**Prichindei nazdravani 2008!** (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Salutare!
Sunt la munca...cu treburi o gramazenie
Azi noapte Teo a facut febra...avea 37.9 la subbrat...nu vrea sub nici o forma sa-i iau temp in fund!
Asa ca azi mergem putin pe la dr...Nu tuseste...dar are niste muci cam vascosi
Mariana azi cum mai esti cu stomacul?...Stii ce mai iau eu si-mi revin? Iau 2 saprosane odata...si gata
Alinaspor la munci si Deliutei
Nyny la noi mai putin cu populara...suntem cu Shakira sau Bon Jovi, Voltaj...adica...
Va pe toate !

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Sunt mult mai bine decat ieri !
Ooops, febra? Ce sa mai zicem...e anotimpul virozelor . Nici la noi nu merge in fund, zbiara ca din gura de sarpe . Noi avem termometru de ureche . Sanatate multa !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Poftiti la cafelute cafea] si ceaiuri!

Azi n-am o zi prea buna . M-am trezit cu trompeta infundata si parca ma paste si o durere de capanoaga . Si am un chef de...nimic .

si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana eu zic pas,numai pot sunt vraza,am febra,frisoane si ma doare tot corpul,si de bia ma misc.
Sa vad ce voi face astazi ca am multa treaba
O zi buna va doresc

Mergi la inceput

Fetelor aseara l-a sesdinta mi-am cam luato deoarece Delia nu prea mananca,se cam cearta cu copii,ne-au spus sa ca trebuie sa dam 50Ron ptr copil-ptr cadoul de Craciun in banii astia intra si banii ptr inchirierea unui mos.
M-am simtit ca un rahat in fata a 40 de parintim-am certat si cu al meu sot pentru ca i-am spus ca si el este vinovat de aceasta situatie deoarece eu cand o cert pe Delia el intervine si cand o cearta el spune citez"numai cu mata aia semeni,ai gura mare si esti nesimtita ca ea" deci halal educvatie din partea lui,el spune ca datoria lui este s amearga la serviciu si eu sa ma ocup de restul
Deci numai stiu cum sa fac

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor aseara l-a sesdinta mi-am cam luato deoarece Delia nu prea mananca,se cam cearta cu copii,ne-au spus sa ca trebuie sa dam 50Ron ptr copil-ptr cadoul de Craciun in banii astia intra si banii ptr inchirierea unui mos.
M-am simtit ca un rahat in fata a 40 de parintim-am certat si cu al meu sot pentru ca i-am spus ca si el este vinovat de aceasta situatie deoarece eu cand o cert pe Delia el intervine si cand o cearta el spune citez"numai cu mata aia semeni,ai gura mare si esti nesimtita ca ea" deci halal educvatie din partea lui,el spune ca datoria lui este s amearga la serviciu si eu sa ma ocup de restul
Deci numai stiu cum sa fac

http://alinahandmade.blogspot.com/

Stai linistita Alina, asta tine tot de rutina . Nu cred ca acasa are aceleasi ore de masa. Incet, incet o sa se indemne cu ceilalti si o sa manance. Eeei se cearta, hai ca-i culmea ! Dupa doua zile consecutive de mers la gradi ele trag concluzia asta.... Nu mai pune la suflet ca nu se merita, trebuie sa stai de vorba cu ea (in timpul jocului) si sa o intrebi dc reactioneaza asa. Noi am avut show mare la cresa pentru ca una dintre doamne (e asa de ) a declarat-o pe Bianca "un pericol pentru ceilalti copii" din cauza ca riposta cand i se luau jucariile din mana. Am ajuns si la directoare...ce mai...a trecut . Am stat de vorba cu ea si am aflat si eu motivul pentru care ii "ciocanea" pe copii. Vad ca nu s-a mai intamplat nimic de atunci...In privinta certurilor...si eu cam sar cand e certata de tati si se intampla si invers. Asta e...cautam sa evitam sa ne spunem cuvinte grele de fata cu ea. Si cum ei imita tot ceea ce se intampla in jur.... Vorbeste si cu doamnele si intreaba-le ce se intampla de ajunge sa se certe cu ceilalti copii...
Hai, fruntea sus ca o sa fie bine. Ce vrei, asa sunt copiii nostri, mai rebeli...

