Pufi de ian-feb 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Inca unul si ma duc...

Din seara asta am inlocuit tetinele biberoanelor cu www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/245-philips-avent/2590-tetina-de-formare---avent-magic.html" target="_blank"> astea . Le face praf cu dintii pe cele obisnuite. La prima gustare a fost incantat. Sa vedem ce zice la biberonul de maine dimineata.

Si in curand cred ca vom avea un canin. Nu sunt sigura pt ca nu prea ma lasa sa ma uit si nici nu-l simt inca la deget, dar totusi parca se vede acolo un cerculet alb. Cam tarziu as zice... dar realizez ca e mai bine asa pt ca pare sa nu sufere foarte tare din cauza asta (sa nu vorbesc intr-un ceas rau). Imi aduc aminte ca la Mara a fost jale cate o saptamana pana ii spargeau gingia ... asta pe la 1 an si jumatate. Cred ca alea cateva luni in plus ii fac sa suporte altfel durerea... sau poate e el mai barbat .

Gata pe ziua de azi. Ma duc la .

Noapte buna.

Mamica fericita de Mara si de David

La partea cu suportatul durerii mai bine si eu tind sa cred ca e asa.
Sa nu ma injure fetele care s-au chinuit cu masele&co dar mi se pare ca Mara suporta foarte usor iesitul lor. Bine....nu le avem pe toate si mai sunt si caninii de iesit.

Cu centrala mai bine ca a iesit asa, daca pica peste 6 luni si nu-l mai gaseai pe nene.....

Pupici multi!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ale sper sa intri maine sa dai cafeaua si vesti bune despre Dragos.

Larisel noi suntem bine, multumim de intrebare. Nu stiu cand mai ajung la Cta, as merge mai degraba la munte perioada asta. Oricum..va sunam daca venim.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neazta

haideti la

din pacate vesti bune nu am...l-am pazit pe Dragos toata noaptea...a tinut-o in febra...ii scadea..ii crestea...punctul culminant a fost la 5:30 azi de dimineatza...i-am dat antitermicu la 5 si m-am bagat si eu la somn langa el...m-am trezit totusi si cand i-am pus mana pe frunte ardea pur si simplu...instant l-am infasurat intr-un cearceaf umed...a urlat saracu...cred ca m-a auzit toata scara...dupa 2 ture de impachetari i-am luat temperatura 40.2...nu vreau sa ma gandesc cat era inainte de cearceaful ud...acum a adormit in sfarsit...dar tot e cald...nu asa fierbinte dar febra tot are...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

neatza si la noi!

ale, cum amani tu vizita pe la medic... of, eu am trecut prin asa ceva si nu-i doresc nimanui, bine ca a suportat febra si n-a facut convulsii la o febra atat de mare... afla totusi care e cauza... si da-i vitamina C sa scurtati episodul.

uuu canini, la noi au iesit toti patru si toti odata, in afara de maini bagate pana la cot in gura si niste scanceli noapte si o viroza de 2 zile a fost ok, n-am folosit calgel, ca-mi tot spuneati ca e apa de ploaie, per total a fost suportabil, ceea ce va urez si voua!

nyny, bine ca ati rezolvat cu centrala! si noi am stat anul trecut vreo 4 sapt fara apa calda, cumparasem deja un incalzitor instant, dar nu l-am mai instalat, am facut baie la lighean, incalzeam o cratita de vreo 10 l de apa si cu ea ne spalam vreo 2-3 insi... nu stiu ce ne mai asteapta in iarna asta, ca s-au strans iar datorii la asociatie...

ce vroiam sa mai zic... de sotul meu cel funny... m-am apucat duminica sa fac o supa de pui (vindecatoare) si-mi trebuia 4 kg de carne de pui, 1 kg de morcovi si altele printre care 1 nap suedez... sotul ma intreaba, daca nu gaseste suedez la piata, poate sa ia unul finlandez? (bineinteles ca nu e de gasit nici macar romanesc, dar mite suedez)...

si sa ma plang de pitziponcii de liceu... Ella a gasit o punga jolidon pe-acasa si zicea ca tre s-o ia la scoala, chiar daca nu are lenjerie de la jolidon, colegii sa creada ca are... si noi, ce au pungile Bila sau cele de rafie? nu sunt cool! intrarea la balul de anul asta e 10 lei si un coleg de-al ei a bagat o tzafna, ca-i prea ieftin, ca pentru sarantoci! si telefoane...!!! nici nu vrea sa auda de telefonul ei nokia simplu, se poarta touch-screenurile, qwerty-urile, htc-urile de minim 5-6 mil... un telefon decent pentru ei se invarte in jurul sumei de 10 mln... si media pe clasa la chimie la testul initial e de 3,07... ce fel de generatie e asta???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

amazing, copilului meu ii place debussy...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
[ce vroiam sa mai zic... de sotul meu cel funny... m-am apucat duminica sa fac o supa de pui (vindecatoare) si-mi trebuia 4 kg de carne de pui, 1 kg de morcovi si altele printre care 1 nap suedez... sotul ma intreaba, daca nu gaseste suedez la piata, poate sa ia unul finlandez? (bineinteles ca nu e de gasit nici macar romanesc, dar mite suedez)...

si sa ma plang de pitziponcii de liceu... Ella a gasit o punga jolidon pe-acasa si zicea ca tre s-o ia la scoala, chiar daca nu are lenjerie de la jolidon, colegii sa creada ca are... si noi, ce au pungile Bila sau cele de rafie? nu sunt cool! intrarea la balul de anul asta e 10 lei si un coleg de-al ei a bagat o tzafna, ca-i prea ieftin, ca pentru sarantoci! si telefoane...!!! nici nu vrea sa auda de telefonul ei nokia simplu, se poarta touch-screenurile, qwerty-urile, htc-urile de minim 5-6 mil... un telefon decent pentru ei se invarte in jurul sumei de 10 mln... si media pe clasa la chimie la testul initial e de 3,07... ce fel de generatie e asta???

