DIY

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Masa e aproape gata !!!!
Am facut-o patrata, 2 locuri pe fiecare latura. Imi place foarte tare cum a iesit. Mai am de dat cu bait picioarele si apoi de dat cu lac toata masa si va fi finisata. Pun poze in 2-3 zile cand e finisata.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

MASA E GATA!!!
Am pus poze aici: http://www.flickr.com/photos/aussiebird70/6935777924/in/set-72157627275609039/
Deocamdata folosesc scaunele de plastic de la masa pe care am avut-o inainte. Ma gandesc sa fac cate o bancuta pe fiecare parte. Din pacate am foarte putin timp liber .

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrimiaF spune:

Felicitari! Arata mai bine ca cele din magazine, e si solida si frumoasa. Ai folosit un bait de exterior? Si ferastraul circular l-ai cumparat sau l-ai inchiriat?

Mergi la inceput

Mersi,
am dat cu ulei de exterior care continea si culoare, un fel de bait uleios . Urmeaza sa pun si un lac transparent peste ca sa fie mai rezistenta.

Ferastraul circular l-am primit cadou de la sotul meu . Foarte romantic .

Mergi la inceput

Si mie imi place sa fac cu mainile mele diverse decoratiuni pentru casa. Capat curaj vazand ca nu sunt singura care incearca asa ceva.
Acum vreau sa transform doua vechi taburete de bucatarie in masute pentru balcon si de aceea te-am intrebat cu ce finisezi masa ca sa reziste afara.
Picioarele lor sunt in buna stare,doar trebuie sa curat vopseaua veche de pe ele.Blatul il inlocuiesc cu scandura de brad cumparata de la Hornbach, unde au si taiat-o pe masura.
Intentionez sa le vopsesc cu alb, apoi sa lipesc pe blatul scaunului fluturi decupati dintr-o revista si in final sa lacuiesc cu un lac transparent.
Doar vreme frumoasa sa se faca ca sa pot lucra pe balcon.Si promit si poze cand voi fi gata.

Mergi la inceput

Si mi-a placut ideea de cadou romantic.

Mergi la inceput