Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***
Raspunsuri - Pagina 26
anamariame spune:
Buna dimineata!Pisigri, mai baga intrebari, ca-s supeer interesante!Si eu stiu exact momentul conceptiei (data, ora
), o sa intru in detalii mai tarziu.Hai ca iese un chestionar chiar fain!!!
Gina2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Pisigri si eu vreau intrebarile tale Inapreda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Gina2008 spune:
Si noi in 17 iunie 2008 pe Calin! Si s-au nascut pe 3.03 si Ada, si Calin 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
bebe_shtrumf spune:
1. Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?
"Misterele Londrei"de paul feval
2. Ce am putea face -concret dar la indemina- pentru a deveni "un om mai bun"?
sa fim mai calmi, cu calm rez mai usor, fara nervi, vb dulce mult aduce, bine conteaza si tonul vocii.
3. Care e activitatea preferata impreuna cu copilul/si consoarta, eventual?
cumparaturile, ne apropie ne da tonus, ca facem si copilul fericit, si uite asa mai petrecem ceva timp impreuna, din pacate sunt ff rare, o data la 2 -3 sapt. cu consortul nu prea, decat mers si intors de la scarbiciu.
de aici rasp pentru regasire, moment in 2 este mareu pe fuga. eu sunt sufletul relatiei si-l mai scot la tabla, adika nevoie de tandrete etc.
4.Cum va sarbatoreati ziua de nastere cand erati copii?
cu copiii de pe scara si verisorii.
5. Care a fost cadoul primit in copilarie care v-a fost cel mai drag?
o papusa Oana pe care am makiat-o cu creta colorata, de m-a batut sor-mea dupa.
6. Care e prima voastra amintire? (cea mai veche)
cum cantam pe deal cu gasca la chitara...
7. Cum vi se zicea cand erati copii?
Onitza
8. Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ati facut-o sotului si care e cea mai frumoasa pe care v-a facut-o el?
chilotii cu trompa de elefant
9. Amintiti un obicei mostenit din familie, pe care-l perpetuati la randul vostru. cozonacul
10. Descrieti un personaj pitoresc din familie (indiferent cat de departe in timp) sau povestiti o legenda din istoricul familiei.
unkiul care na facut masuta si scaunele pe marimea noastra, cu dedicatie pe spate
11. Faceti un Top 3 (5) al "bluzurilor" pe care preferati sa va "unduiti" in prezent alaturi de consoarta.bifat
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
conceperea: 14 iunie 2008, dupa nunta unor prieteni buni.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Gina2008 spune:
1. Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?
Peter Mayle - Un an in Provence
Eu incerc sa numar pana la 3 inainte de a raspunde cuiva care m-a enervat. Si incerc sa fac o fapta buna, cat de mica, pe zi.
Serile de vineri, cand incepe week-end-ul. E inceputul celor cateva zile pe care le petrecem impreuna, aproape integral.
Nu mi-am sarbatorit niciodata ziua de nastere, ca si copil.
Un urs din cauciuc pe care il mai am si azi. Are 35 de ani.
6. Care e prima voastra amintire?(cea mai veche)
Primele amintiri sunt unele neplacute. Una placuta e de pe 4 ani si ceva sau 5, cand imi amintesc perfect cum m-a trimis mama pana la poarta sa vad daca a venit Mos Craciun. Si cand m-am intors ma astepta deja cadoul, iar mama mi-a zis: "Cum, nu te-ai intalnit cu Mosul? Probabil ca a trecut pe langa tine si nu l-ai vazut!". Imi amintesc cat de ciuda mi-a fost si cat m-am bucurat de cadou.
In niciun fel.
8. Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ati facut-o sotului si care e cea mai frumoasa pe care v-a facut-o el?
Cea mai frumoasa surpriza pe care i-am facut-o a fost cand l-am sunat (dupa ce ne-am intors din vacanta din Turcia de acum 3 ani) si i-am spus sa cumpere neaparat un dictionar romano-turc in drum spre casa. In vacanta in care l-am conceput pe Calin glumeam ca daca ne va iesi, il vom invata turca...
Si cea mai frumoasa surpriza pe care mi-a facut-o el au fost 100 de lalele, mai pe la inceputul relatiei noastre.
9. Amintiti un obicei mostenit din familie, pe care-l perpetuati la randul vostru.
Nu am niciun obicei de genul asta.
10. Descrieti un personaj pitoresc din familie (indiferent cat de departe in timp) sau povestiti o legenda din istoricul familiei.
Nu am nici un personaj pitoresc 100% sau vreo legenda din familie, dar daca ar fi sa mentionez pe cineva este bunica din partea tatalui. Pe care am iubit-o mai mult decat pe mama. Ea pe mine nu mai spun...
