Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

bbyasmi, felicitari, a inceput sa prinda contur casuta
eram datoare cu niste poze, le gasesti in albumul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

si acum sa va zic, din intelepciunea celor mai in varsta ca noi..ma tot batea mama la cap sa-i pun caciulita andrei noaptea in cap si am inghitit in sec si am ascultat-o si ce credeti, de 2 zile nu mai are fata mea muci..

e adevarat ca la ea seara parca nu mai avea nimic iar dimineata se declansau ca o avalansa..se pare ca am gasit buba

Miki, dar ce temperatura tii de obicei in casa? Si patul Andrei e cumva pozitionat aproape de o usa, sau fereastra?
Ma bucur ca ai gasit ''buba''.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

23-24 grade in camera ei unde tin si termostatul de la centrala ca sa fiu sigura ca e bine la ea in camera..si patutul ei nici vorba, e in coltul opus geamului/usii..nu stiu exact, probabil dupa baita de seara si eu cum nu o uscam cu feonul la cap..nu stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki eu credeam ca ai pus poze cu praji, dar e misto si asa...e dragutz!la voi vrei sa faceti cu roz restul, nu? ca am vazut perdeaua

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?

asa vreme super a fost si azi. cu toate ca a fost frig a fost un soareee....ne-am plimbta, am stat in parc, ne-am dat pe leagan....

am venit cu o foame in casa, si eu si Anastasia. azi a papat aproape tot, 3 lungurite i-au mai ramas in castronel.
azi i-am facut cartof+ficatei+dovlecel+putin iaurt

acum pe seara nu stiu ce sa-i fac ca nu am luat iaurt si mai am doar o lingura pe fundul galetusei. nu stiu cum de-am uitat. de muls nu ma mai mulg ca a supt ea...
asa ca m-am gandit sa-i fac repede o branzica, ca am lapte si o mamaliguta, asa fara iaurt. merge? branzica sa o las mai moale.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

miki eu credeam ca ai pus poze cu praji, dar e misto si asa...e dragutz!la voi vrei sa faceti cu roz restul, nu? ca am vazut perdeaua

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

pozele cu praji sunt pe mailul comun
la dormitorul nostru zici ? pai perdeaua e lila si draperiile grena, in poze se mai deformeaza culorile..si peretii sunt tot pe un lila deschis..altceva de facut n-ar mai fi decat sifonierul, care va fi la fel ca patul..inchis la culoare..
cuverturile sunt de la mobila veche, n-am cumparat inca nimic sa asortam ca am ramas fara buget momentan..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ce faceti fetele?

asa vreme super a fost si azi. cu toate ca a fost frig a fost un soareee....ne-am plimbta, am stat in parc, ne-am dat pe leagan....

am venit cu o foame in casa, si eu si Anastasia. azi a papat aproape tot, 3 lungurite i-au mai ramas in castronel.
azi i-am facut cartof+ficatei+dovlecel+putin iaurt

acum pe seara nu stiu ce sa-i fac ca nu am luat iaurt si mai am doar o lingura pe fundul galetusei. nu stiu cum de-am uitat. de muls nu ma mai mulg ca a supt ea...
asa ca m-am gandit sa-i fac repede o branzica, ca am lapte si o mamaliguta, asa fara iaurt. merge? branzica sa o las mai moale.

merge merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Yasmi super culoarea casei.

Miki f frumoasa casa voastra.

Acum ma pun pe cautat reteta. Parca in capitolul trecut. Offfff, poti pune o poza si cu prajiturica?>

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally super ca iar plecati. distractie placuta

madutza ce scumpa este Cata.
asa face si Anastasia, daca stau cu ea nu prea se avanta sa faca una alta, vine pe langa mine si se catara pe mine, dar daca o las singura atunci face de toate si eu o pandesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

mami de fete frumoase:

pozele cu praji sunt pe mailul comun
la dormitorul nostru zici ? pai perdeaua e lila si draperiile grena, in poze se mai deformeaza culorile..si peretii sunt tot pe un lila deschis..altceva de facut n-ar mai fi decat sifonierul, care va fi la fel ca patul..inchis la culoare..
cuverturile sunt de la mobila veche, n-am cumparat inca nimic sa asortam ca am ramas fara buget momentan..

mami de 2 prichindei

misto! eu nu il conving pe al meu cu mov in casa....da-mi place....las ca va luati si cuverturi... daca e mov , galbenul e complementar , deci merge...

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

cum vad pozele pe mailul comun?

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput