Tigai ceramice

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura.carol

DM este un magazin cu produse din Germania si se gaseste in fiecare galeria Real.
Laura mami de Sofia 11 luni si Denisa 5 ani si 8 luni

da-mi voie sa te contrazic un pic. la noi in ploiesti, galeria real NU are magazin DM; exista un magazin DM, in zona de nord a orasului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.carol spune:

da, CorinaDani , eu nu am de unde sa stiu in alte orase, fiind din Bucuresti, ma refer la acest oras, am uitat sa specific
Laura mami de Sofia 11 luni si Denisa 5 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Am vazut in catalogul Selgros o tigaie gen dry cooker la 35 Ron. Ce parere aveti, e buna de ceva, lipeste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui rapsody

Am vazut in catalogul Selgros o tigaie gen dry cooker la 35 Ron. Ce parere aveti, e buna de ceva, lipeste?

cu siguranta nu este cea originala. pe aceea o am eu si pot sa spun ca sunt multumita de ea.
intre timp mi-am achizitionat si tigaia cu interior ceramic din carrefour (marca proprie), este excelenta. nu se lipeste nimic, se curata foarte usor. am preparat in ea clatite, omleta, friptura, legume gratinate, orez cu legume.
pont : daca nu o gasiti in varianta cu tot cu capac de sticla, puteti cumpara capac separat, la dimensiunea dorita, din selgros, sunt niste capace no-name foarte ieftine, 18 lei.

Mergi la inceput