Brumarei de Nov-Dec(85)-Hai Adriana!Hai Dana!
Raspunsuri - Pagina 9
pica1 spune:
CRIS eu ma gindeam la hainute daca e pentru cei mici (cu toate ca nu stiu daca reusesc sa ma incadrez in bani la ei, din varii motive), dar ;a aia mari as vrea sa le iau ceva ce le-ar face placere sa primeasca si acum am lipsa de idei. Mai nasol e ca intre timp mai am inca 3 onomastice si 2 botezuri.
my baby 33+
aris26 spune:
tot ce am enumerat de incadreaza intre 30 si maxim 70lei/copil
spor!
Citat: |
citat din mesajul lui pica1 Stiu ca poate o sa par nebuna, dar eu vreau sa ma apuc sa cumpar cadouri pentru Craciun inainte de a naste. Ma refer la caudouri pentru copii, ai mei si cei mai dragi din jur, drept urmare va pun o lista cu nr copiilor pe grupe de varste si va rog din suflet veniti si voi cu idei. Am in plan un buget de max 100 RON/copil. 2 fete + 2 baieti---- 0-4 luni - o paturica de activitati sau un trapez din ala din lemn cu jucarii atarnate ca pe o arcada(ambele ikea-pret ok) 1 baiat ------------- 1 an - o jucarie de impins atunci cand merge sau o jucarie de baie 1 baiat ------------- 2 ani - o masinuta cu o telecomanda simpla, sau un tren pe sina-vezi ikea vrianta de lemn. 1 fata + 1 baiat ---- 3 ani - pt fata ceva de imbracat, pus in cap sau un rucsacel ceva(vezi h&m)pt baiat niste masini pe sina, sau trenuri 2 baieti ------------ 3,5-4 ani- pusti/pistoale cu ventuze sau gloante de cauciuc 2 fete + 1 baiat ---- 4,5-5 ani - pt fete vezi tot ceva accesorii h&m, pt baiat probabil ceva de construit. ------------------------------- TOTAL 13 copii my baby 33+ |
mama de mic +s34+ AMR 5sapt.
daniela209 spune:
Neata fetele...
Aris
un buchet mare de
, La multi ani, sa ti se indeplineasca toate
dorintele, un bebe sanatos si la termen, multe cadouri frumoase
de la cei dragi si clipe minunate petrecute alaturi de ei!
La multi ani si celor care se sarbatoresc de Sf. Dumitru.
o cafea mai are cineva? sunt chioara de somn, aseara am adormit
pe la 1 si la 9 eram fresh...
DanielasiRazvan-Teodor
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui aris26 bea - scuze dar nu cred ca am auzit ceva mai scarbos. poate nu oi fi io o mama eroina, dar in loc de asa ceva preferam toate antibioticele din lume dar alt copil la san nu ash pune nici moarta mama de mic +s34+ AMR 5sapt. |
stiu ca pare scarbos, dar in dispertare de cauza cred ca ai in stare de orice...
decat sa ajungi la cutit........
mai e varianta sot....si el poate, nu7ma sa vrea...
eu mai degraba as prefera asa ceva decat cutit...
ca stiu ce inseamna duererea aia si ce nasol e sa faci mastita.........
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 35+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui pica1 Stiu ca poate o sa par nebuna, dar eu vreau sa ma apuc sa cumpar cadouri pentru Craciun inainte de a naste. Ma refer la caudouri pentru copii, ai mei si cei mai dragi din jur, drept urmare va pun o lista cu nr copiilor pe grupe de varste si va rog din suflet veniti si voi cu idei. Am in plan un buget de max 100 RON/copil. 2 fete + 2 baieti---- 0-4 luni 1 baiat ------------- 1 an 1 baiat ------------- 2 ani 1 fata + 1 baiat ---- 3 ani 2 baieti ------------ 3,5-4 ani 2 fete + 1 baiat ---- 4,5-5 ani ------------------------------- TOTAL 13 copii my baby 33+ |
de preferat ar fi jucarii
intra pe un site si alege functiedecategoria de varsta......
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 35+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Lia73 spune:
pica, am vazut pompa electrica mai ieftina, 400 lei
de la primii pasi
sunt unele si mai scumpe dar cred ca si asta isi face treaba
ma gandeam sa-mi cumpar cand vin acasa, daca am nevoie
sa nu dau banii aiurea
pica, nimeni nu credea ca ajung cu sarcina asa avansata, dar am stat si cumintica
iti jur ca ma doare carnea de pe spate, oasele ma dor si ce sa mai.... TOT
dar vine puiu mic si ma pune in miscare de nu mai simt nic
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim
aris26 spune:
fetelor va multumes din suflet pentru urari, tare bine m-ati facut sa ma simt si nu ma pot desprinde dupa laptop si am o groaza de treaba, casa e borsh, eu inca nu m-am imbracat si machiat....ce imi faceti voi mie?
mama de mic +s34+ AMR 5sapt.
daniela209 spune:
citat din mesajul lui aris26 fetelor va multumes din suflet pentru urari, tare bine m-ati facut sa ma simt si nu ma pot desprinde dupa laptop si am o groaza de treaba, casa e borsh, eu inca nu m-am imbracat si machiat....ce imi faceti voi mie? mama de mic +s34+ AMR 5sapt. |
intre doua click-uri, fugi si te schimba si te machiaza , mai dai 2 click-uri si iar fuguta si incepi sa pregatesti de papa... si va fi la un moment dat o pauza si pe forum si ai sa ai timp sa termini tot
DanielasiRazvan-Teodor
Lia73 spune:
Garmastan crema se aplica, dupa dus, incepind cu luna a aopta de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii.
de azi incep sa ma dau
daca stiam imi luam pana acum
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim