Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Buna,
eu in dimineata asta am avut o durere cumplita in ovarul stang si nu stiu de ce, sunt z20 din 28-29, ma gandeam sa incep sa pun si eu utrogestan, sper sa nu imi faca rau

ylari ma bucur ca esti bine, cand te duci la urmatoarea eco?
tzuky mealex stefulici
mrenescu te astept cu vesti bune
histamina ma bucur ca vii cu vesti bune, multa sanatate tie si micului strumf
multi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna fetelor
Eu va tot citesc dar de postat nu am reusit decat o singura data.Luna viitoare cred ca o sa merg sa imi fac si eu un set de investigatii caci vad ca bebe se lasa cam mult asteptat.Sicera sa fiu noi nu prea avem timp nici de prestat....cu un baietel de 1 anisor, cu servici( caci am fost nevoita sa ma intorc la munca de la 3 luni),plus ca lucram si acasa pentru a ne suplimenta veniturile, ne cam trezim ca a trecut perioada fertila si noi noi nu am lucrat serios la proiectul bebe.
La primul am ramas din prima luna in care mi-am propus,acum nu stiu ce se intampla.Sper sa apara cat mai curand un bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui chmihaela

Buna fetelor
Eu va tot citesc dar de postat nu am reusit decat o singura data.Luna viitoare cred ca o sa merg sa imi fac si eu un set de investigatii caci vad ca bebe se lasa cam mult asteptat.Sicera sa fiu noi nu prea avem timp nici de prestat....cu un baietel de 1 anisor, cu servici( caci am fost nevoita sa ma intorc la munca de la 3 luni),plus ca lucram si acasa pentru a ne suplimenta veniturile, ne cam trezim ca a trecut perioada fertila si noi noi nu am lucrat serios la proiectul bebe.
La primul am ramas din prima luna in care mi-am propus,acum nu stiu ce se intampla.Sper sa apara cat mai curand un bebe.

Buna Mihaela! Bine ai venit! De cand lucrezi la proiectul bebe?

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Buna,
Vreau sa va impartasesc un secret mic,micut si frumusel de 12 saptamini si 5 zile.L-am vazut ieri la eco.
Intru in weekend cu mai multe detalii.
Va rog sa nu aruncati cu rosii pt ca nu am anuntat.Da,recunosc ..chiar am fost Toma...dar am vrut sa ne vedem sanatosi,trecuti de pragul de 12 saptamini.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna.
Felicity,felicitari si sarcina usoara in continuare.Abea acum ai fost la primul eco?Ma bucur ca e totul bine!!!

Fericirea are chipul tau/Luminat de dragoste mereu/Ochii mi-au daruit/Cerul lor infinit/Pentru inima mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

Buna,
Vreau sa va impartasesc un secret mic,micut si frumusel de 12 saptamini si 5 zile.L-am vazut ieri la eco.
Intru in weekend cu mai multe detalii.
Va rog sa nu aruncati cu rosii pt ca nu am anuntat.Da,recunosc ..chiar am fost Toma...dar am vrut sa ne vedem sanatosi,trecuti de pragul de 12 saptamini.
Va pup pe toate

Felicitari! Sa-ti traiasca! Sa fie sanatos si mancacios!

Burtica a crescut vre-un pic?

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

felicityhope felicitariiiiiiiiiiiiiii, sarcina usoara si sa fiti sanatosi

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Ce ma bucur cand apare cate o graviduta asa sper sa plecam cat mai multe si sa facem o odisee a noastra

Eu revin cu o problema luna trecuta si luna aceasta am avut o menstruatie tare aiurea, adica primele 2 zile normal dar in cantitate mai mica dupa care numai maro inchis (scuzati detaliile) in conditiile in care au am o menstruatie de 4 zile cu flux normal dupa care inca doua zile mai vine cate putin , o sa vb saptamana viitoare cu dr sa vad de la ce-o mai fi, offffff ca nu se mai termina problemele astea.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Felicityyyyyyy, wow, moooaaaaamaaa ce secretomana, bataitza!!!!
Felicitari, sarcina usoara in continuare! Adevarul este ca te inteleg, e o mare usurare sa treci de pragul critic!
Te asteptam cu muuuulte detalii, bravo, bravo, bravo!!!

Fetelor da, tare vreau sa ne facem si noi o odisee a noastra, a aspirantelor (cu mai multa sau mai putina vechime, nu conteaza).

Mie imi e un somn, m-as intinde cu drag pe jos sa trag un pui de somn...........

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

felicity felicitari! Sarcina usoara si dusa la termen si un bebe sanatos si mancacios!

Mergi la inceput