Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

yna imi pare tarerau, iarta-ma ca ti-am amintit

si eu am patit la fel, dupa nefericitele evenimente parca nimic nu mai merge

stiu, ai dreptate, durerea nu va disparea niciodata...

fetelor eu acum merg la mitropolie ca sunt moastele SF ANDREI
o sa ma rog pt voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata fetelor!
Va servesc cu o cafeluta calda si un ceai caldut pt gravidute si fuga la cumparaturi!
Azi e o zi incarcata cumparaturi (mergem sa luam haine d iarna,la noi sa racit bine in ultimele zile),apoi mancarica si un pic de curatenie.
Va multumesc mult pt sfaturi si gandurile bune ,sper sa vina bebele mult dorit si la noi toate,eu cred ca meritam toate sa ne binecuvinteze DD cu o minune cat mai curind.
Ilary ma bucur sa citesc ca te -ai mai linistit
SS-Tzuki ce imi place semnatura ta ,13 saptamani .Doamne ajuta la cat mai multe si un bebe sanatos si la termen.
Felicitarii Felicityhope pt cele 12 saptamanii,bebe sanatos si la termen.
MONICA si MYHI bafta multa cu inseminari iar peste cateva saptamanii sa vedem cele doua liniute rosii pe testele de sarcina ale voastre.Doamne ajuta.
Mihacorce maricica suntem 23 de saptamanii,in curind o sa vedem si bebelu.Felicitarii din suflet pt baietel ,sa stea cuminte la mami in burtic pana la termen si apoi sa fie sanatos si plin de noroc sa aduca numai bucurii parintilor.Te-am pupat,poate ma molipsesc si eu mai repede de gravidie.
Tin pumnii stransi (de fiecare data am emotii si astept cu nerabdare rezultatele la testele voastre)tuturor care urmeaza sa se testeze,sa vedem aici numai teste pozitive ede sarcina,una dupa alta
Mihaela sper sa fi ajuns cu bine sotul acasa si problemele sa se rezolve cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

XDidi multumesc pt sfat.Eu totusi sper sa nu fie problema cu AMF ,deocamdata nu sunt bani de investigatii mai profunde,se apropie iarna iar sotul lucreaza in constructii si fiind prima iarna in acest domeniu nu stim cat va castiga daca va castiga ceva,asa ca din pacate pana in primavara nu sint bani de doctorii,analize si medicamente.Pana atunci putem sa ne rugam la DD sa vina minunea si la noi pe cale naturala
Gabi eu prefer mai mult varianta ta,ca ciclul sa se fi micit din cauza stimularilor.Te pup si multumesc pt incurajarii.
Ilary ,te admir mult pt perseverenta ta,cu atatea probleme ai reusit cu ajutorul lui Dumnezeu sa fi din nou graviduta dupa un timp destul de scurt de la perderea suferita.Esti binecuvantata si te rog sa nu te mai stresezi ,sa-i multumesti Domnului pt minunea trimisa si sa te bucurii de sarcina impreuna cu familia ta .Te pup si pe tine poate asa daca pup cat mai multe gravidute ma gravidesc si eu.Ce bine ar fi sa fie atat de usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
lary nu am vrut sa te sperii, dar sa stii ca dereglari de ciclu am avut si eu dupa stimulare, adik dupa prima luna a fost ok ciclu, apoi a doua luna aproape n-am avut ciclu, apoi a treia luna am avut sangerare dar 2 zile fata de 5-7 zile si luna asta astept....ar fi primul ciclu fara stimulare si poate recupereaza...eu am inceput in ultima luna de stimulare sa iau aspenter(asa dupa capul meu) si cred ca m-a ajutat sa am si alea 2 zile de ciclu...faza e ca de la aspenter am avut super endometru...ce sa zic merita investigat si amh-ul ca sa nu regreti mai tarziu, iar la primavara eu zic ca n-ar fi tarziu...deci eu am >0,1 si am facut analiza asta la 3 ani de cand am descoperit boala...asa ca in astia 3 ani puteam sa intru la menopauza de multe ori....
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

yna imi pare tarerau, iarta-ma ca ti-am amintit

si eu am patit la fel, dupa nefericitele evenimente parca nimic nu mai merge

stiu, ai dreptate, durerea nu va disparea niciodata...

fetelor eu acum merg la mitropolie ca sunt moastele SF ANDREI
o sa ma rog pt voi

Lore, draga mea, nu are nimic ca m-ai intrebat, nu trebuie sa-mi aminteasca cineva, amintirea ingerasului meu e vesnic prezenta.
Multumim frumos, ca te rogi pt noi!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna tuturor
Eu sunt foarte suparata, trebuie sa amanam proiectul bebe.Noaptea trecuta am facut o criza urata de stomac si am ajuns la spital.In urma investigatiilor mi-au descoperit o bacterie si acum iau antibiotic.Trebuie sa fac tratament cateva luni.Sper sa nu fi ramas totusi luna aceasta, imi este cam teama cu antibioticele.

Mergi la inceput

Voi ce parere aveti, este riscant daca fac tratament in primele saptamani de la conceptie?

Mergi la inceput

Pana acum ma rugam sa fie bebe iar acum ma rog sa nu fie luna aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata fetele(pt mine e ca m-am trezit la 13am dormit azi lenoasa ca sa ma satur de somn ca zilnic trezirea era la 5-6).
Multumim de cafelutza Lary. Ma bucur ca esti optimista si nu-ti pierzi speranta.
Ufff Yna draga cat de bine te inteleg, chiar daca al meu ingeras era mai mic decat al tau, si la mine durerea e prezenta zilnic si ma gandesc mereu la el si... mi-e asa un dooooooooooooooooor de el! Il vreau inapoi!
...ma linistesc si ma imbarbatez si nu-mi pierd speranta. Curand curand va veni si la mine puiutzul mult asteptat.
La fel si la tine Yna, si la toate-toate fetele de la aspirante
Ma duc sa pap ceva

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

ChMihaela, imi pare rau . Acuma esti acasa? Esti mai bine?
Eu stiu ca nu e bine sa iei antibiotice in timpul sarcinii. Dar cate saptamani ai avea acuma? Daca abia esti DPO poti sa stai linistita ca inca nu faci schimbi de substante cu bebe.
Sau nu ti-a venit CM? Cate zile esti in intarziere?
Scuze daca ai mai scris, dar nu am fost atenta

Ufff am uitat sa-ti urez Bun Venit la aspirante, si iti doresc sedere placuta si cat mai scurta

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput