ca body-urile ii strivesc oolele. Iar pantalonii nu-i suporta. Ii da jos. N-am reusit sa descopar cum, ca acum sunt pe el, acum ii flutura in mana.

Simo, pana n-am vazut cu ochii mei, n-am crezut... Chiar lipsesc cateva albume de pe-acolo...

Cezariana... sora-mea a mica are 2 copii la distanta de un an si 2 saptamani... Deci cam la 3 luni de la nastere s-a apucat de bb2. Doctorul a certat-o, dar nu din cauza ca a facut bb prea repede dupa cezariana, ci ca l-a facut prea repede dupa mastita... Deci luati si asta in calcul, daca ati avut probleme.

Carmen, fi barbata. Totul o sa fie bine, nu se poate altfel

Ppisic, doctor B n-a zis nimic de bubite? N-ar trebui sa vedeti un alergolog? Sanatate multa puiutei.

La noi mucii "revine", noroc ca a luat tati aspitator nazal, ca pompita era depasita deja. Fara alte "simptoame".

(In episodul 2 ca voi povesti si prin ce a trecut tribul meu azi)

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Moama Cata ce intrebare. Asa, de miezul noptii.
Nu, nu are prietene. Am avut o data (in facultate) o prietena, a mea, de care eram nedespartiti. Eram un trio. Nu a iesit prea bine. Desi sustineam ca sunt ok, pana la urma am devenit geloasa si cand am vrut sa o terminam cu ea s-a dovedit ca avusesem dreptate, chiar i se aprinsesera calcaiele dupa al meu si a reactionat foarte urat. Crize, amenintari ... Atunci mi-am dat seama cat de nebune pot fi unele femei. De atunci s-a ferit de femei singure in anturaj.
Pe de alta parte, eu am avut intotdeauna baieti prieteni. De la fete mi-am luat-o de multe ori pe mai multe planuri asa ca baietii imi inspirau mai multa incredere. I-a fost greu sa inteleaga. Am avut discutii. Pana la urma s-au insurat toti prietenii mei si s-a linistit. Acum avem prieteni doar cupluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Eu nu prea ii dau paine, doar in situatii extreme cand nu ma mai inteleg cu el si am nevoie de un ragaz sa-i termin mancarea de exemplu.

Zumzu si eu zic "sa insisti" asupra problemei cu putzica. Sa decalotezi cat se poate. Imi aduc aminte eu cum se vedea la Patrick sub pielea aceea pete albe ca de grasime asa si cand din colo erau bucatele de-alea care se stransese de "branza". Hai ca poti! Mai bine decat sa ajungeti la operatie...

Tunde eu am luat de al Kaufland de spalat pe jos: Sanytol. Imi place si tocmai din acelasi motiv ca si tine - ca lingea parchetul si tot ce se gasea pe el!

RSZ: Sotul nu are prietene si cred ca nu as fi de acord sa aibe chiar daca ar fi o prietenie inocenta. Sunt geloasa de felul meu!

Mayane ce tare esti... auzi la ea... "ii striveste..." mortala ! Mi-as sarit si somnul! Ai incercat pampers gen chilotel? Aia sigur nu are cum sa-i dea jos!!!

SZ: Cand avem voie sa punem pernita la bebe?

Noapte buna Mimo, noapte buna fete dragi!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Mada, tu n-ai activitati in seara asta? Ca vinerea trecuta aveai !

Mayane, ma intrebam pe unde esti. Nu merge cu un body ceva mai mare?

Mergi la inceput