Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ludmila_p85 BUNA ![]() Am fost la control cu Vladut azi .Vladut a uimito pe doctor dar si pe mine avem 9 kg!!!! ce bucuroasa am venit acasa!!! cu inaltimea stam mai prost,cica am crescut doar 1 cm in 3 luni de zile,eu una nu prea cred! deci avem 9 kg si 77 cm ,in rest sintem bine,fara raceli,doar cu mirieli![]() |
Felicitari pt asa vesti bune!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_2008
si pe mine ma uimesc pe zi ce trece cu lucrurile astea. sunt extraordinari de perspicace si atenti la detalii care de care mai de nebagat in seama. Si Mateo intr-o seara tot imi arata ata-ata mac-mac pe dulapul care e de 1,70m !!!ma uit eu vreo 10 min ,nu imi dau seama ce rata vede el pe dulap,dupa care imi dau seama ca pe biberonul chicco e desenata timid o ratusca roz!!!!!!!!!!am ramas si eu masca ca tine Cris! pupam frumoasa rusoiaca mica si mare![]() Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |

paula_m spune:
Histamina, si eu sunt socata de povestea ta. Crunta!! Nu le inteleg pe colegele tale...vezi ca femeia in toata sarcina a stat cu perfuzii si sti ca are pb, si se mira ca ai pb!!!
.Dar banuiesc ca te-ai obisnuit cu rautatea lor, nu le mai baga in seama.
Nu prea am inteles eu mare lucru din ce ai scris tu, pt ca nu m-am lovita de termenii folositi de tine ( si sper sa nici nu o fac vreodata), si nu stiu daca am inteles bine...esti alergica la fff multe alimente? Si la multe medicamente? Si cum ai reusit sa rezisti la durerile de dupa cezariana? Eu cred ca imi pierdeam mintile de durere? Nu ai putut naste natural?( macar acolo nu prea doare dupa...) Si nu ti-a fost teama ca ce ai tu se poate transmite genetic copilului? Multa sanatate iti doresc, si putere!!!
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
histamina spune:
va multumesc,dar,sincer,chiar nu merit nimic.
e absolut normal.
avem asa, 74 de cm de la 42 de cm si 6,680 kg

de la 1,550 kg, scor Apgar 6.
revin maine cu o reteta bestiala de tort cu mere coapte si crema d eiaurt.yammyyyyyyyyyy
pup toate fetele.va multumesc pt sustinere si primire.
povestea nasterii strumfului o gasiti la nasterea unei stele- Sebastian minunea mea

crissteo spune:
Denisa, multumesc mult pentru ideile despre cu ce merge inlocuit laptele de vaca si pentru bloguri. O sa ma apuc de studiat. Si mie mi-e frica sa le fac un regim foarte sanatos, mai ales ca la gradinita mananca de astea obisnuite, ca noi toti, colegii isi fac ziua la MacD, in parc au pungu cu diverse, asa ca macar acasa sa manance mai sanatos.
Inca nu stiu cum sa impac lucrurile, dar tre sa mai studiez un pic si sa ma decid.
Histamina, esti minunata!
Iti doresc sa intalnesti oameni cu suflet deschis si sa-ti pastrezi optimismul si vointa. Pupam puiul tau minunat! Zile bune.
Cris2010 spune:
Daca ieri am laudat-o, vin si eu azi ca Ochidut si cu cele rele
.
Si noi dormim foarte, foarte prost noaptea. Crispro
.
Si adormim si mai prost, in sensul ca dureaza catodata si o ora jumate ca sa adoarma, timp in care incercam cam toate variantele de adormire... si asta si ziua si noaptea
.
Exista vreun delfinas caruia sa nu-i placa painea?![]()
SN adora painea. E cea mai fericita cand ii mai dau cate o firmitura
.
Crize de personalitate facem si noi. Ea urla si eu ii explic de ce nu are voie si o iau de la fata locului. Cred ca toti copiii trec prin faza asta. Cred ca este important sa nu cedam si sa fim consecventi ca astfel asociaza ca "datu-l cu fundul de pamant" cu obtinerea de obiecte, etc nepermise si e rau cand sunt mai mari si fac crize de genul asta.
Cris2010 spune:
Off topic
Pentru cine are timp si cine e interesat, va vorbi cumnatul meu despre varice pe Antena 2 la ora 16.00.
eladea2005 spune:
fetelor, va trimit si voua (fara intentia de a va speria), un site cu articole referitoare la www.sanatatesiviata.ro/alimentatie-nesanatoasa/11-alimente-procesate/313-danone-recunoaste-minciuna-toti-producatorii-folosesc-bacterii-din-flora-vaginala-rect-fecale-si-tractul-uro-genital-modificate-genetic-din-excremente-de-porci-si-alte-animale-activia-si-actimel-nu-au-efecte-benefice-asupra-sanatatii-sunt-nocive-" target="_blank">sanatate... cititi cu atentie...concluziile le trageti singure...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
"Povestea Danone" o stiam
nu consumam nici un produs de la ei iar cand vad copii mici ca beau Actimel mi se zbarleste pielea pe mine 
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

.Vladut a uimito pe doctor dar si pe mine