Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Eu sunt acum in ziua 23, poate am noroc si nu vin uratii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Pana in prezent nu am nici un simptom de sarcina.Oricum nici la prima sarcina nu am simtit nimic, doar ca a intarziat menstruatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor dar e ciudat tare

ma dor ovarele de mor iar sanii sunt fleasca...
scuzati-mi limbajul dar nu stiu cum altfel sa mai zic

pot sta pe burta linistita ca nici nu-i simt dar sa ma doara sau deranjeze

ciudat e ca incepusera sa ma doara si acum dunt doar foarte usor sensibili, atat

vi s-a intamplat vreodata?

nu mai pot de nervi

ciudat e ca acum macar am ovulatia confirmata de teste, stiu ca nu-s 100% sigure dar na....tot e ceva ca altfel sigur as fi zis ca nu am ovulat inca

diseara nu cred ca mai pun utrogestanul
voi ce credeti?
ce ma sfatuiti sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Oooo ce vad eu la titlu FELICITARI Felicityhope!
Iti doresc sarcina la termen cu bebel sanatos.
Ma pun sa citesc din urma ca multe pagini s-au scris azi.

Buna seara tuturor

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

felicityhope FELICITAAAAAAAAAAAARI
miha imi pare rau de ce a patit sotul tau

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Uff Miha, imi pare rau pt sotul tau. Bine ca este bine si teafar.
Lore, pune utrogestan daca esti sigura ca a trecut ovulatia. Ca rau nu are ce sa faca.
MeAlex, felicitari pt contract.
Ylari, ma bucur sa aud ca esti bine. Asa tare imi pare rau ca nu mai pot intra asa de des cum faceam inainte cat stateam acasa . Acuma job si doar seara pot intra pe forum si cam raman in urma cu vestile de la prima ora. Dar lasa ca tot sunt aici, macar serile. In weekend stau home la odihna all day.
Eu nu am nimic nou de raportat(uffff mam saturat de replica asta veche cu "nimic de raportat"! vreau si yo sa zic in gura mare: "am II!!!", "am un samburel la purtator!"....ufff abia asteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeept!). Duminica(poimaine) imi astept rusii, si stiu ca voi sta inca pe bara si luna noiembrie, dar las'ca recuperam noi repede si nu scap odiseea de mana timp de 9 luni.
Ylari,e buna ideea cu odisee a noastra, cu noi toate care suntem deja aici la aspirante. Si eu as sta ca tine numai aici, asa m-am atasat de voi toate ca nu as pleca de aici fara voi
Va pupic pe toate-toate-toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor sunt disperata sotul meu la 100 km distanta de mine si a avut accident cu masina, zice sa nu ma duc dupa el ca e bine dar auzeam persoane care tipau si au sarit la bataie la el, nu stiu ce sa zic cine era vinovat ca a intrat intr-o caruta

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

miha, nu poti decat sa astepti
incearca sa te linistesti ca se descurca el

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Am stiri noi si nu am cui sa le spun asa ca scriu aici carutasul a venit inapoi de la spital nu are nimic doar alcolemia 0,68 la mie, politistii au zis ca a baut in jur de 2 litri de vin si el zice 2 pahare.
Sotul s-a mai linistit un pic dar inca sta in masina ca sar satenii pe el de fata cu politia.
Sper sa reuseasca sa se inteleaga, sotul vrea sa ii dea ceva ca sa isi repare ala caruta si masina o sa o facem noi prin casco doar sa scape de acolo ca oricum carutasul nu are de unde plati despagubirile si decat sa se ajunga la un proces nu stiu ce sa zic eu nu sunt de acord sa ii dea bani dar nu vreau sa imi contrazic sotul ca mai are mult drum pana ajunge acasa

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Miha scumpa, linististete ca rezolva sotul treaba. Stai linistita ca faci rau la bebic.

Dragele mele, eu plec la nani ca mii tare-tare somn!
La munca adorm in picioare de somn ce imi este, ahhh ce m-as bucura sa zic ca somnul e de la bebe dar stiu ca nu e de la el, ci de la faptul ca job si fac miscare. Pana saptamana asta stateam ca lenoasa acasa.

Noapte buna la toate si sa ne auzim numai de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chmihaela

Voi ce teste de ovulatie folositi?Cu toate ca am un CM regulat la 28 de zile ma gandesc ca poate ovulez mai devreme de nu se prinde nimic?

Eu am folosit Minut ( il gasesti la set de 5 teste de ovulatie + 1 test de sarcina si costa aprox 18 lei) si Oview ( tot la set de 5 si costa aprox 23). E bine sa-ti faci teste de ovulatie, ca si eu am crezut ca ovulez in z16 sau in z17 si ovulez in z20, am cm de 30z.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput