Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

scuze de ortografie,dar il am pe bebe in brate

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Io eram in travaliu, creca d-aia mi-a raspuns asa.
Daca eram dupa nascare probabil imi zicea de depresie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

mamicile din butoi, va invit eu la Vienna la o relaxare. Noi suntem singure oricum, ne socializam copii, ne socializam si noi, plimbare relaxare. Cam ciudat de la ultima venita, nu? nu sunt ciudata, sunt ardeleanca primitoare si prietenoasa.

Si eu m-as intoarce la munca, dar nu am unde. Acuma caut laser mai ocupam vremea cu chestii de femeie nu doar de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Si la noi e obligatoriu sa te intorci la munca dupa un an. Noi nu ne-am descurca numai dintr-un salar. Si asa, cu 50% din salariul meu e greeeeeuuuu de tot. SI cum eu castig putin mai mult decat Gabi, ar fi o adevarata lovitura sa raman acasa. In plus... nici nu vreau. Eu mai mult de un an nu prea pot sa stau, cum zicea si ANDUTA, ma apuca blazarea si disperarea. Eu recunosc, nu sunt chiar atat de centrata pe copil cum mi-as dori. N-as putea sa lucrez intr-o gradinita, ma apuca nerabdarea, nervii, etc. La noi poate ca va fi mai usor, stiu unde il las deja, la fosta educatoare a lui Patrick care e buna si blanda, mai ceva ca o bunica, cu idei din alea de-ale mele, la ea nu exista pedepse, nu exista copil dificil, am plans cand l-am luat pe Patrick de la ea. Sunt 3 baietei, toti mai mari decat el, deci sigur va fi rasfatatul casei.
Pe Patrick il lasasem cu bunica 6 luni, deci nu mi-a fost prea greu. Cand a mers la gradi, la un an jumate era deja baiat mare. Cu gradinita asta mare la care a mers acum in octombrie mi-a fost cel mai greu.
Apoi am vazut, cum ma comportam cu Patrick dupa o zi intreaga de stat cu el si cum ma comportam dupa ce am mers la servici. Sincer, copilul meu a avut de castigat cu mersul meu la job. A castigat o mamica fericita, gata si dornica sa petreaca fiecare secunda cu el. Acasa, inevitabil, ma apuca nerabdarea, ma gasea al meu un pachet de nervi pe care abia mi-i stapaneam. Nu stiu, sunt sechele din copilarie, e faptul ca era iarna si stateam toata ziua cu el in casa, faptul ca nu puteam efectiv sa fac mai nimic (la Kevin e mult mai usor, el misuna de unul singur, se joaca, doarme mai mult - Patrick dormea adunat cred o ora pe zi, noptile erau de cosmar, se trezea pe la 2-3 si-l apuca joaca si trebuia sa stau cu el permanent, cum dispaream din raza lui, urla ca picat cu ceara...)

ZIKI - buna ideea cu calendarul, am sa incerc si eu. Dar cum legi paginile intre ele?
Eu zic ca spiritul asta competitive mult dezvoltat de gradi si scoala. Pai noi l-am luat imediat pe Patrick de la gradinita aia a romanilor in momentul in care domnul si-a permis sa faca comparatii intre Patrick si alt baietel, de fata cu amandoi. In alte parti pe-aici nu se vede asa ceva. Avem acum concurs de decorat bostani la gradi- castigatorul se trage la sorti, nicidecum nu e juriu care sa stabileasca cel mai frumos bostan. La scoala testele ti se dau cu fata in jos si de obicei nimeni nu comenteaza ce nota a luat. Serbarile - canta toti copii in cor si nu unul are 3 cantece iar altul nimic.
Vreau si eu site-ul cu carti, please!

ANKA - imi plac mult cum decurg conflictele intre barbati, mereu m-am inteles mai bine cu ei la munca. La femei ma scoate din minti stilul ala de a tine suparare vesnic pentru ca te-ai calcat odata pe coada. Baietii, cum bine ai zis tu, se iau la tranta apoi se pupa si merg la bere. Ai sa vezi cand mai creste si Bubu ca asa e de la gradinita, te uiti in parc si vezi deja dinamica. Baietii se iau la bataie si in cinci minute s-au si impacat. Fetele se trag de codite odata si apoi nu-si mai vorbesc vreo luna. De aceea si bully-ingul e mult mai grav la fete decat la baieti, e din ala psihologic, insidios.

MAGNETISM, am pus linkurile la MM, dar le mai pun odata :

http://www.activitaticopii.ro/litera_saptamanii
aici mai multe categorii : http://www.activitaticopii.ro/lucru_manual.html
http://growinginpeace.wordpress.com/our-montessori-activities/
http://www.teteamodeler.com/dossier/bricolage/bricolage.asp
http://crafts.kaboose.com/holidays/seasons/fall/index.html

Pentru Halloween uite aici:
http://familyfun.go.com/halloween/halloween-crafts/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Cocutza;..nu ti-am spus Welcome!si de la mine!

Deci suma ramane de la 40 de ron pana la enspe meleone..no bine..ma duc sa fac un credit la banca sa va cadorisesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

sper ca eu am cazut la tine

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Cocutza;..nu ti-am spus Welcome!si de la mine!

Deci suma ramane de la 40 de ron pana la enspe meleone..no bine..ma duc sa fac un credit la banca sa va cadorisesc

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

daca tot spuneti ce vreti cadouri..eu vreau un catalizator pentru opel vectra..costa numa 4000 lei
am dat zeci de telefoane azi si nu gasesc nicaieri piesa din dezmembrari
sunt plina de nervi,ciuda...nu pot sa cred ca ghinion avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Mirela ma inscriu si eu la un colacel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

eu iau doar la bebe, sper sa nu se supere mamica , dac-ar fi dupa inima mea as lua la ambii si la tatic..cadoul il voi trimite intre 12 si 20 dec ptr ca voi lua din banii ce-i voi primi de ziua mea...asa ca , mamica ce mi-a cazut mie va avea cadoasul de Craciun.

vasilsanita (off, cum te cheama maica?? parca nu pot sa-ti spun asa), baiatul e un moldovean superb si foarte necracanat

Simo, ce bine era sa fi fost mai aproape...veneam sa ma inveti si pe mine sa gatesc atatea...Eu cred ca stiu 10% din ce stii tu...Dar si barbate-miu e moftoros, el nu mamanca spanac, conopida, brocoli...eh, are si el fixurile lui.

Fiica-mea bate din palme...e asa scummpa!!

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Angie;wow!m-ai prins...ce-i de facut acum?..voi apela la Flavia..
fata mea nu mananca nimic.. Copiii de la ce varsta sunt buni de batut,ADICA SUFICIENT DE DEZVOLTATI PT A PRIMI BATAIE PESTE CURULET?

Mergi la inceput