Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

seara buna!
si eu prin zona . nu mai pot zice ca am venit la semnat condica. scriu deja ff rar..a pot zice ca sunt doar cu contract de colaborare ala cel mai scurt parca de 4h

acum pazesc niste biberoane sa se sterilizeze
apropos de mult m vrut sa va intreb..voi mai prestati asta?
parca e cam pierdere de timp la cate baga fimea -n gura....dar am zis sa i le mai sterilizez macar o luna

nu am citit nimic..sunt in urma si pe la cap trecut parca pag 15...+12 deci am ceva de lecturat
ce imi pare rau e ca citesc ca sunt mai multi bebei bolnaviori
micutii sa le treaca repede mucisorii
sunt nerabdatoare sa citesc ce a facut azi Dodo...off mai Ailed ce ghinion si pe tine...saracutza de Maria cred ca s-a simtit vinovata
vb si de siropele de tuse..aveti grija ca eurespalul nu ajuta mult ...de la stefy stiu ca e mai mult un antinflamator. e mai mult in faza cand tusea nu-i productiva....daca tuseste productiv deja bb are nevoie de un expectorant gen humex,ambroxol ....sa curete/fluidifice..ca tusea in sine nu trebuie sa va sperie..e chiar benefica

acum sa va mai zic si de noi..ca tot vb de dintuci si alte nazdravanii
-noi declaram ca nu avem nici un dinte si nici in plan din ce vad eu
deja a inceput sa doarma tun noaptea de la 21 la8.30-9 dimi...gingiile acum le are normale
-mucisori inca mai avem...am dat si granule de la somleac si ce a zis dr....apropos sinupretul se poate da 10pic/2ori zi...nu mai tuseste dar se mai simte incarcata....oricum zic ca am depasit obstacolul
-si-a revenit cu papa..160-220 fructe...astea nu prea ii plac tare mult
la fiecare pranz papa un recipient avent de legume pasate cu ce e la rand ou/carne /ficat .seara un iaurt cu o lingura cu varf de cereale ''7cereale'' cu lapte de la milupa....Alexina eu ii pun cerealele ei preferate in orice cand vad ca nu prea are chef de papa si sunt din acelea cu lp in ele....ca cele simple de la nestle nu le-a agreat....si acolo un varf de linguritza cat sa simta ea gustul ce ceva care-i place tare mult si ii deschide apetitul

-mergem in picioruse de dam roata patutul
-sta in picioare tinandu se doar cu o mana de tablia aceea de la pat sau de canapea
-zburda tot parterul in premergator..deja a devenit obraznica cu florile le ciufuleste de nu se vad..trebuie sa le urc pe etaj sau in mansarda
nu eram adepta premergatorului dar fina l-a sunat pe sot sa-l intrebe daca vrem premergatorul lor si fara sa ma intrebe sotul s-a dus si la luat si a venit cu el acasa...si de cum a pus-o pe fisa in el a fost asa incantata..dar nu o tin mult...nu mai mult de 10 min.
-ne jucam ,ne toata ziua.ea vine si ma pupa /mozoleste de saliva..ba se napusteste uneori la fata mea de simt cu isi infige gingia in pometele meu....asta se numeste joaca de-a tigrisorul si scoate si un chiuit ragusit asa
face bravo si scuipa...astea s meritele lui sorasa....de scuipat chiar nu aveam nevoie sa o invete ...dar daca tot baleste sa foloseasca balele constructiv...gata cu lauda
a, ar trebui sa inchei asa..m-a terminat ..si abia e inceputul

fug sa va citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Strumph,incearca cu iaurt sau ci albus de ou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

deea si eu ma oc cu cristian cum ai povestit tu de-a tigrisorul. ma prde de fata si vrea sa ma muste si mai scoate si sunete ciudate
strunfi incearca cu sare mare. pune pe roseata sare si stai asa un timp sa nu cada.
persi poop sa treaca repede febra. cand a avut puiu meu febra ii dadeam 3 ml de ibalgin si ii luam temperatura la fiecare 2 ore si cand crestea ii mai dadeam o doza de ibalgin si daca nu ar fi scazut la recomandare medicului trebuia sa ii dau zinnat care e antibiotic. multumesc lui Dumnezeu ca a tinut doar 3 zile si nu a avut mai mult de 39 cu 1
am pus si eu pozeee
vanb si vise placute

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

somleac mai pui te rog si tu remediul homeopat pt muci ? ca ma declar invinsa avem peste 10 zile si nimic, mi se pare ca si abuzez de picaturi trebuie sa fac ceva..

si inca ceva, de unde le cumpar ?

mami de 2 prichindei

Pentru muci albi asa ca spuma HIDRASTIS CH 15 ( asta e dilutia)5 granule se dizolva intr-o siringa de nurofen cu un ml-max 2 de apa plata. Se da de 3 ori /zi, adica 3 siringute Da?

Nu stiu unde le gasesti. La farmacie , dar nu toate farmaciile vand produse homeopate. Asta trebuie sa se descurce fiecare loco.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Lavi daca n-are ganglioni nu e rubeola. In schimb poate fi roseola infantis. Si cred ca asta e ca asta da febra mare fara alt simptom si trece ( febra ) in momentul in care apare eruptia.

PS Luca e mortal, iar Yasmi o printesa.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Capturat nr 3 si 4 . Uffff cand se termina ca mam saturat sa umblu cu stomacul ghem prin casa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

seara buna!
face bravo si scuipa...astea s meritele lui sorasa....de scuipat chiar nu aveam nevoie sa o invete ...dar daca tot baleste sa foloseasca balele constructiv...gata cu lauda
a, ar trebui sa inchei asa..m-a terminat ..si abia e inceputul

fug sa va citesc

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

Ce mi-a placut

Mergi la inceput

Poftiti la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo eu totusi nu cred sa fie vb de o boala a copilariei in aceste conditii....cred ca sunt de la caldura/temperatura.

mamica implinita cu 2 comori !!

eu insa sunt sigura ca a fost, febra mare a lui ARsenie prea a fost corelata cu bubitzele...si le-a facut dupa cele 3 zile standard de febra. Nci un dinte nu i-a iesit, deci exclus..oricum nu puneam eu febra asa mare pe seama dintilor.
Plus ca a avut 3 zile bubitzele, unele apareau, altele dispareau..dc ar fi fost de la febra apareau toate odata.

Va servesc cu si va spun neata...ca aseara am disparut iar precum magarul...

PS. aaah, si arsenie a avut umflati ganglionii

Mergi la inceput

Am si eu un stres major. Dupa ce asteptam de 3 luni sa ne vina usile de la parter, ieri ne-au zis cei de la firma ca nu ne mai pot face culoarea pe care ne-am ales-o. Si nu gasesc nimic altceva sa-mi placa. Singura solutie ar fi sa le facem tot nuc ca pe cele de sus, dar nu-s multumita deloc de ele ca se vede fiecare urma, de fapt nici cand le sterg nu ies bine decat daca le frec pana imi dau duhul.

Mergi la inceput