Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Deny eu ma bucur de greturi nu am nimic impotriva lor daca sunt de la bebe doar sa nu fie altceva.
Acum va las ca plec la sora mea, astazi isi sarbatoreste ziua implineste 50 de ani, asa ca o sa fiu un pic ocupata dar imi iau laptopu.
Va pupic

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Neata fetelor,

Nu mai stiu cine intreba, cm-ul apare uneori si sub progesteron, mi se intampla si mie asta. Ieri am fost la un botez si mi-am decalat utrogestanul...nu am pus dimineata (de fapt puneam in jur de ora 10) ci in jur de ora 13...iar azi-noaptea a aparut spotting...Continui sa iau progesteron ca sunt abia in z10, e aiurea sa imi vina acum, ma dereglez...
A fost foarte emotionant la botez, fetita a avut o rochita de albinuta (rochita gogosar), a fost tare dulce, dar mi-a fost extrem de greu...nu i-am spus asta decat sotului meu, alte persoane nu inteleg asta...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

am o MARE VESTE. i-a iesit ,in sfarsit, si analiza pt boala celiaca si e ok!!!!!!!!!!!!!!Multumesc lui Dumnezeu. are 2,12 si valorile normale sunt undeva intre 0 si 20!

Ma bucur pentru puiutul tau! cred case indreapta spre bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

Buna,
Vreau sa va impartasesc un secret mic,micut si frumusel de 12 saptamini si 5 zile.L-am vazut ieri la eco.
Intru in weekend cu mai multe detalii.
Va rog sa nu aruncati cu rosii pt ca nu am anuntat.Da,recunosc ..chiar am fost Toma...dar am vrut sa ne vedem sanatosi,trecuti de pragul de 12 saptamini.
Va pup pe toate

OOOOO Mama mia~! felicitari! Sarcina usoara! bebe sanatos si mancacios!

Inca o graviduta ! hip hura!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor sunt disperata sotul meu la 100 km distanta de mine si a avut accident cu masina, zice sa nu ma duc dupa el ca e bine dar auzeam persoane care tipau si au sarit la bataie la el, nu stiu ce sa zic cine era vinovat ca a intrat intr-o caruta

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

O Doamne Miha!
Sper ca ebine sotul tau si ca nu sa- intamplat nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex
Neata fetelor,

Nu mai stiu cine intreba, cm-ul apare uneori si sub progesteron, mi se intampla si mie asta. Ieri am fost la un botez si mi-am decalat utrogestanul...nu am pus dimineata (de fapt puneam in jur de ora 10) ci in jur de ora 13...iar azi-noaptea a aparut spotting...Continui sa iau progesteron ca sunt abia in z10, e aiurea sa imi vina acum, ma dereglez...
A fost foarte emotionant la botez, fetita a avut o rochita de albinuta (rochita gogosar), a fost tare dulce, dar mi-a fost extrem de greu...nu i-am spus asta decat sotului meu, alte persoane nu inteleg asta...

Si eu te inteleg scumpa noastra e greu stiu... e FOARTE greu si dureros am si eu asa dese momente, si plang de-mi strange stomacul suntem alaturi de tine

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Neatza insomniaca de servici semneaza condica
Am intrat sa scriu doua vorbe ca sa nu va ingrijorati. Va pup suntem bine.
Mihaelafalt vai ce groaznic cu accidentul sotului, bine ca n a fost rau, ai boalii cu carutele lor! Mai nou am vazut chiar prin Bucuresti vreo doua carute, eu nu inteleg in secolul XXI astia merg cu caruta trasa de cai, in ce tara traim???!!! Si betiv pe deasupra!
Mihacor mersi, sa ai sarcina usoara in continuare!
Felicity stai ca si Iuby al meu tot cam ca ursuletul tau, rade de mine ca eu nu vroiam love in seara aia, cand "stie" el ca s-a intamplat. Sincer nu aveam, era 12 noaptea, veneam de la meci, a doua zi mergeam la munca, ce chef sa am? Lol
Pupici!
Va pp ma bag la naniiar

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Apropo de ziua in care s-a 'intamplat', eu, doamnelor, ma pot lauda cu un VIOL... aplicat sotului meu La fel si in ziua urmatoare, caci,dc era dupa el,nu sunt sigura ca faceam mare lucru( cu toate ca facusem stimulare luna aia, el n-avea chef)

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

asa cu pofta am ras cand am citit ce ai scris! O noroc cu noi damele ca se pot lauda barbatii apoi ce au lucrat ei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Deny eu ma bucur de greturi nu am nimic impotriva lor daca sunt de la bebe doar sa nu fie altceva.
Acum va las ca plec la sora mea, astazi isi sarbatoreste ziua implineste 50 de ani, asa ca o sa fiu un pic ocupata dar imi iau laptopu.
Va pupic

La multi ani surioarei tale! Ma rog sa fie cu ochisori aceasta greata!

Mergi la inceput

va pup pe toate fetelor si imi cer scuze ca nu pot intra asa de des, dar asta e!
Sa stiti ca ma gandesc la toate!

Acum va las ca ma duc sa fac o lucratura bebelicoasa! Sunt la ovulatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Dragele mele aspirante si gravidute,

Sunt tare necajita. Ieri am fost la monitorizare. Azi sunt Z11 a CM, stimulare de ovulatie cu Menopur 75 unitati. Dupa 10 injectii, ieri mi-a spus doctorul ca am numai un folicul pe ovarul drept, de 13 mm, cand trebuia sa aiba cel putin 16 mm.. Am mai injectat aseara 2 fiole, azi mai bag inca 2, iar marti merg iar la monitorizare.
Ce sanse credeti ca exista sa raman insarcinata cu un singur folicul, dupa atatea injectii?
Anul trecut an mai facut 2 ture de stimulare, in care la fel am obtinut numai cate un folicul de fiecare data, si nu am ramas insarcinata..
Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie: dr. mi-a dat sa fac 3 analize: TSH, FT4 si prolactina. Exista o anumita perioada cand se fac analizele acestea?

Mergi la inceput