Clasa 0 Liceul German GOETHE

Clasa 0 Liceul German GOETHE | Autor: zax

Link direct la acest mesaj

Buna,

Stie cineva cum o sa se procedeze la admiterea in Liceul German in clasa 0. Pana acum stiam care sunt conditiile pentru clasa I, dar pentru clasa 0 nu se stie inca nimic; e vorba de inca o generatie de copii, fata de cei care intra in clasa I si evident ca se pune problema spatiului si a personalului didactic.

Daca mai este cineva in situatia mea si stie mai multe detalii, mi-ar fi de mare folos orice informatie.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

si eu sunt interesata de conditii precum si de detalii legate de scoala in sine (profesori, materii, temele de acasa sufocante/acceptabile etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

inteleg ca nu mai are nimeni copii care vor merge la anul la Goethe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Ba da, eu. Dar nu se stie nimic deocamdata. Exista o zvonistica cum ca ar da copii testarea acum si clasa 0 ar fi la gradi 85. Sper insa din tot sufletul sa nu fie asa. Mi se pare cea mai proasta varianta posibilia (la 85 ma refer).

Mergi la inceput

am auzit vineri cum ca s-ar parea ca cei mici vor face totusi clasa 0 in incinta scolii si nu la gradinita germana; asta ar fi vestea de ultima ora; dar tot nu stiu cu cine vor face;

daca mai aud ceva o sa scriu si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Bun#259; condi#355;iile DE ADMITERE īn clasa 0 sunt ACELEA#350;I?se DA INTERVIU ĪN limba german#259;

Mergi la inceput

bumbita nu inteleg ce zici; poate refolmulezi fara diacritice

Mergi la inceput

tot din auzite - deci nu stim cat e de veridic - se pare ca 90% se va tine grupa pregatitoare tot in gradinitele de unde apartin copiii si nu in scoala

daca mai stie cineva ceva please share

Mergi la inceput

incerc sa readuc subiectul un pic mai in fata, poate stie cineva mai multe despre marea brambureala legata de admiterea la Ghoete.

ceea ce e clar si am vazut ca s-a mai discutat si la alt subiect, este ca s-a eliminat testarea sub orice forma; cum vor face departajarea elevilor? avem totusi copii vorbitori de limba germana; presupunand prin absurd ca vor intra acolo (asa ne dorim), vor fi colegi cu alti copii din circumscriptia respectiva care nu stiu o iota de germana? ce se va intampla atunci?

daca aveti mai multe informatii din zona asta, please share ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari9 spune:

Mai puteti impartasi pareri despre clasa 0 sau clasa 1 ?
Exista intradevar copii mai putin vorbitori de limba germana?
Mutumesc anticipat

Mergi la inceput