Mergi la inceput

Nici numai stiu ce sa cred,in primele 2 saptamani cand a mers(pana sa stea o luna acasa)nu mi-a spus nimic de rau despre Delia,ma bucur doar ca nu deranjeaza cand dorm ceilalti copii deoarece ea nu doarme,ni s-a mai spus sa numai aducem copii bolnavi ca unii parinti satu o luna cu ei sa ii faca bine(aici se referea la cazu meu)si alti parinti sa vina cu copii bolnavi sa yi aduca si cei care au stat cu ei acasa dupa 2 zile sa ii nintoarca iar raceala nu ii se pare normal deloc,eu am spus ca asta este inconstienta deoarece eu cum stau cu ea o luna sa stea si ei acasa sa yi faca bine.
Le vor aduce de craciun un mos si le vor lua si cadouri ptrt asta trebuie s adam 50Ron
Va las ca am o groaza de treabade calcat si vreau s afac o tocana de cartofi cu carnati populari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata fetelor!
Si eu is atinsa de virusache...ma doare tartacutza...stranut...si ma simt asa de naspa...
Am fost aseara cu Teo la dr...a verificat-o e OK cu exceptia mucilor cam vascosi si infundarii...febra n-a mai facut...acu sper sa n-o contaminam noi cu altceva ca nici omu nu-i in formA maxima...
In rest o zi nashpa la serv...m-am saturat de oportunisti si profitori, de cei care vor doar sa iasa in fata cu orice pret...sunt in pozitii de top dar creier ...nika!
Ufff...hai ca m-am descarcat un pic
Marinusha sanatate multa iti doresc...si zi-mi si mie ce scrii tu pe listele alea pt Mosu?...ca eu is confuzata, anul asta-s cam fara liste...si-mi placeau asa de mult
Alina tb sa fii calma la sedintele astea cu parintii...si sa incerci asa cum zice si Mariana, in joaca, s-o faci pe Deliuta sa vorb cu tine...eu asa am descoperit mai multe de la Teo de la gradi...Despre mancare eu zic sa nu-ti faci probleme, ba chiar eu le-am spus sa nu-mi forteze copilul cu nimika...mananca ce vrea si cat vrea...mai reglam acasa...Oricum educatoarele au si ele 'preferintele' lor...important e modul cum e tratata Delia acolo, cum interactioneaza cu alti copii, daca are prieteni... in functie de asta poate reactiona si ea mai bine sau mai putin bine...daca poti verifica...(au camere video?...sau vreo ingrijitoare pe care s-o 'rogi' sa fie mai atenta la Delia)...
Oricum,saracii copii au programul total modificat (si cu masa si cu somnul) si ei

Mergi la inceput

Delia mi-a spus ca are 2 prieteni deoarece restu au citez"mucii pana la barba"si nu ii place i se face scarba cand ii vede.
In rest participa la activitati,danseaza,e cuminte,strange jucariile cateodata,nu prea swpune va rog frumos,multumesc.
ca mai am de scos rufele din am,sina si sa pun mancarea la foc deoarece ma misc mai greu

Mergi la inceput

Fetelor dar pe unde v-ati scos?
Ati fugit de frica virozei mele?

Mergi la inceput

!

Dupa cum se vede fetelor, e cam nashpa cu noi . Trebuie sa bagam casuta-n carantina . Vad ca ne bantuie cam acelasi virusache pe toate . Offf...numai sa nu dam si puiutelor .

Alina, n-am plecat mami. Te-am lasat sa-ti faci treaba in liniste !

Doinita, nu e lista aceea pentru cei dragi , e pentru munci, promotionale, urari scrise... alea, alea...stii tu .

Hai ca pregatesc un ceai cu multa lamaie...Re-venire grabnica ! Oricum nu e timp de zacut la pat...ne scoala familionu' de unde-am fi...

Mergi la inceput