Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

FelicityHope felicitari si un bebe sanatos si mincacios! Sarcina usoara in continuare! Sincer, te inteleg, nici noi nu am spus inca... decit parintilor mei in Romania, dar aici cred toti ca m-am ingrasat Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras2007

FELICITARI FELI! SARCINA USOARA SI LA TERMEN

sper sa nu te supii ca te-am trecut la titlu, ne mandrim si noi cu tine...

fetelor eu am asa dureri de ovare, intepaturi in ovarul drept

sper ca am ovulat ca de aseara am pus utrogestan de 100/zi
sper sa fie suficient dar am fost la farmacie si costa foarte mult ala de 200, chiar nu mi-am permis
oricum e doar asa un experiment

va pup

eu eram

am trecut-o pe feli la titlu si nerabdatoare sa va scriu am uitat ca nu sunt in contul meu

va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna
Felicity, felicitari!
desi meriti bataita vii si ne zici ca nu ai nimic de raportat....
...oare cate fete din cele vechi sunt deja cu burtica si nu vor sa ne zica e pacat

Miky, la fel si la mine, Cm normal maxim 2 zile, dar de ce mai multe ori o zi si apoi maro. Am sunat sa intreb si a zis ca e normal, din cauza stimularii, a zis asa: "cand faci stimulare ai cm mai mult indus de hormoni, apoi cand faci pauza organismul reactioneaza mimetic - asta e cazul tau"
Acum poate fi un raspuns sau poate mi-a zis mie asa sa ma calmeze.
Oricum sper ca sa ne povestesti iar de Cm peste vre-un an

Multumesc mult Gaby esti o scumpa

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

"MAMA, TE ROG, NU MA AVORTA !

O femeie ingrijorata s-a dus la medicul ei si i-...a spus:

“Doctore, am o problema serioasa si am nevoie disperata de ajutorul dumneavoastra! Copilul meu nu are nici macar un an, iar eu sunt din nou insarcinata. Nu vreau sa am copii cu o varsta atat de apropiata.”
...
Medicul i-a spus : ”In regula, ce vreti sa fac?”

Ea a raspuns: “Vreau sa intrerupeti sarcina mea si ma bazez pe ajutorul dumneavoastra pentru aceasta.”

Medicul a stat pe ganduri cateva clipe, si apoi i-a raspuns femeii:

“Cred ca am o solutie mai buna la problema dumneavoastra. Si e mai putin periculoasa pentru sanatatea dumitale. Vedeti dumneavoastra, pentru a nu fi nevoita sa aveti grija de doi copii in acelasi timp, haideti sa il ucidem pe cel care-l tineti in brate. Asa va puteti si odihni o vreme inainte ca celalalt sa se nasca. Daca tot vom omori unul din ei, nu conteaza pe care. Nu exista nici un fel de risc pentru corpul dumneavoastra daca il alegeti pe cel din brate.”

Femeia .. oripilata…, a zis : “Nu, doctore, ce oribil ! E o crima sa omori un copil ! ”

“Sunt de acord,” zise medicul. “Dar pareati sa fiti de acord cu acest lucru, asa ca ma gandeam ca asta ar fi cea mai buna solutie.”

Medicul a zambit, stiind ca s-a facut inteles.

El a convins mama ca nu exista nici o diferenta intre a omori un copil care deja s-a nascut si unul care este inca in pantec.

Crima este aceeasi !

Daca sunteti de acord, va rog dati mai departe acest mesaj. Impreuna putem contribui la salvarea unor vieti pretioase.

Iubirea inseamna ca ma sacrific pentru binele unei alte persoane.

Avortul inseamna ca sacrific o alta persoana pentru binele meu."

CE TARE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor sunt disperata sotul meu la 100 km distanta de mine si a avut accident cu masina, zice sa nu ma duc dupa el ca e bine dar auzeam persoane care tipau si au sarit la bataie la el, nu stiu ce sa zic cine era vinovat ca a intrat intr-o caruta

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Lore este impresionant mi-au dat lacrimile o sa trimit si eu mai departe.

Chmihaela bine ai venit, sedere scurta pe aici!

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

sunt ata de ingrijorata si mi-a inchis tel sa nu mai aud ce se petrece acolo sper sa nu fie grav sa nu pateasca nimeni nimic, masina oricum e botita dar tabla se face

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor sunt disperata sotul meu la 100 km distanta de mine si a avut accident cu masina, zice sa nu ma duc dupa el ca e bine dar auzeam persoane care tipau si au sarit la bataie la el, nu stiu ce sa zic cine era vinovat ca a intrat intr-o caruta

Miha ma rog sa fie totul bine, Dumnezeu sa il ajute pe sotul tau, sa ne ti la curent

In curand

Mergi la inceput

vai miha

dar el a patit ceva?

conteaza sa fie el tefer si ceilalti implicati in accident

doamne fereste de victime

ai grija de tine si nu te stresa prea tare ca poate e doar ceva usor si treceti repede peste

sper ca totul sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Bai, mama lor de carute! Imi pare rau, Miha...dar slava Domnului ca sotul tau e bine. Sa cheme urgent politia. Majoritatea carutasilor sunt bauti si carutele sunt incorect semnalizate, sunt sigura ca sotul tau are circumstante atenuante. (Scuze ca m-am ambalat, unul din fostii mei prieteni a murit intr-un accident cu o caruta nesemnalizata, mama lor de trintori betivani, nu ar trebui sa aiba ce cauta pe drum national.)

Mergi la inceput