**Prichindei nazdravani 2008!** (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

'neata!
Mariana multam de cafelutza !
Sunt cam obosita si cam infrigurata in rest suntem ok...mai nashpa ca mama pleaca azi...sa vad cum ma descurc maine cu Teo!
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

'neata!
Mariana multam de cafelutza !
Sunt cam obosita si cam infrigurata in rest suntem ok...mai nashpa ca mama pleaca azi...sa vad cum ma descurc maine cu Teo!
Va pe toate!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Hai ca-ti trimit niscaiva caldurica ca tare-i bine la mine in birou ! O sa te descurci, gasesti tu o rezovare !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Fetelor sa va povestesc ce faza mi-a facut colombina mea . Aseara am fost la o shoppping-uiala rapida la Carrefour, in sfarsit dupa ce-am ales cumparaturile (in timpul raliului Biancai cu caruciorul ), platit si iesit a urmat traditionala statie la "pp", pana sa las toate cele pe banketa ea a zbughit-o rapid inaintea mea la "toileta", a intrat in cabina singura si a si inchis usa dupa ea. Io pana am ajuns a durat vre-o cateva secunde, am intrat panicata in baie ca nu-mi vedeam odoru', m-au apucat urlaturile, motzata statea chitic in wc si nu raspundea, dupa ce-a vazut ea ca-i groasa si dau in spume s-a indurat sa raspunda . Nu va spun...cred ca mi-a stat inima in loc cateva secunde...am speriat si femeia de serviciu care facea curat pe-acolo. Doamne ce spaima am tras.... Copilu' era foarte amuzat, am certat-o eu scrashnind din dinti da' n-a avut nici o reactie . Bineinteles ca omu' m-a gasit tot pe mine vinovata ca nu m-am miscat mai rpd .
Dupa cum observati am modificat putin semnatura.... I-a spus aseara lui taica'su ca vrea ea la volan si el sa se aseze in spate cu mine .

Alina, se raceste cafeaua !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana se mpoate reincalzi,eu am intraziat ca i-am Deliei sacosa obisnuita de medicamente,Pikovit,Propolis C Kids cu Echinaccea,rybomunil,fluimucil,baraka,vitamina C,olinth.
Si ma refac dp noaptea de aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana super tare faza columbinei Si eu ma inebunesc dupa faze de genu' asta facute de piscotica...intru in magazin ex. Takko...si ea se ascunde printre haine ...si nu raspunde frate cand o strigi...neam, ma agit, zbier de se uita toata lumea la mine...si intr-un final apare si ea...zambind si cu o gramazenie de umerase cu hainute dupa ea
Am vazut eu modificarea semnaturii ...da' nu stiam de la ce se trage
Alina sa inteleg c-ai avut activitate azi noapte? pai repet-o mai des...poate asa apar si alte schimbari...in bine!
...tb sa reiau si eu activitati de genu'...ca am avut o pauza cam mare...a dormit mama la noi...si n-am apucat sa ne mai 'intalnim' si noi cumva, undeva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana se mpoate reincalzi,eu am intraziat ca i-am Deliei sacosa obisnuita de medicamente,Pikovit,Propolis C Kids cu Echinaccea,rybomunil,fluimucil,baraka,vitamina C,olinth.
Si ma refac dp noaptea de aseara

http://alinahandmade.blogspot.com/

Ce multeeee........Intreb si io daca i le dai pe toate, nu' e doza cam mare la vit.C ? Cand a fost turturina racita doctorita mi-a spus sa-i dau strict cele din reteta si dupa ce terminam interveneam si cu celelalte...Sanatate !
Pai te refaci activ..., spune-i omului sa se invoiasca si continuati....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Mariana super tare faza columbinei Si eu ma inebunesc dupa faze de genu' asta facute de piscotica...intru in magazin ex. Takko...si ea se ascunde printre haine ...si nu raspunde frate cand o strigi...neam, ma agit, zbier de se uita toata lumea la mine...si intr-un final apare si ea...zambind si cu o gramazenie de umerase cu hainute dupa ea
Am vazut eu modificarea semnaturii ...da' nu stiam de la ce se trage
Alina sa inteleg c-ai avut activitate azi noapte? pai repet-o mai des...poate asa apar si alte schimbari...in bine!
...tb sa reiau si eu activitati de genu'...ca am avut o pauza cam mare...a dormit mama la noi...si n-am apucat sa ne mai 'intalnim' si noi cumva, undeva

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Da io care stau cu socrela ce sa mai zic.... Numai ciorba, ciorba mi-ar fi placut si ceva fantezii (asta-i pentru alungarea monotoniei )...da n-avem loc.... Unde mai pui ca si-a facut comanda si de aparat auditiv......ca sa nu mai spun ca avem si-un perete comun...

Mergi la inceput

Mariana bafta stiu cum este sa nu poti face nimic,intre camera mea si camera parintilor mei este o camera diferenta adica cea a fratelui meu,si la noi e cam rararut o data la 2 saptamani,ca na serviciul de asa natura,dar eu sper sa fie mai des ca deja numai suportvreau si eu ciorba ciorba dar mai merge si o tocana vb mea.
Lasa-ti ca toate problemele se rezolva in pat.
Astazi lenevesc si eu ca na e sarbatoare si pot sa lenevesc dp amiaza va pun poze cu ultimele mele creatii pe piccasa sa va datri cu parerea va rog

Mergi la inceput

Fetelor dar unde v-ati ascuns?
M-ati lasat singura aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor dar unde v-ati ascuns?
M-ati lasat singura aici

http://alinahandmade.blogspot.com/

Sunt aici !