Off topic: de ce 4kg de carne? In cat timp o mancati? Eu/mama fac supa din aprox un sfert de gaina, fie pulpe cu piept, fie aripi cu spate....o mancam in 2-3 zile. 4kg de carne nu cred ca mancam intr-o luna toti 3......
Asa...deci de ce iti trebuia 4kg de carne? Cata supa iese?

Ref la telefoane si generatia de azi...da, asa e...dar mai cred ca e important ca toti parintii sa vorbeasca cu diriginta/conducerea scolii/ liceului, (daca ei nu se autosesizeaza) sa fie interzise telefoanele in incinta scolii. Complet. Nu se practica chestia asta? Pt ca oricum sunt diferente financiare intre copii, e normal, nu toti iti pot permite sa dea tanarului un tel cu touchscreen ....sau poate si-l cumpara singur dupa ce spala masinile, vasele, face paturile si e remunerat pentru fiecare activitate. Chiar tu ai mai zis asta pe aici. E o generatie twisted, dar n-ai ce face. Astia suntem.
Oare cum o fi prin alte tari?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
[ce vroiam sa mai zic... de sotul meu cel funny... m-am apucat duminica sa fac o supa de pui (vindecatoare) si-mi trebuia 4 kg de carne de pui, 1 kg de morcovi si altele printre care 1 nap suedez... sotul ma intreaba, daca nu gaseste suedez la piata, poate sa ia unul finlandez? (bineinteles ca nu e de gasit nici macar romanesc, dar mite suedez)...

Off topic: de ce 4kg de carne? In cat timp o mancati? Eu/mama fac supa din aprox un sfert de gaina, fie pulpe cu piept, fie aripi cu spate....o mancam in 2-3 zile. 4kg de carne nu cred ca mancam intr-o luna toti 3......
Asa...deci de ce iti trebuia 4kg de carne? Cata supa iese?

Ref la telefoane si generatia de azi...da, asa e...dar mai cred ca e important ca toti parintii sa vorbeasca cu diriginta/conducerea scolii/ liceului, (daca ei nu se autosesizeaza) sa fie interzise telefoanele in incinta scolii. Complet. Nu se practica chestia asta? Pt ca oricum sunt diferente financiare intre copii, e normal, nu toti iti pot permite sa dea tanarului un tel cu touchscreen ....sau poate si-l cumpara singur dupa ce spala masinile, vasele, face paturile si e remunerat pentru fiecare activitate. Chiar tu ai mai zis asta pe aici. E o generatie twisted, dar n-ai ce face. Astia suntem.
Oare cum o fi prin alte tari?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

pana la urma am facut supa din 1,5 kg carne de pui... asa e reteta supa de mancat cand esti racit... cu 4 kg de carne, 1 kg morcovi, 2 napi, 5 tulpini lujeri de telina (sotul imi zice ca la noi nu se gaseste asa ceva ca e o chestie americaneasca), cum ziceam un nap sedez unul normal un cartof 1 ardei gras verde unul galben si unul rosu 2 cepe usturoi patrunjel marar radacina telina pastarnac...
ies cam 3 l de supa pentru ca se face foarte concentrata!

nu sunt pentru interzicerea telefoanelor, e important sa poti tine legatura cu copilul tau (mai ales eu care sunt panicoasa rau cand copilul imi intarzie juma de ora)... Ela ar face bine sa nu puna botul la toate fitzele, sa fie mai relaxata in privinta tendintelor turmei si de asta ii facem capul mare in fiecare seara... important e ca-si da seama de toate stupizeniile, dar nu are curaj sa le ignore sau sfideze, are nevoie de comunitate...

Mergi la inceput

am citit in cartea despre secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata despre evitarea microbilor... tocmai de aceea am evitat sa semnez o reteta la farmacie cu pixul farmaciei, m-am folosit de pixul meu (strecurat strategic in geanta, de fiecare data il uitam), mi-am luat si dettol solutie cutanata si ma iau de maina cu sorina... voi dezinfecta mai des manere mouse tastatura cos de cumparaturi sper doar sa nu devina o manie si sa nu exagerez...

(tot in carte scrie ca nici sa te speli pe maini prea des nu e bine ca se distruge bariera de protectia naturala a pielii).

Mergi la inceput

am gasit un site cel putin interesant... preturile mi s-au parut accesibile chiar si pt mine o zgaraie branza...

http://www.jucariidinlemn.com/category/jucarii-montessori_2294_p1.aspx

nu stiam ca exista jucarii montessori...

editez cu un ... wow nu stiam ca exista carticele de baie! Kay si-ar dori asa ceva ca el vrea cu cartile in baie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

ruxita am sunat dr de ieri...m-a intrebat de alte simptome..i-am explicat ca nu are nimic..mi-a spus atunci antitermice si hidratare..si m-a intrebat daca sunt cazuri pe la gradi de boli contagioase...a zis sa nu il scot din casa si daca apara orice alt simptom sa il sun...a zis sa asteptam azi si maine sa nu fie vreo boala a copilariei...daca nu..reevaluam si facem si alte investigatii

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput