Clasa I * 2011 - 2012 * [11]
Raspunsuri - Pagina 10
cosmina_p spune:
Fiica-mea s-a inscris la concursul PITICOT,la abecedar si matematica.Amandoua se desfasoara in decembrie(pe 8 si 18)si costa 14 lei fiecare.
Referitor la culegeri...la matematica folosesc CAMPIONII CIFRELOR(li se dau si teme pt acasa din ea) iar la abecedar,SA CITIM CU ANA(pe asta inca n-a luat-o la scoala).
iahim spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antoemma Este o colegere mai subtirica, de 33 pagini: Magia cifrelor (Ed. Edu). Are si un CD cu ceva explicatii, exercitii si jocuri. Eu am scanat-o ca sa o am si la a doua fetita pentru ca e mai atractiva pentru ei, avand multe imagini. Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi) Mami de 2004 si 2010 |
Cred ca stiu,au primit oferta si la copilul meu la clasa.Doamna avea o carte cu cd si inca una.
albinutza spune:
Noua doamna nu ne-a zis de nici un concurs:( oare de ce?
As fi vrut sa participe si Cosmin, asa doar sa se obisnuiasca cu ideea de concurs.
cosmina_p spune:
albinutza,si eu tot de asta am incurajat-o sa mearga la concurs...ca sa aiba idee ce-i aia o competitie!!!Si l-am intrebat pe inv daca se vor da si premii de consolare.
Cred ca ar trebui s-o intrebi pe invatatoare despre concursuri.La noi li s-a cerut intai parerea copiilor apoi acordul parintilor.
Mada spune:
buna fetele, la noi nu s-a anuntat nimic de niciun concurs.
fetelor eu cred ca turbez cu scoala asta.
ieri a avut test fulger la mate cu numere pare si impare pe care evident ca nu le-a stiut, eu apucasem sa-i explic ceva vineri, dar nu am insistat foarte mult
suntem la cifra 9 de ieri, si la n mic de mana azi (a, A, m, M, u, U -le-au facut pana acum)
m-a turbat cu scrisul spre exemplu la asta um (scris de mana) ei ii iese im pt ca nu-l termina pe u si se apuca de m, nu stiu daca ati inteles.
i-am spus de zeci de ori sa verifice literele si numai dupa ce a terminat una sa se apuca si de cealalta.
suntem mult inainte vad eu si cu greu va spun sincer facem fata, teme multe in continuare. trebuie explicat tot fiecare in parte pt nu pot trece cu ea mai departe cand vad ca nu a inteles
la romana a mai impuscat ieri un suficient pt a depasit de 4 ori randul la a mic.
eu nu ma plang de note, pe mine ma streseaza ea , ca am senzatia ca nu face fata.
aveti cumva idee de programa de clasa 1, pt ca vreau s ama uit un pic pe ea sa vad ce o sa mai faca in clasa 1 macar sa stiu la ce ma astept.
va pup si o zi buna
Ilinca si Rares
anda141 spune:
La noi la scoala inca nu au inceput literele, deci nici la "a" nu sunt. Iar la cifre au ajuns la 7.
Am aflat cum se numeste concursul din decembrie: Olimpiadele cunoasterii.
eveline spune:
Salutare!
Iacata un link ce l-am primit si eu pt descarcat carti dragi: http://cartilecopilarieimele.wordpress.com/
Concursuri: la noi doamnea ne-a zis ca ea la cl I ar vrea sa se mearga la concursuri abia din semestrul 2 asa ca noi nu servim in decembrie nimic.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
mitzuka spune:
Buna dimineata!
Cu greu ajung sa scriu.....
Scoala merge tot mai bine, Deian si-a intrat bine de tot in ritm, scrie frumos si are FB la fiecare materie. Lucreaza mai repejor, nu mai picteaza literele cu incetinitorul deci ne mai ramane timp si pentru ceva fise distractive dar la obiect.Au facut pana acum cifrele pana la 5 plus adunari, iar la romana a, A,m, M, si u.
De concursuri la noi nu s-a auzit nimic, dar cred ca doamna nu e genul care incurajeaza concursurile, pe ideea sa nu ii streseze....
Madami se pare exagerata doamna voastra...cu adica suficient pt ca a depasit randul??? Ei invata scrierea nu caligrafia.....Din ce spui tu mi se pare ca doamna nu sta destul la fiecare lectie in parte, galopeaza si copii raman cu lucruri neintelese....Imi pare foarte rau ca sunteti stresate din cauza asta!Uite o pt voi!
Cam atat, va las ca trebuie sa mai si lucrez!
Pusi!
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la noi
La noi inca e totul lin, nici vorba de concursuei, abia au facut ieri cifra 4 si la abcdar "Ama"
Giulik s a luptat cu o indigestie, dar tot a vrut sa mearga ieri cateva ore la scoala, azi e mai bine
Mada, imi pare tare rau ca sunteti asa stresate
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=16" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1