11. Faceti un Top 3 (5) al "bluzurilor" pe care preferati sa va "unduiti" in prezent alaturi de consoarta.
Ah, aici m-ati prins. Alaturi de consoarta, ce se canta pe la evenimentele unde mergem, caci acasa nu ne-am mai unduit pe blues-uri de niste ani buni...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
AlexAndra_81 spune:
Fetele, mai primiti intarziati in grup? Stati sa ne prezentam inainte sa votati
Eu sunt Alexandra, mami de Amalia, ghiocel nascut la 26.03.2009, in Bacau si v-am descoperit intamplator acum ceva timp, am citit o vreme undercover, dar a venit vremea sa iesim din carapace si sa ne cunoastem, ca imi sunteti tare dragi
. Nu sunt eu prea priceputa in ale forumitului si nici in ale tehnicii, dar oi invata, ca n-o fi NASA. Despre Amalia ce sa va spun, ca e o minune de fetita, zglobie, vesela, temperamentala, isteata, cu opinii si pareri proprii (deh, cioara
) asta banuiati deja, ca doar asa sunt toti ghioceii de aici. Mergem din septembrie la gradi, unde inca face un pic de circ dimineata cand o las, dar dupa se comporta tare bine, sunt tare mandra de ea. Asta asa, ca o foarte scurta prezentare. Cand ma descalcesc un pic cu ce-i pe aici, o sa incerc sa pun si niste poze, ca avem proaspete de la petrecerea de Halloween, unde a fost si ea..dovlecel, cum altfel
Ahh, si astept voturi, toate pro sper![]()
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 Fetele, mai primiti intarziati in grup? Stati sa ne prezentam inainte sa votati . Nu sunt eu prea priceputa in ale forumitului si nici in ale tehnicii, dar oi invata, ca n-o fi NASA. Despre Amalia ce sa va spun, ca e o minune de fetita, zglobie, vesela, temperamentala, isteata, cu opinii si pareri proprii (deh, cioara |
Bine ai venit!
Anaan spune:
Tema:
"Impreuna" de Anna Gavalda (aparuta la Polirom, cred ca se poate achizitiona si online, daca o mai fi pe stoc). Ti-o recomandat calduros, e o carte pe care o citesti cu drag, aparent usurica, dar cu un substrat chiar fain.
Sa fim mai atenti la ceea ce isi doresc ceilalti.
Asta am bifat-o: mersul la Lidl. A, si ne mai place sa mergem in vacanta impreuna.
Mi-am serbat mereu ziua de nastere, cu multi copii invitati...toti fostii mei colegi( de gradinita, de scoala) isi aduc aminte de aniversarile mele, fiindca ne distram tare bine (mama dansa cu noi si ne lasa sa facem ce vrem).
Un urs de plus; si eu il am si are tot 35 de ani, ca al Ginei.
6. Care e prima voastra amintire?(cea mai veche)
Cum ma salta pe picioare tatal meu si imi canta.
Matz mic, matzule.
Bilete la spectacole, cadouri...ceva spectaculos nu-mi vine in minte. Aaaa, ba da, m-a cerut H. de nevasta si, dupa ce am acceptat, a zis ca bine am facut, ca peste o luna avem nunta...si asa a fost.
9. Amintiti un obicei mostenit din familie, pe care-l perpetuati la randul vostru.
Masa de sarbatori, care e musai sa o luam impreuna; ii spun lui Andrei povesti cu Vulpoiul-Doctoroiul pe care le-a inventat mama pentru mine si pe care -in mare- le-am tinut minte.
Mama - deh, fire de artist. De exemplu, avea o buna prietena, Tereza, tiganca corturareasa; venea pe la de trei-patru ori pe an si era veselie mare, mereu ii aducea mamei cadouri frumoase si o iubea ca pe ochii din cap; jucau carti,fumau, povesteau si-si ghiceau reciproc in cafea.
Prieteniile mamei erau, in general, unele iesite din comun: alt prieten foarte bun era Petru Cretia, proful ei de la facultate ( Monnvas cred ca stie despre cine vorbesc), care venea vara la noi si mergeam impreuna la munte, unde mama avea rolul major de a-l apara de furnici.![]()
11. Faceti un Top 3 (5) al "bluzurilor" pe care preferati sa va "unduiti" in prezent alaturi de consoarta.
In ultimul timp imi place mult Adele, asa ca ne unduim
pe muzica ei. Chiar ieri ne-am unduit, ca sa-i aratam copilului miscari de balet
Un top trei al bluzurilor de acum chiar nu-mi vine in minte in momentul asta.
Anaan spune:
AlexAndra, bine ai venit!
Eu ma bucur tare mult cand apar fete noi!
Scrie cateva mesaje, ca sa scapi de moderare. Uite, ai putea sa faci tema, asa te-am cunoste mai bine!![]()