Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Un cuplu celebra 50 de ani de casnicie.

Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un reporter se hotaraste sa realizeze un interviu.

- Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certându-va sau macar ridicând tonul unul la altul?
- Secretul este la inceputul casniciei, in luna de miere. Ne-am hotarât sa o petrecem la o cabana superba pe creasta muntilor si am inchiriat doi magarusi pentru a ajunge acolo impreuna cu bagajele noastre. La un moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si au cazut. Sotia mea, desi se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm “unu la mâna”. Magarul s-a ridicat si am continuat drumul.

Dupa un timp, s-a impiedicat din nou. Sotia mea i-a spus, cu aceeasi voce “doi la mâna”.
Ne-am continuat calatoria, magarul s-a impiedicat a treia oara. Atunci sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap.

Am facut criza de isterie. I-am spus ca e nebuna sa procedeze asa de crud cu bietul animal, ca trebuie sa consulte un psihiatru.

Sotia mea s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm: “unu la mâna”.

A fost prima si ultima data când ne-am certat…

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Buna seara,

Azi am sta toata ziua in casa... am vrut sa iesim la plimbare, dar pana ne-am codit si ne-am invartit a adormit Tudor. Maine vreau sa mergem la un eveniment organizat de Active Center pt copilasi undeva prin Otopeni. Poate il bag si pe Tudor la balaceala in piscina. una peste alta, cred ca o sa fie interesant... mai socializam cu alti benelusi si mamici. Merge si sotul, ca doar el conduce... Nu mai tenteaza pe nimeni?? e si pt copii mai mari. Uitati link daca vreti detalii http://www.facebook.com/event.php?eid=137076796392500

Prieteni barbati eu nu am si sincer nici nu cred ca as putea avea. Sotul in schimb e tare prietenos cu fetele... sta si le intreaba de amor si de probleme de corason.. le consiliaza. Nu ma deranjeaza ca nu am sesizat pana acum motive de stres. Dar sunt numai urechi. Cum aud ca povesteste mai mult de una, mi se activeaza senzorii

Sarbatorile le facem in Anglia. Craciunul la Londra, iar revelionul in Shrewsbury. Abia astept, nu mai am rabdare. De Rev probabil ca nu o sa facem nimic special, pt ca o sa fie si Tudor cu noi, dar o sa fin acolo cu ceva prieteni/familie.

Reteta de spanac... eu il fac cu ou in general. Pun putin unt intr-o craticioara, un cartof dulce sau normal, dovlecel taiat cubulete si spanacul. Le las sa se patrunda putin cu untul acolo, eventual adaug si un catel de usturoi zdrobit. Apoi adaug putina apa si le las la fiert. Nu pun multa apa, Daca mai e nevoie mai picur din cand in cand. cand sunt fierte le pasez si adaug si un galbenus de ou fiert. Lui Tudor ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Soniuca mea nu vrea peste,nu vrea ficat,nu vrea sfecla...
Am ramas la pui fiert,morcov,patrunjel,spanac..neste cartofi si cam atat
SA innebunesc nu altceva..nu stiu ce cu ce sa mai combin sa-i placa...e o smechera si jumatate

Ocsanica;astept cu nerabdare sa-mi povestesti show-ul!

Hei fata mea!hai ..intra pe forum..intra pe fb..pune poze..mai dati niste informatii despre voi..despre bebei..
Vorbesc cu mamicile care intra mai rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Azi i-am facut cus cus fiert in lapte cu fructe. Retata inventie proprie O cana lapte (sau jumate lapte, jumate apa) adus la fiert. Cand fierbe, adaugi mai putin de jumatate de cana cus cus. Amesteci cu fructe pasate. Eu azi am pus para si banana. ...foarte bun. ce a ramas am mancat eu cu dulceata de cirese amare . Apoi am avut mancare de linte. I-a placut si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Seara buna!

Deci: Monica sa aveti multi ani fericiti impreuna!

Piscotel saracii de voi prin ce emotii ati trecut. Brrr... Bine ca e ok!

Lori, grija mare cu catina! Obligatoriu se tine LA FRIGIDERRRRR! Acidulat asa cum spui tu inseamna ca s-a acrit! Vorbesc in cunostinta de cauza, printii mei fac de ani de zile reteta asta. Pupici la mamica dulce si la copii mumosi!

Tunde ce face dl sot la disco??? Auzi la el...
Pupam fetele noastre cuminti!

Jumatate din cadoul pentru mamica mea l-am gasit! Sunt asa fericita... acum urmeaza pasul 2... mai dureaza ceva pana va fi gata!

Noapte buna!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput

Tunde, daca nu vrea copilul ficat, n-o forta, ca mai rau faci. Hai sa fim sincere, un ficatel la ceaun are un gust, fiert e vai steaua lui. Si daca n-o sa vrea niciodata, iar nu-i bai. Mergi si tu pe legume bogate in fier deocamdata. Nici nu stiu ce sa-ti spun, vezi ca parerile despre ficat sunt impartite...

Sfecla eu n-am incercat niciodata sa-i dau. Am batut cateva apropouri despre beneficiile sfeclei catre soata, dar nu percuteaza. Cica lui nu-i place. De parca lui ar trebui sa-i placa.

Eu sunt mai zen, asa, cu mancarea, nu ma dau de ceasul mortii. Banane si mar ras, branzica si iaurtel, morcovei, cartofi si dovlecei, un outz, un copanutz... Top 1 la preferinte e tot biberonul cu lapte.
Si daca mananca monoton ce? Scria undeva ca n-are copilul nevoie de superdiversitate, ci doar sa-i fie acoperite nevoile de nutritie.

Lorich, raportam oo normale, copil cu personalitate si mama "putin" dusa cu sorcova.Bineinteles ca se poate body mai mare sau salopeta, dar asta inseamna maraieli toata ziua. Azi l-am gasit de 3 ori la poponul gol. Noroc ca fara urmari(de fapt cred ca nu prea avem probleme si nascocim si noi o preocupare...).
Revenirea mucilor in schimb m-a speriat. Pentru ca seara asta, cand l-am aspirat, un muc a iesit cu firicele de sange

Dedicut, mie mi se pare foarte frumos ce vrei tu sa faci. Si eu ma gandeam sa fac cadoul de caraciuneala cu manutele astea doua [emoticon cu cap mic si palme uriase], dar n-am atata incredere in mine. Daca n-o sa-i placa mamicii? Ea dezamagita, eu stanjenita... Bafta! Sa iasa cum vrei tu!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Irina...nu am mai intrat de mult la pozele tale.
vai ce frumos e blondinul tau scump rau de tot.
l-ai tuns? ca parca avea parul mai lungut.
edi are codita la spate,si carlionti asa pe langa urechi..bretonul l-am dus deja de doua ori.

Mayane..un lucru facut de mana,inseamna timp,daruire si implicare. asa ca eu cred ca orice ai face,mamica va aprecia foarte mult,va avea alta valoare. asa ca..ai incredere in tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tunde pana la varsta de 1 an laptele poate reprezenta 90% din hrana bebelusului , deci nu-i bai ca nu mananca mult, stai linistita ,o sa manance.

ocsanica ce misto ca te duci la spectacol

gabriela unde gasesc cus cus d'asta ? ca si mirela zicea de el...as incerca si eu o data sa vedem daca ii place.

gata ! mai am putin din dansez si ma bag la somn !

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

N am nici o sansa sa tin pasul cu voi. Ma bucur tare mult ca scrieti si eu ma simt tare aiurea ca voi imi raspundeti la problemele mele si eu daca mai apuc sa mai scriu cate ceva. Oricum eu va multumesc mult si va pup pe toate ca mi sunteti tare dragi.

