Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Azi merg si eu la Real Brasov sa caut biscuitii aia, pai ce bataie de joc sa pui oferta in catalog dar sa nu o gasesti....
Si cei de la Bila pun cate o oferta in catalog si cand te duci spun ca au avut doar 5 pungi de carne la oferta, cand se termina cele 5 restul se vand la pret intreg...cine a mai pomenit asa o prostie! Le-as amenda, ca mergi si pana acolo degeaba.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mada, cum sa ma supar mamica, doamne fereste
buni tare biscuitii aia de la organix, tare scumputi

au mancat tare bine motanii
legume cu vita si ficat, n a comentat nici unul
acum fugaresc un umerash in antreu si se cearta pe el, ma duc sa l iau ca cine stie ce iese apoi
gata.....maraie Robi ca i l am luat

intr o zi o sa traga suportul de uscat rufe pe ei, numa printre ele stau....copii neastamparati

acum bat in cutiile de pampers

mai fetelor, voi ce le mai dati seara de mancare???

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Buna mamici!

Carmen - am citit de verdict si ma rog sa fiti tari sa treceti cu bine de aceasta operatie...Andrei e un baietel tare la fel ca mami lui si va fi foarte bine...ai sa vezi...

Mey io m-as multumi si cu un apartament cu doua camere...asa ca fata care ma are pe mine stie ce vreau:))))))))

Mada si al meu aparat e tot din facultate 2002 cred ca ar trebui sa il mai schimb dar nu-mi vine sa renunt la asta...io-s asa mai atasata de lucruri care-mi apartin de mult...o sa vedem.

Despre Rh io nu am auzit ca nu poti face...cum zicea si LOutzy doi ai voie no problem...si daca ai si vaccin apoi la fel...apoi daca te monitorizeaza sau daca copilu ia rh=ul tau iarasi e bine...a mea are B3 negativ...foarte ciudata grupa a luat.

Am uitat ce mai vroiam...ma duc s-o schimb pe fi-mea ca mi-a pregatit "ceva"

Va pup.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

piscot poi nora mea are B3, pt ca tu sau al tau are B3 sau AB4

ai mei ori au A2 ca mine ori 0 ca tacsu
Rh e pozitiv la amandoi

m am plictisit de jale in casa
as iesi cu ei afara, dar decat sa ma urle ca aseara, mai bine lipsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu azi i-am dat avocado cu galbenus si suc de portocala. Yummmi. Ieri a avut paste cu sos (pt sos am fiert 1 rosie, 1 ardei gras, 1 ardei capia, 1 ceapa, 2 catei de usturoi si apoi blenduite) + carne de vita fiarta si taiata bucatele. I-am mai dat carne de curcan cu sfecla coapta si smantana, peshte la cuptor cu cartofi, morcovi, ceapa, usturoi tot la cuptor.
Astea pe care le-am scris sunt mai deosebite ca daca nu am chef sa prestez ceva mai interesant bag ce am prin frigider - legume la fiert, le blenduiesc, adaug niste carne - am de toate felurile la congelator fierte si portionate si aia e.
Pt gustari eterna branza cu fructe sau iaurt, iar ceva mai deosebit (desi nu e) dar ii pot zice reteta: orez/gris/cush-cush cu fructe (mar, para, banana) puse in yena, apa si bagat la cuptor.
Iar in w-e de obicei primeste borcanel ca suntem pe drumuri.

Mergi la inceput

am gresit acordul , nu are ci aveti

tanti Vanilia pe unde o umbla???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Carmen, o sa fie bine...pupici la pitic!! Si Adeline are/a avut o "capsunica" pe picior. S-a nascut cu ea. Aici ne-a spus ca nu facem nimic pana pe la 3-4 ani.

Abia ce ma apucasem sa va scriu cand am vazut ca Ad'je s-a umplut din nou de pete de astea rosui...acum are si pe fata De data asta nu mai are nici o hainuta abia imbracata...e asa de dimineata si hainutele astea sunt sigur spalate cu detergent ok...Uff..,la ce o fi reactia asta nush'

Intre timp e si pe antibiotic..aseara cand am ajuns acasa ii curgea o ureche...si dl.B al meu cica are piure de mere dar nu sta sa o curete (plus ca el nu i-a dat niciun piure de mere, cica ar fi fost din ala de care ii dadusem eu dimineata inainte sa plec la birou)...off..azi am fost la medic din nou, si ne-a prescris antibiotic...si ala alt B...acum 2 zile nu a putut sa se uite mai bine ...era nevoie se se ajunga la timpan rupt

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

A! Si pe lista mea de maruntisuri mai sunt o placa de par de la Ghd (e ieftina tare: 100 lire pe amazon) si o solutie de intins parul de la Kerastase.

Mergi la inceput

Vai Diana, nu pot sa cred! Si doar i-ai spus sa se uite la ureche! Offf, saracuta Ad'je. Sanatate multa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Eu imi doresc o garderoba complet noua, un TV pentru living, un set maaare de farfurii (nu radeti, eu inca nu am un set de farfurii) si un apartament mic in oras. In schimbul astuia mare din afara orasului. Ati vazut The Smurfs? Cand tipa ii spune unui strumf ca sotul isi doreste o casa mai mare dar ea crede ca asta ii va indeparta, ca ei ii este bine in apartamentul lor mic. Deci da, m-am regasit. Pe langa ca acum vreau inapoi in oras!!
Ei, imi mai doresc eu chestii mici, dar nu le scriu, sa nu ma pandeasca Mos Craciunul meu de pe forum.

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput