SCUTECE IEFTINE
Buna fetelor si puiutilor! As dori sa va intreb pareri despre scutece, ce vi se pare mai bun calitate/pret, comfort petru bebe, accesibilitate, etc.
Vreau sa vorbim despre asta deoarece nu am gasit prea multe discutii asemanatoare care sa fie actuale, asa ca e bine sa avem informatii noi.
Noi acum folosim Giraffe de care suntem multumiti. La inceput am avut mici dubii fiindca noaptea mai curgea putin pe langa (mai putin decat la Pampers) dar dupa cateva zile ne-am acomodat cu ele. Nu prea curge pe langa, nu se irita
meu si au pret bun..
Voi ce pareri aveti?
Raspunsuri
adra_bell spune:
noi folosim Baby Love de la DM. Imi plac fiindca nu au substanta dintr-aceea albastra, nu curge pe langa ele. Luam pachet mare, vine sub 70 de bani scutecul
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
tzuna spune:
Cel mai mult imi plac Puffies dar aici in Bucuresti nu stiu d eunde sa le iau. Am luat in concediu ca nu am avut de ales si la intorcere ne-am aprovizionat si pt acasa. Iesea 0,6 lei/buc.
Acum folosim pampers si am gasit in real unele noi slep and play la 40 lei pachetul de 58 de bucati (nr 3 avem noi nevoie). Am luat 2 pachete ca e promotie. cred ca dupa aceea se vor scumpi.
sugubina spune:
deea_m Giraffe astia unde ii gasesti? ce nr folositi? si cate buc sunt la pachet si cat costa? ca asa imi dau seama dc sunt ok ca bani sau nu..
Noi folosim de la DM-Babylove, si pt ca Puficele mele gemene sunt una saptekilista si una nouakilista iau si nr 3 si nr 4. Alea nr 3 sunt 100buc si costa 65 lei, si alea nr 4 sunt 84buc 65 lei.
Mi se par ok dpdv calitate, sunt bumbacoase asa, nu am avut accidente sa iasa pe afara.
Cand erau bebei mici am folosit si puffies si la fel mi-au placut. Da acu nu mai vin asa ok ca bani.
Pampers sleep and play am folosit pe la vreo 8 luni da nu mi-au placut ca nu au banda elastica.
Sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
deea_m spune:
Giraffe noi le luam de la o firma din Marghita, pretul este de (din cate am vazut pe bizoo.ro unde am gasit) undeva la 9 lei MIDI si MAXI iar JUNIOR undeva la 8,50 lei (12 buc. MIDI, 14 maxi, 16 junior).. Desigur, fara transport dar eu le-am spus ca vreau sa mi le trimita prin posta si a trebuit sa platesc doar taxa de expeditie si mi-au ajuns in 2 zile. Astept sa-mi spui parerea :D Despre scutecele celor de la DM am mai auzit,inca nu le-am incercat dar dupa ce se termina astea le voi incerca desi o prietena din Ungaria spunea ca nu e incantata..
(Acum fug la Alex ca a descoperit telecomanda)