Mergi la inceput

Si pentru ca am pus deja mai bine de 24 de ore intre mine si evenimente, sa impartasesc posteritatii si aventurile mele de ieri...

M-am trezit de dimineata si m-am apucat de site. Ce daca era aproape gata de doua saptamani? Eu trebuie sa las tot pe ultima suta de metri, in dimineata examenului. Bine ca nu mai era mult, am terminat in mai putin de o ora. Si mi-am zis ca iesim o tura pe afara, pe urma ne intoarcem, il copiez pe CD si gata...

Booon... Iesim afara. Pun copilul in wrap, imi iau sotul de o aripa si plecam. O statie cu metroul (copilul fascinat... deh, prima oara) zece minute de mers pe jos... O durere crunta de spate de parca aveam pietre de moara in wrap... Hmmm. In fine. Ne-am dus la mine la servici. Daca tot se inchide sediul, sa le vad si eu pe fete, ca poate e ultima oara.

Am intrat inauntru, vre-o trei clienti... Deja ma gandeam ca in 5-10 minute termina si stam si noi sa schimbam doua vorbe...
In 10 minute deja erau vre-o 10 clienti si visele mele se spulberau ca norisorii. Ca urmare, mi-am luat copilul de o aripa si am trecut pe la fiecare cate 10 secunde sa le fac cu mana, ca populatia deja avea mimica de animal de prada. O colega s-a scuzat "N-avem timp, vino si tu luni". Mda... E a doua oara cand trec pe acolo de cand am intrat in prenatal... Slabe sanse sa mai ajung acolo luni.

Asta e, plecam. Mergem la banca sa-mi fac internet-banking, sa vaz si eu cand si cum intra banutii in cont si alte chestii d'astea. Cald acolo, nene. Scoate copilul din wrap, dezbraca-l, tine-l de degete sa nu-i faca curat pe masa lu' tanti... Imbraca copilul, baga-l in wrap... Hai la cumparaturi.

10 metri intre banca si Mega. Copilul baga nasul in piept la mami si incepe sa motzaie. Pana intram, pana ne luam cos, dormea deja. Baletam noi gratios printre rafturi, aruncam la fel de gratios una-alta in cos... Baga mami mana pan'la cot sa scotoceasca printre produse, copilul - somn de voie. Dar un soooomn... Si il trag de o mana... Si il scot din wrap.... Si il mut de pe un umar pe altul... Si il deschei la hainuta... Si ii suflu in fata... Si intru in panica. Al meu ma vede ca m-am oprit din shoping si mosmondesc la copil si devine brusc interesat. Si apoi verde... Copilul - nimic.
Da' nimic! Nici un strans din ochi, nici un nas incretit... Carpa! Deja mi se muiasera genunchii.

In fine, a deschis ochii pe jumatate, a plescait din buze si s-a culcusit mai bine. Copilul meu dormea de n-avea treba. Parca il lovise narcolepsia. Acum ma intreb daca am facut bine ca l-am invatat sa doarma asa, oricum, indiferent cat zgomot sau cata agitatie e in jur...
Ni s-a taiat brusc de cumparaturi, am platit ce pusesem in cos pana atunci si am plecat. Copilul a dormit tot drumul si s-a trezit pus pe joaca de cum am ajuns acasa. Numai ca am ajuns acasa la 16.30... Si eu la 18.30 aveam examenul... Habar n-am cum a trecut timpul.
Si bineinteles, mai trebuia sa copiez site-ul pe CD. Emotii, emotii... CD-writerul ne-a mai facut figuri - a stricat CD-urile fara sa scrie nimic pe ele. De data asta a fost bine. m-am dus, m-am examinat, am scapat si de grija asta.

Si ca sa compensez emotiile de ieri, singura treaba care am facut-o azi a fost sa spal wok-ul, sa aiba al meu in ce sa gateasca.

Mergi la inceput