Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!
Raspunsuri - Pagina 17
MeAlex spune:
Gaby, Yna, Deny (sper ca nu am uitat pe nimeni), va multumesc pentru ca ma intelegeti si pentru incurajari. La botez a fost frumos si greu in acelasi timp...In rest...se pare ca m-am tampit, este perioada in care imi apare spottingul, nu e din cauza ca am decalat Utrogestanul, ca am mai decalat si in alte luni. Iar ma intreb daca poate fi sangerare de implantare si tot asa...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
EllaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenusht fetelor, va salut si eu... Eu sunt mai bine, mai linistita...sa zicem ca viata mea incepe sa intre pe un fagas normal... am inceput sa ies cu un baiat, nu e nimic serios, deocamdata ne cunoastem!...anii petrecuti impreuna cu sotul meu nu pot fi uitati asa repede, dar ...mergem inainte. Sunt putin ingrijorata ca vad ca sunt in ziua 19 si am o scurgere maroniu inchis...nu mi s-a mai intamplat pana acum! poate am racit? Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! ingeras plecat la 7 wks |
Super Elenush ma bucur ca o iei de la capat! esti o adevarata luptatoare si te felicit!!!!!!!!!!!!!
Yna85 spune:
Elenush, ma bucur foarte tare pt ca ai inceput sa iesi cu cineva, si daca nu e din prima, si nu e "THE ONE", e un pas foarte mare inainte!Tine-o tot asa si incearca sa te bucuri de viata chiar daca uneori ne mai joaca feste! Ai grija de tine si asteptam vesti de la tine in curand!
Lore, n-am stiut ca esti la servici. Ma miram de absenta ta si speram ca esti bine.
Alex. pana nu e rosu, incearca sa gandesti pozitiv. A cat zi dpo esti? Ca nu stiu, scuze.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
Bettercy spune:
AlexMe, graficul tau arata foarte promitator. Sper din toata inima sa fie bebe pentru tine luna asta.
M-am uitat la graficul tau de luna trecuta. Nu a fost prea devreme sa ai spotting in ziua 23 cand ovulatia se produsese cu 5-6 zile inainte? Nu inseamna ca nu ai suficient progesteron si enodmetrul incepe sa se dezintegreze?
olive spune:
citat din mesajul lui Bettercy AlexMe, graficul tau arata foarte promitator. Sper din toata inima sa fie bebe pentru tine luna asta. M-am uitat la graficul tau de luna trecuta. Nu a fost prea devreme sa ai spotting in ziua 23 cand ovulatia se produsese cu 5-6 zile inainte? Nu inseamna ca nu ai suficient progesteron si enodmetrul incepe sa se dezintegreze? |
Da,daca ai mereu spotting cateva zile inainte de ciclu se poate sa ai deficienta de progesteron .
Mihaelafalt spune:
Neata gagici,
Eu nu am somn cu toate ca sunt obosita ca ieri am ajuns acasa la 8 aseara.
Da sunt cu vaca dar dimineta am facut un test care a iesit negativ bineinteles ca e mult prea devreme dar aveam 3 teste in casa inca din provizia de la Lore si am zis sa imi incerc norocul.
Aseara dupa ce am ajuns acasa m-a intepet ovarul stang de cateva ori si asa am adormit acum imi da pace si ieri am vomitat de vreo 4 ori.
Spuneti-mi ceva ce sa iau pentru durerea de gat ca am luat homeogene 9 si nu mi-a trecut de ieri si azi mi s-a infundat si nasu in rest nimic durere de cap sau febra deci nu cred ca e o raceala.
Sanii nu simt nimic nici o durere dar si data trecuta i-am simtit dupa ce s-a pozitivat testul.
Nu ma duc la nici o beta inca ca nu are rost sa dau banii pe fereastra mai astept sa vad ce se intampla azi-maine.
Va urez o saptamana buna
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Haideti bre gata treziti-va ca s-a terminat Wekendul si eu vorbesc singura, indata va las eu pe voi sa vorbiti singure ca plec la scoala
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
stefulici spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Haideti bre gata treziti-va ca s-a terminat Wekendul si eu vorbesc singura, indata va las eu pe voi sa vorbiti singure ca plec la scoala Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Neata! Aici sunt, prezent!
Eu sunt in continuare in conc medical, voi sta acasa si sapt asta.
In rest... usoara greata dimineata si nu numai, de care in general ma bucur, mai putin cand ma apuca dimineata pe la 6... si nu mai pot adormi apoi
Battercy- da, sunt bine. Am avut cateva picaturi roz in seara aia(marti) si s-au oprit tot atunci! Ms de intrebarere! ]
Lorena- imi pare rau ca esti asa chinuita cu serviciul...
Elenus- ma bucur ptr tine si te admir!
Ylary- tu ce mai faci?
... pup pe toata lumea!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
stefulici spune:
citat din mesajul lui histamina neata! fara zahar, cine vrea isi pune. eu nu mai pap zahar de 20 de ani. |
Ms de cafea,insa nu cred ca o pot bea!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.