Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ailed, da azi ce mai gatesti bun ? in afara de caracatita mi-ai adus aminte de sora mea si italia cu caracatita ta ... a venit odata sa ma ia de la aeroport de la roma seara tarziu si cand am ajuns la ea cica sa ma puna la masa ca m-a intrebat daca-s flamanda si eu zic, da un pic, si zice pai am caracatita cu nu stiu ce si nu mai stiu eu ce avea, dar cand am vazut oala cu caracatitele alea mici prin ea , bleahh... i-am spus sa imi dea un colt de paine cu ceva ca nu mi-e prea tare foame Dodo cum se mai simte ?

Alexina, bravo fetii ca papa, a mea de azi pana luni e in pauza, nu ii mai dau nimic... la cate mofturi mi-a facut sapt asta, o las sa mai uite si de luni o iau iar, am stat azi in dubii daca sa ii fac fructele sau nu, dar am spus ca nu mai ales ca mi-a vomat dimineata si e mofturoasa Pupa balerina pentru mine i reparat aparatul foto? ti-am spus ca te tin minte

Somleac, hai sa le fie de bine la nr3 si nr 4 sper sa nu mai ai nr 5 sau chiar 6 da cum frate au intrat atatia, sau a intrat o ea si a facut puii pe la voi pe undeva ? eu cu unul micut cat 2 dejte am facut urat , dapoi la 4 , valeuuuu Poze cu gasca ta cand ne arati ?

Gimihaela, unde ai disparut? ti-ai facut soba si stai la caldut ?hai treci la semnat condicuta

Lidia ce iti mai face printesa? tot se mai trezeste noaptea? papa bine tot ? la plimbare ai mai iesit ?

Simona cum e in vacanta ? cum te descurci cu temele? iti era dor ? cand ma gandesc ca aici scoala incepe la 4 ani.... trebuie sa profit din plin de timpul asta acum petrecut cu ea ca nu peste mult o sa mearga la scoala

Miki voi cum mai sunteti ? l-ai dus pe Vlad la gradi ? i-au trecut mucii Andrei ? tu cum mai stai cu injectiile?

Catank ia zi repede ce mai invarti? ce mai papa bun ochioasa dulce? mai stai cu soacra la o cafeluta ?

Persi cum mai e Raducul acum? pup sa treaca febra si sa nu mai faca sa ii dea emotii lui mami

irinuca tu pe unde te plimbi ? pe la piata sau la un ceai la mac?

Happiness, nu ai trecut sa ne dai de baut o cola si sa ne servesti cu tort ? sper ca sunteti bine si ieri ati petrecut frumos in familie

Moulineta, tu cam d emult lipsesti la apel ce-ti mai face zanuta ?

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

strumph - multumesc mult pentru ponturi.maine execut operatiunea sarmaua.iti trimit si tie o portie,ca doar m-ai invatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

a stat bebelina in picioruse si am facut si poze, o sa pun sa o vedeti

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

se vede ca azi fac mentosane online, nu ? e sarbatoare si e urat afara, piscoata e in patut se joaca

maryM, tu ce faci? bagi lemne in soba d enu mai ai timp de noi ? sa ma anunti cand ninge prima data pe la noi pe acolo

yvyana, nu ne-ai mai dat nici un semn de multisor, sper ca nu ne-ai uitat sa mai treci sa ne spui de voi

cami azi ce jocuri ai mai inventat pentru fete ? sau cum va jucati voi ? poze pe cand ?

Millie, eu stiu ca tu ne citesti dar nu inteleg de ce nu vii sa mai scrii si sa ne spui de printesele tale?

Lalely, cum mai e David? gata mucii? papa mai bine ? tu te-ai mai relaxat ?

lauriciu , tu ce mai faci ? cand mai ai timp sa vii sa ni-l mai arati pe Sebi si sa ne mai spui de voi

Dinora, nici tu nu ne mai iubesti ? hai la o barfa mica si o cafeluta, sa stii ca mi-e dor de tine

Alina06, sper ca saptamana viitoare dupa ce va mutati sa treci sa ne mai povestesti de voi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Strumph,multumim bine,doamne ajuta!
Acum s-a trezit si se zvarcoleste tot la mine-n brate sa ajunga la tastatuta.

Am vazut strengarel de Lavi si grasunel de Dya.

Am pus si noi ceva poze pe picasa.

Mergi la inceput

ioana si eu sunt tentata de o portie de sarmale , ca nu am mai mancat de mult de sambata trecuta, nici macar o sapt , dar ieri am cumparat ceapa si varza, deci.... maine cred ca le execut

Roxy, bravoooo petru Anastasia!!!! hai ca astept sa vad pozicileeeeeeeee

scrish tu pe unde esti? ai plecat deja la munte la smotru ? hai spor si sa vii cu forte proaspete ca doar prieteni care sa puna osul la treaba

magnolia voi cum mai sunteti ? ce mai face buburuza ? tu ai inceput munca sau muncesti de acasa ?

Bulina de voi ce ne mai spui ? cum e cu balaceala, inca ii place ?

MSBB tu chiar ca esti trecuta pe lista disparutilor, unde esti tu mai mami ? chiar deloc nu ne mai iubesti

Salo_sama, am sa vin cu batu dupa tine pai tu mami ce faci de nu ne mai scrii de atat vreme? tot cu laptopul i reparatii sau te-ai reapucat de afaceri si nu mai ai timp ? Petra ce mai face? pozici ??

Stefy, iar ai disparut... mama ei de criza cum iti da tie de lucru hai si aici ca zau ca nu am de gand sa imi fac cont de facebook ca deja sunt addiected enough de forum

_

Mergi la inceput

Raducu , you rock !!! demential !!! ce imi place aia cu fundu in sus da si aia cu freza-n vant si nefacuta, mai mami cum ai putut tu sa ii faci poza fara papion si gel in par? in unele poze seamana cu piscoata mea, cred ca ti-am mai spus... asa pleata in fata are si ea ... sa nu mai spun ca mor dupa buzele alea dulci ale lui ti-am spus eu tie mami, pusca... si cureaua lata ... hai ca prostesc , ma scuzi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Strumph, sunt pe aici, azi nu am mai iesit pt ca dupa plimbarea de 2 ore de ieri, cand am ajuns acasa, mucii Dariei erau iar lichizi
Deci astazi, poate un pic la shopping.
Oricum pe seara ne ducem la un restaurant cu finii si pe galusca o lasam la o matusa. Ca nu vreau sa o iau la restaurant, in fum de tigara, cu mucii ei. Speram sa fie ok, ca matusa asta are vreo 65 de ani si nu a avut niciodata copii. Daca totul merge bine, o sa mai abuzam de ea

Trebuie sa fac supica. Am bagat si noi carnita de vreo 2 sapt.
Carnea trebuie neaparat fiarta? La abur a facut cineva? La cuptor e ok?
Am facut ieri pui la cuptor pt noi si ma gandesc sa-i dau si ei azi din pieptul de pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna mamici

vaaai am avut o noapte de milioane
puiul meu a adormit la 23 si la 3 s-a trezit mofturos i se inchideau ochii si maraia si eu il leganam si el era asa suparat si l-am pus la san si nu voia nimic nu ii convenea nimic. abea la 6 a adormit pana la 7 cand s-a trezit urland. i-am dat un pic de calgel si s-a linistit, a papat un pic de tztzi si a adormit pt un sfert de ora si pana acum a mai dormit doar o ora. si nu se simte nici un dintisor. ooofff is moarta de somn.
va poop

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

vai fetele
eu sunt varza iar
mi-a cazut petrica din pat aseara
inaltime mica da s-a lovit la cap si sa zgariat putiun
am fost la farmacie sa iau rivanol si betadina sa dezinfectez
groaznic
offffffffffff
si de azi toata ziua in patutul ei