Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mi-a placut mult! f misto culorile!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ALEXINA eu iaurtul il dau ca si gustare intre masa de pranz si cea de seara
si momentan il las tot masa facuta de LP
iar seara pe la 19-20 ii dau inca o masa consistenta
formata fie din legume
orez
cereale cu lapte
mamaliguta
etc

Mergi la inceput

cami, ce fac fetele?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

ne ducem la nani

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata!

hai la cafeluta

azi imi asfalteaza strada ..dupa o vara intreaga de transee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele
sunt matinala, ne-am culcat devreme si ne-am trezit tarziu, mai exact la 7.30
asa ca dau eu cafea pentru toata lumea....o cafea cu frisca, lapte, inghetata.... fiecare cu ce vrea

lparpala bravo pentru dintisor vezi, de aia se tot foia bebelina si era agitata, ii iesea dintocul

pisuc pai asa m-am gandit si eu ca de aia intrebi asa sa primesti instructiuni pas cu pas ca doar si eu la fel intreb mai ales ca suntem la primul bb si nu stim mai nimic

strumphitza tu vorbesti serios? om la aproape 40 de ani si are chiloti si sosete cu Batman? stii, nu are nimic, este foarte copilaresc si fain dar si comic asa
tu cu ce ai chilotii si sosetele?

chiar, apropo de chiloti: de unde stii cum sa iei corect chilotii pe tine? pai este foarte simplu: cu galbenul in fata si maroul in spate

madutza eu iau cerealele fara lapte, ca ii dau cu lapte de la mine. dar pe cele de la Nestle asa scrie (alea Orez cu roscoave, ca mai am o cutie ramasa si i-o dau si pe asta , ce sa fac

toate mamicile si bebeii dulci.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Copii mei au fost ff agitati toata noaptea..sunt varza...Catalina nu se trezea deloc...la cat de usor a adormit pe atat de agitat a avut somnul...cred ca vre-o ora a scrancit...nu vroia nici in brate, nici apa...nici invelita..nici dezvelita...nici pe burta..nici pe spate...in nici un fel.... apoi a inceput din nou sa maraie pe la 5:30-6 dimineata ..i-am facut lapticul, l-a mancat si doarme si acum...nu stiu ce a avut..
Cristi cred ca a avut cosmaruri...il auzeam ca zice in somn "aaauuu"..ma duceam la el si dormea..s-a mai trezit de inca 2 ori sa bea apa si il vroia pe ta-su...na, m-am dus eu ca omul tb sa fie cu creierii mai odihniti la serviciu decat sunt eu acasa...
Ieri a venit iar Cristi cu o muscatura..pe umar....mai dar copii astia musca asa...ca animalele... Se vedeau toti dintii, era rosu si iesit in relief locul fiecarui dinte

Si al meu da, dar si cand le primeste......

Acum execut o facea cu si am pe foc o supa de vita la care o sa fac niste galusti

Mergi la inceput

roxy, n-are nimic ca ii dai orez cu roscove, f bine. Pe cereale scrie de la ce varsta pot fi date, asta nu inseamna ca daca are 1.5 ani(de ex) nu-i mai poti da cereale de inceput, de la 4 luni
ce face Anastasia? exerseaza in continuare mersul?

Mergi la inceput

miki suna yammy reteta ta

strumphitza sa stii ca da, are piscoata un aer englezesc ... eu zic ca tot cu tati seamana tare.

lparpala este bun un pic de regim tinut dar era bine sa-l tineti voi asa nu de nevoie

Mergi la inceput

madutza na ca ai dat tu cafeaua prima pana am scris eu mesajul.

alexina deci sa ma astept la un colet? bun, eu il si verific sa vad daca este ce-am cerut

Mergi la inceput