Pufi de ian-feb 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

rux De ce nu mai mergeti si la alta gradinitza ca sa aveti cu ce compara?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

gata, nu mai vreau la aceasta gradi!
argumente - copii mari stau la parter, iar cei mici la etaj, bucataria la parter, sala sportiva la etajul 2, deci zilnic au treaba cu scarile urca-coboara si nu prea stiu cum se poate descurca o singura educatoare cu 6 copii mici pe scari, daca de ex. 3 din ei au nevoie de sprijin, o manutza de ajutor cum e fiu-meu... plus scarile sunt de gresie foarte alunecoase si parapetul are gauri prin care poate sa incapa liber un cap de copil... si daca sunt 3 angajate la 2 grupe, si un copil trebuie schimbat de pampers, mers cu el la olitza cu cine raman restul copiilor? sala nu e amenajata corespunzator, n-am vazut nici macar o minge cat de amarata pe acolo... n-au curte interioara... plus statia de autobus, se trece spre gradi pe o zebra la care trebuie sa faca stop 3 sensuri de vehicule, printre care unul in curba, tre sa fii cu ochii in patru...

pe de alta parte... nashul copilului care are 2 copii la alta gradi, ne-a rezervat un loc la gradinita lor (vorbit cu directoarea), si zicea ca organizam transportul copiilor spre si de la gradi cu masina de serviciu, plus ca va fi in grupa cu cea mica si intentia noastra e sa-i apropiem pe copii, sa se cunoasca si sa fie prieteni (tatii sunt prieteni din liceu si de-a lungul vietii au "stat impreuna" in sensul ca sotul meu nu l-ar parasi pentru un alt job, pentru ca sunt... prieteni...si-mi mareste si salariul cu cat costa gradi... nu risc sa ma pun rau cu sefu... evident ca as zice pas daca cealalta gradi ar fi supergrozava, dar nu pare a fi... poate dupa 3 ani...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

rux De ce nu mai mergeti si la alta gradinitza ca sa aveti cu ce compara?

_

Sondaj de sezon

gata, nu mai vreau la aceasta gradi!
argumente - copii mari stau la parter, iar cei mici la etaj, bucataria la parter, sala sportiva la etajul 2, deci zilnic au treaba cu scarile urca-coboara si nu prea stiu cum se poate descurca o singura educatoare cu 6 copii mici pe scari, daca de ex. 3 din ei au nevoie de sprijin, o manutza de ajutor cum e fiu-meu... plus scarile sunt de gresie foarte alunecoase si parapetul are gauri prin care poate sa incapa liber un cap de copil... si daca sunt 3 angajate la 2 grupe, si un copil trebuie schimbat de pampers, mers cu el la olitza cu cine raman restul copiilor? sala nu e amenajata corespunzator, n-am vazut nici macar o minge cat de amarata pe acolo... n-au curte interioara... plus statia de autobus, se trece spre gradi pe o zebra la care trebuie sa faca stop 3 sensuri de vehicule, printre care unul in curba, tre sa fii cu ochii in patru...

pe de alta parte... nashul copilului care are 2 copii la alta gradi, ne-a rezervat un loc la gradinita lor (vorbit cu directoarea), si zicea ca organizam transportul copiilor spre si de la gradi cu masina de serviciu, plus ca va fi in grupa cu cea mica si intentia noastra e sa-i apropiem pe copii, sa se cunoasca si sa fie prieteni (tatii sunt prieteni din liceu si de-a lungul vietii au "stat impreuna" in sensul ca sotul meu nu l-ar parasi pentru un alt job, pentru ca sunt... prieteni...si-mi mareste si salariul cu cat costa gradi... nu risc sa ma pun rau cu sefu... evident ca as zice pas daca cealalta gradi ar fi supergrozava, dar nu pare a fi... poate dupa 3 ani...

--------------------------------------------------------------------------------------------

pai tot 'raul" spre bine, nu? foarte ciudat sa tii la etaj copii mici...nu inteleg...zau, eu nu as fi dat autorizatie pt asa ceva...si cica unde sunt spatii cu pitici, aka gradinite, si scarile/treptele se dimensioneaza altfel.

da., neata! si mersi de cofi, larisel, sa va de-virusati cat mai repede.

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

larisel mersi de cafea...am nevoie

sa va zic ca ieri dupa masa si azi noapte nu a mai avut Dragos febra iar azi de diminetza la 6 ardea..39.8
ma duc la dr azi...astept sa se scoale...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza

larisel mersi de cafea...am nevoie

sa va zic ca ieri dupa masa si azi noapte nu a mai avut Dragos febra iar azi de diminetza la 6 ardea..39.8
ma duc la dr azi...astept sa se scoale...

Of, saracutul Dragos...asa fac ei febra, ori seara, ori dimineata...asa a facut si Dani...du-te la doctor sa aflati ce are. Alte simptome nu are? Doar febra?
Oare pana la ce varsta se mai face chestia asta cu virusi care dau febra? Viroze si tot tacamul? Dani a facut prin primavara asa, 3 zile de febra f mare, inclusiv 40, a 4-a zi a erupt bubite pe piele si i-a trecut febra complet. Bubitele s-au espompat in 2-3 zile.
Pupam sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

nu bf...doar febra...am sunat dr..ne asteapta..acum astept sa se trezeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Super aranjament. Cealalta gradi (propusa de nasul/sef) e de stat? Si pe mine m-ar tenta sa il duc la stat, dar stiu ca nu se prea ocupa de ei, decat daca esti in vorbe cu educatoarele, daca le duci cadouri, etc, iar eu nu prea am disponibilitate sa alerg dupa cadouri si sa tin minte tot sfintii si toate zilele de nastere si alea cand se dau cadouri....
Daca iti si mareste salariul cu cat costa gradi...atunci e f bine. Apropo, cat costa gradi la stat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Super aranjament. Cealalta gradi (propusa de nasul/sef) e de stat? Si pe mine m-ar tenta sa il duc la stat, dar stiu ca nu se prea ocupa de ei, decat daca esti in vorbe cu educatoarele, daca le duci cadouri, etc, iar eu nu prea am disponibilitate sa alerg dupa cadouri si sa tin minte tot sfintii si toate zilele de nastere si alea cand se dau cadouri....
Daca iti si mareste salariul cu cat costa gradi...atunci e f bine. Apropo, cat costa gradi la stat?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

nu e gradi de stat, tot particulara! si am chat-uit cu nasha copilului despre gradi si mi-a zis ca ii place la "noi" si ca poate isi muta ei copiii dincoace... ca si acolo scari in melc si acolo purtati de colo-colo si cam stramt si inghesuit si ca acolo nu stie ce face copilul ei, stie doar ca merge la gradi si... de ex. joi merg la sedinta cu parintii la un seminar despre dezvoltarea copiilor si metoda si ce mai trebuie sa facem noi parintii acasa, si dincolo nu-i cheama nimeni la nicio sedinta despre dezvoltarea copilului...

solutii ar fi... sa se monteze niste presuri antiderapante pe scari... sa fac un macrame care sa umple golurile parapetilor de la scara... sa mute copii mari sus si pe cei mici jos sau... nu stiu...

zicea ca la cele de stat a vazut si saltelute direct pe podea... ca le dau crenvursti si margarina si ca nu prea le acorda atentie fiind si multi...

ce complicat...

Mergi la inceput

noi anul asta am facut doar 2 viroze de vreo 2-3 zile fiecare ultima data cu febra 38,5 tratat cu oscilococinum si influcid homeopate si atat!

episodul, de fapt episoadele cu febra foarte mare le-am avut in ian-febr si a fost infectie urinara cu E coli...

ale, poate la voi e doar o boala a copilariei. Mergeti la medic si asteptam si noi "verdictul"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Apropo, cat costa gradi la stat?

Pt gradinita de stat nu exista o taxa anume. Se plateste la inceputul anului un fond al clasei pt detergenti, hartie igienica, etc si se mai strang niste bani pt rechizite. Anul asta de ex noi am stabilit de comun acord (parintii si educatoarea) o suma de 200 lei in care sa ne incadram cu fondul clasei+ rechizite+ cadourile de Craciun.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Servitzi-va cu o cafelutza la inceputul unei zi superbe... asha va fi pt ca asha trebuie sa fie!

Noi (3 fete cucuiete) suntem toate virus-ate cu muci, gat usturator etc ... sper sa treaca pana vineri, cand ash fi dus fetele la gradi.

_

Sondaj de sezon

Sarumana pt cofee.

De la plaja de duminica vi se trage? Hai ca n-aveti timp de raceli acum ca bate gradinita la usa. Sa va faceti bine repede.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput