Brumarei de Nov-Dec(85)-Hai Adriana!Hai Dana!
Raspunsuri - Pagina 13
arleza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui daniela209
la mine nu a curs niciodata nici macar o picatura... poate e si prea devreme? DanielasiRazvan-Teodor |
La mine curge de pe la 6 luni asa.Se uda tricoul,dar asta stiu ca nu garanteaza ca voi avea lapte dupa nastere.
Vei avea si tu lapte,ai sa vezi.
36+ cu Sara Elena
daniela209 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi07 Daniela, nu e musai sa curga. de ex la mine a aparut devreme dar nu sub forma de picaturi (sa ude sutienul) mai degraba se usuca si arata ca un praf alb si nu cantitate uriasa... Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani) |
la mine nu s-a intamplat nimic, nici sa curga, nici macar sa picure, nica sa se usuce... nimic, nimic.. sper sa am laptic pentru bebe...
DanielasiRazvan-Teodor
anna-mama spune:
citat din mesajul lui arleza ALINUK si eu la fel am pus in bagaj Garmastan,nu ma gandisem sa-l folosesc inca de pe acum,dar o sa incerc. Fetelor tre sa curga picaturi de lapte din sani in fiecare zi(la noi astea de nu am nascut inca zic)ca la mine nu curge in fiecare zi?De ex nu a mai curs de vreo 3 zile asa. Si eu ma rog sa am lapte ca stiu ca important pt bebe. 36+ cu Sara Elena |
La mine nu a curs nicio picatura de lapte inainte sa nasc si l-am alaptat pe Vlad 2 ani la cerere, fara pic de supliment, deci nu are nicio relevanta daca iti curge de dinainte de a naste! Stai linistita ca o sa fie lapte pt bebe, psihicul mamei e important
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 32+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
brindusa76 spune:
La multi ani ARIS!
si tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua onomastica azi
curaj Adriana!
30+
alinuknuknuk spune:
la mine nu a curs nimic niciodata, dar am inteles ca nu trebuie sa ma panichez, sper sa am laptic!
citat din mesajul lui arleza ALINUK si eu la fel am pus in bagaj Garmastan,nu ma gandisem sa-l folosesc inca de pe acum,dar o sa incerc. Fetelor tre sa curga picaturi de lapte din sani in fiecare zi(la noi astea de nu am nascut inca zic)ca la mine nu curge in fiecare zi?De ex nu a mai curs de vreo 3 zile asa. Si eu ma rog sa am lapte ca stiu ca important pt bebe. 36+ cu Sara Elena |
34+ Luca Eduard
Lia73 spune:
citat din mesajul lui dana84 neata fetele eu cu tot tratamentul meu de no-spa si scobutil injectabil tot ma doare de exemplu acum de dimi m-am trezit cu durere de spate jos asa unde sunt rinichii si durerte pe sub burta ca la ciclu-astea or fii dureri care prevestesc nasterea???in cazul in care am colul deschis 2 cm??? fetele cu experienta plz spuneti-mi si mie a ce dureri suna durerile mele pt ca daca nu sunt prevestitoare nasterii nu l-as suna pe dr as mai sta sa vad ce se intampla 37+ cu Diana Maria Iti multumim Doamne Dana's baby |
si yo am astfel de dureri
dar numai noaptea
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim
alinuknuknuk spune:
fetelor multumesc pentru urari! sunteti niste dragutze!
brambule am uitat sa-ti spun "bine v-ati intors acasa!"
luny sper sa scape si Muful tau intr-un tarziu de mucii aia..ca mi se pare greu mie ca's mare sa am nasul plin non stop, dapai bietului copil!
34+ Luca Eduard
Lia73 spune:
nici mie nu-mi curge laptic sau ceva de genu
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +37 Matei Ioachim
brindusa76 spune:
...nici la mine n-a curs/nu curge colostru...inca...
Da' nu e panica.
Am citit, am auzit, au zis si fetele pe-aici:
- nu e o regula aparitia in timpul sarcinii (poate sa nu apara deloc)si nici luna din care poate sa apara;
- aparitia lui nu e un indicator al "productiei" ulterioare;
- mai degraba apare la multipare;
etc.
30+
ooka spune:
Cristi, am pus poze cu Soficu purcelul.
Nici mie nu'mi curg sanii nu stiu de ce.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!