Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 18

roxy_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Multumimmmmmmmmm! M-ai facut asa de fericita cand am vazut mesajul tau! ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi avem culoare la casa!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la multi ani pui mic rares!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
Iarta-ma mami! Chiar nu l-am vazut, nu stiu cum de am sarit peste, dar acum am luat-o de la capat cu cititul si l-am vazut. SArut mana din suflet. M-ati facut asa fericita ca v-ati amintit ca e ziua iubirii vietii mele, nici nu va inchipuiti.
Cum mai e Lucas, cum mai sunt bubitele?
Inca o data imi cer iertare, dar eram cu Rares in brate si poate d-asta nu l-am vazut, ca el tot apasa pe taste.

Nasterea miracolului meu
Mami

mandreeac spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi andreea dar mesajul meu nu l ai vazut???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
Iertareeeee mami!

Nasterea miracolului meu
Mami

mandreeac spune:
Strumphy cum varsa cu jet sau nu? Daca e fara jet s-ar putea sa fie de la dinti. Daca e cu jet, trebuie urmarita si sa incerci sa o hidratezi cum poti, asta e cel mai important si asta evident daca varsa de mai multe ori. SUnt saruri de rehidratare de la Humana Electrolyt se numesc.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011

ailed_dota spune:
tb sa fac supica si sa ies cu ele afara
va pupez!:D
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

AllyLaur spune:
Buna ziua mamici!
Strumpitz,ti-au raspuns fetele....eu stiam ca pe loc se pune bulion si dupa cel mai eficient etse sprayul cu propolis.

madutza_bra spune:
strumph, piscotica posomorata. poate de la vremea asta nasola nu prea mai are chef de chicoteli. Sfatul deliei e fbun: hidratare
tb sa ies putin dupa iaurt, fructe si painica.
Am uitat sa va spun de Cristi: mi-au spus educatoarele ca mananca fff bine, nu se uita nici stanga, nici dreapta. Baga repede la ghiozdan , fara bavetele si nu se murdareste deloc
. Nu stiu cum reusesc educatoarele sa-i tina pe toti 20 si ceva curati la masa...
am fugit

mandreeac spune:
citat din mesajul lui AllyLaur La multe lunite bebe Rares Andrei!!! Sa fii sanatos,voios si la punga gros ![]() Eduard Andrei ![]() |
Multumim mami! Ce face puiutul tau nazdravan?

Nasterea miracolului meu
Mami

roxy_s spune:
citat din mesajul lui AllyLaur La multe lunite bebe Rares Andrei!!! Sa fii sanatos,voios si la punga gros ![]() Eduard Andrei ![]() |

ce tare ai fost

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)